1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μαζευει και το καλυτερο μουνι τις θεσσαλονικης
μονάδα μέτρησης παρακαλώ.
με το κιλό;
με το κομμάτι;
με την ουγγιά;
μαζευει και το καλυτερο μουνι τις θεσσαλονικης
τι εννοεις ρε?
εσυ εισαι μια πατσαβουρογρια τελειωμενη,και τεμπελοσκυλο.γιαυτο μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια, αντε κανε κανενα κυρηγμα για το κκε και κοψε λασπη απο εδω.εγκώ ντεν ξέρει από αυτοκίνητα.
ντεν είμαι κάγκουρας.
είμαι μουνοκάγκουρας.
εσυ εισαι μια πατσαβουρογρια τελειωμενη,και τεμπελοσκυλο.γιαυτο μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια, αντε κανε κανενα κυρηγμα για το κκε και κοψε λασπη απο εδω.
τριχα απο τα αρχιδια μου εισαι ρεμαλι τις κοινωνιας παλιοσαβουρογρια.θα ψοφησεις πουστης και θα σε πεταξουνε στην χωματερη να ξερεις γιατι δεν θα εχεις λεφτα για την κηδεια σου παλιομπατηρι τελιωμενε.αντε γαμισου που καθομαι και ασχολουμε και μαζι σου βρωμιαρη,σιχαμερε.αντε ασχολησου με το κκε βρομοκουμουνι της λασπης.καριολι απλυτε.κλάψε αρχιδάκο...
πεσ μας και για τα γαμαζά που έχεις δουλέψει...
τώρα που δουλεύεις ρε νούμερο;
στην Ψυττάλεια;
τριχα απο τα αρχιδια μου εισαι ρεμαλι τις κοινωνιας παλιοσαβουρογρια.θα ψοφησεις πουστης και θα σε πεταξουνε στην χωματερη να ξερεις γιατι δεν θα εχεις λεφτα για την κηδεια σου παλιομπατηρι τελιωμενε.αντε γαμισου που καθομαι και ασχολουμε και μαζι σου βρωμιαρη,σιχαμερε.αντε ασχολησου με το κκε βρομοκουμουνι της λασπης.καριολι απλυτε.
ρε ηρεμησε θα φας μπαντριχα απο τα αρχιδια μου εισαι ρεμαλι τις κοινωνιας παλιοσαβουρογρια.θα ψοφησεις πουστης και θα σε πεταξουνε στην χωματερη να ξερεις γιατι δεν θα εχεις λεφτα για την κηδεια σου παλιομπατηρι τελιωμενε.αντε γαμισου που καθομαι και ασχολουμε και μαζι σου βρωμιαρη,σιχαμερε.αντε ασχολησου με το κκε βρομοκουμουνι της λασπης.καριολι απλυτε.
Ναι καλά, θα χαιρετήσει την παρέα ότι και καλά φεύγει και μετά θα μπει σαν latinos35.έτοιμο και το επόμενο μπαν...
στα παπαρια μου για το μπαν ρε.εγω δεν κανω συλλογη απο μηνυματα ρε.αντε ρουφανιεψε τωρα σαν καλο παιδι που εισαι.έτοιμο και το επόμενο μπαν...
τβαγια μάμα ή τβαγια πάπα πινταράστ.....
Υ.Γ.
γαιδουρότριχα ή γουρουνότριχα είμαι;
ρε φιλε βλεπεις οτι αυτοι οι κομπλεξικοι ασχολουντε μαζι μου,οχι εγω.ρε ηρεμησε θα φας μπαν
παλι
και μετα θα μπεις αρκανς31;
μην εισαι ρε επιθετικος
χαλας τις ωραιες σκεψεις σου
το ιδιο εκανες και με τον αλλο
και το φαγες τζαμπα και βερεσε
Ναι καλά, θα χαιρετήσει την παρέα ότι και καλά φεύγει και μετά θα μπει σαν latinos35.
Ναι ρε παιδια μη τσακωνεστε. Εδω ειναι σοβαρο το θεμα. 2 βδομαδες τωρα προσπαθουμε να μαθουμε το Γιωργο να βγαζει γκομενες. Ας βγαλει πρωτα ο Γιωργης γκομενα και μετα βγαζετε τα ματια σας οι αλλοι.
ρε φιλε βλεπεις οτι αυτοι οι κομπλεξικοι ασχολουντε μαζι μου,οχι εγω.
ρε φιλε βλεπεις οτι αυτοι οι κομπλεξικοι ασχολουντε μαζι μου,οχι εγω.
Παει ......τον τρομαξατε!!!!!!!