Giwrgos_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
εχω το ιδανικο νουμερο
τι σοι τσιρλιντερ ειμαι
σεηβ δε τσιρλιντερ σεηβ δεν γουερλντ...
πολυ heroes βλεπεις
εχω το ιδανικο νουμερο
τι σοι τσιρλιντερ ειμαι
εχω το ιδανικο νουμερο
τι σοι τσιρλιντερ ειμαι
λενε νουμερα ρε μπαιτ.ολο με γριφους απαντας,δεν τσουλαει το πραγμα ετσι,θελουμε απαντησεις σαφης και σταρατες.μας βγαλατε την ψυχη και οι 2 γαμωτο.εχω το ιδανικο νουμερο
τι σοι τσιρλιντερ ειμαι
πολυ heroes βλεπεις
τρου
δεν μπορεις απο χιρο νακαμουρα να γινεις σαιλερ?
γιατι ο χιρο ειναι να τον εχεις για να του λες τα προβληματα σου... ενω ο σαιλερ... αχχχχχχχχχχχ
τι ηταν αυτο? τυπου απαντηση καθρεφτακι?ουτε εσυ η τσιρλιντερ που παιζει στο εργο. χαχα
ρε τυπε ασε αυτα τα κινεζικα.φευγουμε απο το θεμα μας.αλλου ειμαστε εμεις, δεν θελουμε να κανουμε ομαδα απο τσιλιντερς τωρα.φαση ετοιμαζουμε.Έτσι ακριβώς.
Ο φίλος μας είναι ένας μικρός Χίρο Νακαμούρα με μόνη διαφορά ότι έχει μείνει κολλημένος στο χρόνο.
Χρειάζεται τη βοήθειά σου Bite και εσύ ξέρεις πώς να του τη δώσεις.
μπαιτ αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο.φευγεις ακριβως την στιγμη που σε εχει ετοιμη να σε ξαπλωσει στο κρεββατι ο γιωργος και να γινει η φαση.ειναι χοντρο αυτο που κανεις τωρα.σκεψου να το κανει καποιος σε εσενα?τι ηταν αυτο? τυπου απαντηση καθρεφτακι?
τελος παω για υπνο.. να βρειτε αλλη να κανει το ρολο
γκουντ ναιτ
τι ηταν αυτο? τυπου απαντηση καθρεφτακι?
τελος παω για υπνο.. να βρειτε αλλη να κανει το ρολο
γκουντ ναιτ
ο χιρο σταματαει το χρονο οποτε σε κανω οτι θελω
μπαιτ αυτο που κανεις δεν ειναι σωστο.φευγεις ακριβως την στιγμη που σε εχει ετοιμη να σε ξαπλωσει στο κρεββατι ο γιωργος και να γινει η φαση.ειναι χοντρο αυτο που κανεις τωρα.σκεψου να το κανει καποιος σε εσενα?
ρε τι κανεις τωρα ρε? χαλιεσε με την γκομενα? και αυριο μερα ειναι ρε.κρατα την να την εχεις καβαντζα ρε. σε βαθμολογο με αριστα το 10 περνεις 2 τα εκανες πουτανα ολα ρε εντελος τωρα στο τελος.ρε δεν θα μαλωνεις με τις γκομενες ρε.στο καλο να μας γραφεις!!
για τον ρολο σου μαλον ερασιτεχνικο δεν εχει οσκαρ
Άστο φίλε πάει, το γάμησες.
Άλλη φορά θα παίξετε uno και θα φάτε kinder σοκολάτα.
Τι σου ήρθε και τα είπες αυτα?
ρε τι κανεις τωρα ρε? χαλιεσε με την γκομενα? και αυριο μερα ειναι ρε.κρατα την να την εχεις καβαντζα ρε. σε βαθμολογο με αριστα το 10 περνεις 2 τα εκανες πουτανα ολα ρε εντελος τωρα στο τελος.ρε δεν θα μαλωνεις με τις γκομενες ρε.
ρε τι κανεις τωρα ρε? χαλιεσε με την γκομενα? και αυριο μερα ειναι ρε.κρατα την να την εχεις καβαντζα ρε. σε βαθμολογο με αριστα το 10 περνεις 2 τα εκανες πουτανα ολα ρε εντελος τωρα στο τελος.ρε δεν θα μαλωνεις με τις γκομενες ρε.
ο χιρο σταματαει το χρονο οποτε σε κανω οτι θελω
Τι να πεις τύπε μου?
Εκεί που πήγε η φίλη μας να του πει 2-3 πράγματα, στο τέλος τα άκουσε από πάνω.
Δεν υπάρχει παιδεία.