εσυ πετα την καγκουρια απο πανω σου γιατι με το κτελ θα ερθεις στο τελος.
πανω που με εφτιαξες.....
αρχισες παλι τα ιδια.....
να κατεβω εγω ρε φιλε τοτε που με παιρνει.
..............................................
εσυ πετα την καγκουρια απο πανω σου γιατι με το κτελ θα ερθεις στο τελος.
να κατεβω εγω ρε φιλε τοτε που με παιρνει.
c180 avagarde αλλα φετινο μοντελο
αχ κ κλωνε
να ημουν 10 χρονια μεγαλυτερος...
και θα χα κατεβει σουμπιτος
να κατεβεις ρε φιλενα κατεβω εγω ρε φιλε τοτε που με παιρνει.
να κατεβεις ρε φιλε
αλλα με το αουντι........
ρε δασκαλε το α4 δεν εχεις;;
ε....σε παρακαλω τωρα
πανω απο 35 χιλιαρικα δεν κανει
45000 εχει η εκδοση που εχω εγω μαζι με τα extra που εχει επανω.να κατεβεις ρε φιλε
αλλα με το αουντι........
ρε δασκαλε το α4 δεν εχεις;;
ε....σε παρακαλω τωρα
πανω απο 35 χιλιαρικα δεν κανει
παντρεμενη-χωρισμενη εισαι εσυ?δε βαριέσαι.......
το δικο μου ούτε 20.0000 δεν πιανει...
μια χαρα αμαξι ειναι η μπεμπα σουδε βαριέσαι.......
το δικο μου ούτε 20.0000 δεν πιανει...
καλα αστα εχτρα45000 εχει η εκδοση που εχω εγω μαζι με τα extra που εχει επανω.
α4 ειναι η σπορ εκδοση που βγαινει με φουλ εξτρα.καλα αστα εχτρα
και το δικο μου τοσο εφτασε με τα εξτρα
πως ακριβως λεγετε το μοντελο
να το δω στο ιντερνετ
παντα ειχα φραγκα ρε φιλε.απο 17 χρονων και μεχρι τα 25 δουλευα νυχτα σε μαγαζια.αρκανς
να σε ρωτησω και κατι αλλο
στην ηλικια μου οντας ακομα φοιτητης
που δεν δουλευες και δεν ειχες πολλα φραγκα
πως την εβγαζες με τα μουνακια;;;;
ναι ρε φιλε αλλα δεν ειχες παρα πολλαπαντα ειχα φραγκα ρε φιλε.απο 17 χρονων και μεχρι τα 25 δουλευα νυχτα σε μαγαζια.
φιλε ενα θα σου πω για να καταλαβεις.οταν δουλευα εγω νυχτα επερνα 10-15 χιλιαδες δραχμες μεροκαματο,αλλα σε καθε μαγαζι που δουλευα τους τα εφερνα τα λεφτα και με το παραπανω,αλλες εποχες τοτε θα μου πεις.μην το συγκρινεις τωρα με τα παιδακια που παιρνουνε 30-40 ευρω.εγω οταν δουλευα πισω απο το μπαρ πουλουσα ποτο φιλε μου δεν κοιμομουνα ορθιος η να το παιζω μαλακογκαβλης οπως κανουνε τα παιδακια τωρα.και θα σου πω και 2 μαγαζια που δουλεψα σε τρελες εποχες που σιγουρα εχεις ακουσει ιστοριες πολλες στην θεσσαλονικη.αρωμα το 1998 στην παραλια,στο παραλια απεναντι απο το μακεδονια παλλας,και την πρωτη χρονια που ανοιξε το σαρκ,παραλληλα και σε κλαμπ πηγαινα.αυτα για να καταλαβεις σε τι εποχες δουλευα.ναι ρε φιλε αλλα δεν ειχες παρα πολλα
απο γονεις ειχες βοθεια καθολου
η τα καταφερες μονος σου
shark e!!!!!!!!!! αυτο υπαρχει ακομα!!!! αν θυμαμαι καλαφιλε ενα θα σου πω για να καταλαβεις.οταν δουλευα εγω νυχτα επερνα 10-15 χιλιαδες δραχμες μεροκαματο,αλλα σε καθε μαγαζι που δουλευα τους τα εφερνα τα λεφτα και με το παραπανω,αλλες εποχες τοτε θα μου πεις.μην το συγκρινεις τωρα με τα παιδακια που παιρνουνε 30-40 ευρω.εγω οταν δουλευα πισω απο το μπαρ πουλουσα ποτο φιλε μου δεν κοιμομουνα ορθιος η να το παιζω μαλακογκαβλης οπως κανουνε τα παιδακια τωρα.και θα σου πω και 2 μαγαζια που δουλεψα σε τρελες εποχες που σιγουρα εχεις ακουσει ιστοριες πολλες στην θεσσαλονικη.αρωμα το 1998 στην παραλια,στο παραλια απεναντι απο το μακεδονια παλλας,και την πρωτη χρονια που ανοιξε το σαρκ,παραλληλα και σε κλαμπ πηγαινα.αυτα για να καταλαβεις σε τι εποχες δουλευα.
αμα μαθεις ρε αγαπη μου να βγαινεις εξω,θα ξερεις και που θα πηγαινεις.ακομα υπαρχει και μαζευει και το καλυτερο μουνι τις θεσσαλονικης ακομα.shark e!!!!!!!!!! αυτο υπαρχει ακομα!!!! αν θυμαμαι καλα
τι εννοεις ρε?κλάιν...
έλα απ εδώ κατέβηκε το βαρύ πυροβολικό να κάνει κόντρες....
ekeino p einai πηγαινοντας γ κρηνη δεν λες?αμα μαθεις ρε αγαπη μου να βγαινεις εξω,θα ξερεις και που θα πηγαινεις.ακομα υπαρχει και μαζευει και το καλυτερο μουνι τις θεσσαλονικης ακομα.
ναι ρε αγαπη.εκεινο ειναι. στην καλαμαριαekeino p einai πηγαινοντας γ κρηνη δεν λες?