Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μπα αρκας το λεγειν και το σπρεχειν  δεν τα χω
μια χρυση μετριοτης ειμαι,απλα απο οτι ειδα και στις φωτο
ειμαι πιο ομορφος απο τον γκομενο της
δηλαδη λες να τα ριξω τα μουτρα μου και οτι γινει
τεσπα thanks anyway δασκαλε
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε μαλακες μερικοι? γιατι εχετε ηττοπαθεια πανω σας?
καταρχην μην συγκρινεσε με το γκομενο τις,και μην ασχολισε με παπαριες τετοιες.
προτιμοτερο ειναι να ριξεις τα μουτρα σου και ας φας παπαρια παρα να μην κανεις τιποτα.
ρε η προσπαθεια παντα μετραει,σε μαθαινει για τα επομενα βηματα σου.στο κατω κατω,οπως λες οτι εισαι και φραγκατος,κανενα μια κατεβασια στην ευβοια ρε φιλε και πες την γκομενα ηρθα μονο για την παρτυ σου και μονο.ρε τρελα θελουνε οι γκομενες παρτε το χαμπαρι.μην κολλας ρε τωρα στις γκομενες,το αγωγι ξυπναει τον αγωγιατι.γαμω τα λεφτα σας και τα μερσεντες σας,αυτα ειναι τα οπλα σου ρε,πρεπει να τα εκμεταλευτεις.σορρυ για τον τροπο που σου μιλαω αλλα το κανω για να σε τσιγκλισω λιγο να την δεις αλλιως.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν μπορω να καταλαβω γιατι ειστε μαλακες μερικοι? γιατι εχετε ηττοπαθεια πανω σας?
προτιμοτερο ειναι να ριξεις τα μουτρα σου και ας φας παπαρια παρα να μην κανεις τιποτα.
ρε η προσπαθεια παντα μετραει,σε μαθαινει για τα επομενα βηματα σου.στο κατω κατω,οπως λες οτι εισαι και φραγκατος,κανενα μια κατεβασια στην ευβοια ρε φιλε και πες την γκομενα ηρθα μονο για την παρτυ σου και μονο.ρε τρελα θελουνε οι γκομενες παρτε το χαμπαρι.μην κολλας ρε τωρα στις γκομενες,το αγωγι ξυπναει τον αγωγιατι.γαμω τα λεφτα σας και τα μερσεντες σας,αυτα ειναι τα οπλα σου ρε,πρεπει να τα εκμεταλευτεις.σορρυ για τον τροπο που σου μιλαω αλλα το κανω για να σε τσιγκλισω λιγο να την δεις αλλιως.ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΝΙΚΗΤΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

esy θα κανες κατι τετοιο φιλτατε δλδ?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αρκανς εδω ειναι δασκαλε που τα οπλα μου ειναι ανικανα
και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω
αν ηταν δεν θα εγραφα ρε συ
η γκομενα ειναι σπανιο ειδος
δεν την ενδιαφερουν λεμε καθολου τα φραγκα
ειναι περιπτωση
απο την μια αυτο ειναι καλο αλλα και απο την αλλη :-
700 κατοσταρικα εφαγα για 2,5 μερες σε ενα μη κοσμοπολιτικο νησι που ειχε 2 κλαμπ και 1 μπιτς μπαρ :headbang: :headbang:
γαμησε τα
δεν καταλαβαινει χριστο
για αυτο
γαμησε τα
τα λεφτα ξερω να τα χειριζομαι με τις γκομενες
αλλ εδω ειμαι εξω απο τα νερα μου
τεσπα σε ευχαριστω και παλι
θα προσπαθησω να ακολουθησω αυτα που με ειπες
αλλιως γαμα το
ισψς κατσει τιποτα αλλο
δεν τελειωσε ακομα το καλοκαιρι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
μπα αρκας το λεγειν και το σπρεχειν  δεν τα χω
μια χρυση μετριοτης ειμαι,απλα απο οτι ειδα και στις φωτο
ειμαι πιο ομορφος απο τον γκομενο της
δηλαδη λες να τα ριξω τα μουτρα μου και οτι γινει
τεσπα thanks anyway δασκαλε

αφου εχει γκομενο αστη ρε φιλε θα σαρεσε εσενα να την πεφτει το καθε αρχιδι στη γκομενα σου δλδ?

επισης αν ηταν να την φας θα την ειχες φαει εκεινο το βραδυ η θα κανονιζατε για ραντεβου την επομενη

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αρκανς εδω ειναι δασκαλε που τα οπλα μου ειναι ανικανα
και δεν μπορω να τα χρησιμοποιησω
αν ηταν δεν θα εγραφα ρε συ
η γκομενα ειναι σπανιο ειδος
δεν την ενδιαφερουν λεμε καθολου τα φραγκα
ειναι περιπτωση
απο την μια αυτο ειναι καλο αλλα και απο την αλλη :-
700 κατοσταρικα εφαγα για 2,5 μερες σε ενα μη κοσμοπολιτικο νησι που ειχε 2 κλαμπ και 1 μπιτς μπαρ :headbang: :headbang:
γαμησε τα
δεν καταλαβαινει χριστο
για αυτο
γαμησε τα
τα λεφτα ξερω να τα χειριζομαι με τις γκομενες
αλλ εδω ειμαι εξω απο τα νερα μου
τεσπα σε ευχαριστω και παλι
θα προσπαθησω να ακολουθησω αυτα που με ειπες
αλλιως γαμα το
ισψς κατσει τιποτα αλλο
δεν τελειωσε ακομα το καλοκαιρι

για τα φραγκα μην στεναχωριεσε,αν δε τα χωσεις δεν το χωνεις,αυτο ειναι νομος.
τελος παντων αν ειναι θα κατεβουμε στην ευβοια μαζι,να κανω και αυτοψια επιτοπου,μπορει να μου αρεσει και καμια φιλεναδα τις και εμενα ,και να τις τσαλακωσουμε πακετο και τις 2 μαζι μετα,να τις ανεβασουμε και καμια εκδρομη προς θεσσαλονικη μετα.

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
αφου εχει γκομενο αστη ρε φιλε θα σαρεσε εσενα να την πεφτει το καθε αρχιδι στη γκομενα σου δλδ?

επισης αν ηταν να την φας θα την ειχες φαει εκεινο το βραδυ η θα κανονιζατε για ραντεβου την επομενη
να μην την αφηνε μονη τις την γκομενα.αντε να μην ακουω μαλακιες μεσημεριατικα.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
για τα φραγκα μην στεναχωριεσε,αν δε τα χωσεις δεν το χωνεις,αυτο ειναι νομος.
τελος παντων αν ειναι θα κατεβουμε στην ευβοια μαζι,να κανω και αυτοψια επιτοπου,μπορει να μου αρεσει και καμια φιλεναδα τις και εμενα ,και να τις τσαλακωσουμε πακετο και τις 2 μαζι μετα,να τις ανεβασουμε και καμια εκδρομη προς θεσσαλονικη μετα.

τι????????????

:argue: :knuppel: :bottom:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ετσι εισαι????

καλα......καλα......

αν σ ξαναμιλησω εγω..... :-X
ρε αγαπη μου αφου εισαι η γραμματεας μου ειπαμε.αναγκαστικα θα σε παρω μαζι μου να κρατας και τα πρακτικα.δεν θελω ζηλιες τωρα,πρεπει να τον βοηθησω τον γαμαικανο τον φιλο μου.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ρε αγαπη μου αφου εισαι η γραμματεας μου ειπαμε.αναγκαστικα θα σε παρω μαζι μου να κρατας και τα πρακτικα.δεν θελω ζηλιες τωρα,πρεπει να τον βοηθησω τον γαμαικανο τον φιλο μου.

δεν ακουσα????

πως ειπατε?????

οριστε????

συγνωμη κυριε ποιος ειστε??????

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχει καλα μουνια στην ευβοια ρε γαμαικανε? γαμουσα μια φοιτητρια απο εκει παλια.πολυ δυνατο κλαρινο ητανε.
μπα φιλε
δεν λεει... :- :-
χιλιες φορες χαλκιδικη που την εχουμε και διπλα μας
απο που ηταν αυτη;

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom