Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ποια αυτα καλε?
ποσο χρονωνε εισαι πως εισαι εμφανισιακα κ που σ αρεσει να βγαινεις?
σιγα το πραμα...

εγω σε καθε θεμα δινω κ διαφορετικα στοιχεια χαχα
δοκιμασε το εχει πλακα

Α ρε Γιώργο παίχτη, έκανες πολύ καλή δουλειά χθες. Σήμερα το πρώτο ποστάρισμα το έκανε η και καλά αδιάφορη φίλη μας.
Ξέρεις, αυτή που το παίζει άνετη και κουλ αλλά μόνο αυτή ξέρει τι τραβάει για 'σένα. Βάζω στοίχημα ότι η πρώτη και τελευταία σκέψη στον ύπνο της ήταν η ταβέρνα του Γιώργου παρέα με λίγο ουζάκι και καλό κισκεέκ.

leopard

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
εχει νοημα για μενα
*P

μου μοιαζει αυτη οταν ειμαι σε φαση να τρελαινομαιιιι.. δεν σ αρεσει? να πεσω απ το μπαλκον?
Εχει φάση το κάτω από το avatar : "the butterflies are free". Τους κόβουν όμως καμιά φορά τα φτερά. [κάτι μαλάκες εννοώ,όχι εγώ].  Αυτό σε τρελαίνει bite?    :think:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εχει φάση το κάτω από το avatar : "the butterflies are free". Τους κόβουν όμως καμιά φορά τα φτερά. [κάτι μαλάκες εννοώ,όχι εγώ].  Αυτό σε τρελαίνει bite?    :think:

ναι.. κ δεν αντεχω οταν πανε να μου το κανουν... στη δεδομενη στιγμη ομως παιζει να κοβω εγω τα φτερα.. οχι τα δικα μου
υψηλο νοημα μιλαμε το αβαταρ μου αχαχα
Α ρε Γιώργο παίχτη, έκανες πολύ καλή δουλειά χθες. Σήμερα το πρώτο ποστάρισμα το έκανε η και καλά αδιάφορη φίλη μας.
Ξέρεις, αυτή που το παίζει άνετη και κουλ αλλά μόνο αυτή ξέρει τι τραβάει για 'σένα. Βάζω στοίχημα ότι η πρώτη και τελευταία σκέψη στον ύπνο της ήταν η ταβέρνα του Γιώργου παρέα με λίγο ουζάκι και καλό κισκεέκ.

σοκολατινα φιλε...
κατα τ αλλα μην τα λες ετσι.. το παιζω δυσκολια...

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γιωργο εχθες τα πηγες καλα σε γενικες γραμμες.το θηραμα που ψαχναμε εχει βρεθει,και απο εδω και περα ο στοχος μας ειναι να ριξουμε την γκομενα.θελω να εχεις ψυχολογια νικητη απο εδω και περα.σημερα θα κατεβουμε στον αγωνιστικο χωρο με το συστημα 4-4-2,δηλαδη,θα κανουμε αμυντικο παιχνιδι στην αρχη,και χαλαρες μπαλιες στο κεντρο,και οποτε θα βρισκουμε την ευκαιρια θα κανεις την επιθεση στην γκομενα με ψιλες μπαλιες παντα.επισης θα κοιτας να εχεις στην κατοχη σου την μπαλα εσυ συνεχεια στο κεντρο,και θα παιζεις συνεχεια με πασες.μελετησε το συστημα καλα και τα λεμε το βραδυ.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
γιωργο εχθες τα πηγες καλα σε γενικες γραμμες.το θηραμα που ψαχναμε εχει βρεθει,και απο εδω και περα ο στοχος μας ειναι να ριξουμε την γκομενα.θελω να εχεις ψυχολογια νικητη απο εδω και περα.σημερα θα κατεβουμε στον αγωνιστικο χωρο με το συστημα 4-4-2,δηλαδη,θα κανουμε αμυντικο παιχνιδι στην αρχη,και χαλαρες μπαλιες στο κεντρο,και οποτε θα βρισκουμε την ευκαιρια θα κανεις την επιθεση στην γκομενα με ψιλες μπαλιες παντα.επισης θα κοιτας να εχεις στην κατοχη σου την μπαλα εσυ συνεχεια στο κεντρο,και θα παιζεις συνεχεια με πασες.μελετησε το συστημα καλα και τα λεμε το βραδυ.

κυριε καθηγητα....

τι ωραια που τα λετε....

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66

να τον ακους τον arcans....
Βέβαια, μέχρι να καταλήξεις στο επιθυμητο αποτέλεσμα, θα έχει φτάσει στο arcans3000, αλλά αυτά είναι ασήμαντες  μικρολεπτομέρειες...  :2funny:

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
κυριε καθηγητα....

τι ωραια που τα λετε....

:boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:
ξερεις απο ποδοσφαιρο εσυ?

να τον ακους τον arcans....
Βέβαια, μέχρι να καταλήξεις στο επιθυμητο αποτέλεσμα, θα έχει φτάσει στο arcans3000, αλλά αυτά είναι ασήμαντες  μικρολεπτομέρειες...  :2funny:
θυσια γινομε για τους μαθητες μου να ξερεις.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρα αρκανς τι εγινε τελικα;
εξαηλωθηκες και γυρισες σε εξελιγμενο μοντελο
λογικα θα εγινες λεκτορας τωρα.....
λογικα θα χρειαστω την γνωμη σου επι ενος αξιοδυσκόλου ζητηματος

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ρα αρκανς τι εγινε τελικα;
εξαηλωθηκες και γυρισες σε εξελιγμενο μοντελο
λογικα θα εγινες λεκτορας τωρα.....
λογικα θα χρειαστω την γνωμη σου επι ενος αξιοδυσκόλου ζητηματος
αντε πες το τωρα που γυριζει,το ιεραποστολικο μου εργο συνεχιζετε.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αντε πες το τωρα που γυριζει,το ιεραποστολικο μου εργο συνεχιζετε.
ημουν ευβοια για τρεις μερες
μαζι με φιλαρακι μου που πηγε για να βρει την κοπελια του
ε...η κοπελια ειχε φιλες
μια εξ'αυτων ηταν κουκλα,πολυ ομορφη κοπελα,
εγω επιασα συζητηση,μιλουσαμε κανα  3ωρο στο κλαμπακι,γελακια,χαμογελα,φιλοφρονησεις και απο τις 2 πλευρες
ξες τα κλασικα μωρε
την αλλη μερα ο φιλος μου με ειπε οτι αν και εχει γκομενο ειπε οτι ειναι ωραιο παιδ
εγω πηρα φορα μετα απο αυτο αλλα το γκομενικο μου ηταν ανασταλτικος παραγοντας και εφτασε και η στιγμη για αναχωρηση
την αλλη μερα συνεχιστηκε το ιδιο μοτιβο με εχθες αλλα μεχρι εκει
αρκανς μπορει να γινει τιποτα;
η να την βγαλω απο το μυαλο μου;
αν ηταν ελευθερη ουτε που θα το συζητουσα
στο ποσταρω γιατι ηταν πολυ ωραιο μωρο
και....κολησαμε :'( :'( :'(

arcans30

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ημουν ευβοια για τρεις μερες
μαζι με φιλαρακι μου που πηγε για να βρει την κοπελια του
ε...η κοπελια ειχε φιλες
μια εξ'αυτων ηταν κουκλα,πολυ ομορφη κοπελα,
εγω επιασα συζητηση,μιλουσαμε κανα  3ωρο στο κλαμπακι,γελακια,χαμογελα,φιλοφρονησεις και απο τις 2 πλευρες
ξες τα κλασικα μωρε
την αλλη μερα ο φιλος μου με ειπε οτι αν και εχει γκομενο ειπε οτι ο αντρεας ωραιο παιδι
(εγω ειμαι αυτος)
εγω πηρα φορα μετα απο αυτο αλλα το γκομενικο μου ηταν ανασταλτικος παραγοντας και εφτασε και η στιγμη για αναχωρηση
την αλλη μερα συνεχιστηκε το ιδιο μοτιβο με εχθες αλλα μεχρι εκει
αρκανς μπορει να γινει τιποτα;
η να την βγαλω απο το μυαλο μου;
αν ηταν ελευθερη ουτε που θα το συζητουσα
στο ποσταρω γιατι ηταν πολυ ωραιο μωρο
και....κολησαμε :'( :'( :'(
φιλε ακου να δεις τι γινετε.υπαρχει ενα καλο και ενα κακο στην υποθεση.ξεκιναω με το καλο,το οποιο ειναι το εξης.υπαρχει περιπτωση η γκομενα να ειναι σε καποια φαση,πληξης,βαρεμαρας,και μιζεριας με τον γκομενο τις,και στο προσωπο το δικο σου να βρηκε ενα καλο συζητητη,και μια καλη παρεα,που την εκανε να ξεχαστη,δηλαδη η γκομενα να εχει καποια κενα απο την σχεση τις,και εσυ να την εκανες να ξεχαστει,και με λιγα λογια την εκανες να περασει ωραια μαζι σου.σε αυτη τη φαση,προτεινω να την παρεις τηλεφωνο σε κανα 2 μερες(οχι αμεσως για να μην καρφωθεις)να δεις τι κανει,πως ειναι,να δειξεις ενδιαφερων δηλαδη,και γιατι οχι πες τις οτι θελεις να την ξαναδεις.(μην μασης να το πεις αυτο)ριξε και στο τελος το αδειο μπας και γεμισει.το κακο ειναι να σε ειδε εντελως φιλικα(τις κανουν τετοιες μαλακιες οι γκομενες)και να φας τα μουτρα σου,αλλα στα αρχιδια σου δεν τρεχει και τιποτα.σαμπως θα σε ξαναδει? απλα πρεπει να μαθεις σε πρωτη φαση αν σε ειδε εντελος φιλικα η παιζει και κανενα γκομενικο σχεδιο.αυτο για αρχη και πραττεις αναλογος μετα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μπα αρκας το λεγειν και το σπρεχειν  δεν τα χω
μια χρυση μετριοτης ειμαι,απλα απο οτι ειδα και στις φωτο
ειμαι πιο ομορφος απο τον γκομενο της
δηλαδη λες να τα ριξω τα μουτρα μου και οτι γινει
τεσπα thanks anyway δασκαλε

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom