apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
γιατι ρε τυπε?τι ειπε?Άλλο χιούμορ και άλλο κόμπλεξ γλυκιά μου,το δεύτερο βγάζει μόνο!!!
πες συγκεκριμενα
γιατι ρε τυπε?τι ειπε?Άλλο χιούμορ και άλλο κόμπλεξ γλυκιά μου,το δεύτερο βγάζει μόνο!!!
Άλλο χιούμορ και άλλο κόμπλεξ γλυκιά μου,το δεύτερο βγάζει μόνο!!!
Μόνο από το πόσες φορές έχεις αναφέρει το πούστης για να βρύσεις φαίνεσαι ποιος και τι είσαι!!!αφου ειναι πουστρακια πως θα καταλαβουν τι σχολη.μονο με το χαρη το σιανιδη τα βρισκουν.
αμα γραφτω στη σχολη πρωτα απολα τον αρκανς θα τον κανω σουροτηριγραψου και εσυ στην σχολη να μας πεις για σενα να δουμε ρε τυπε
θα σου δωσει ο αρκανς ο παμμεγιστος τις καταλληλες συμβουλες
αρχικαραπουσταριο εισαι εσυ,και η θεια σου ζητιανα τις πουτσας και θα την γαμησω.τον ρωταω και δεν απανταει
ειμαι καραπουσταριο ρε συ?
ρε εδω ο αλλος με ειπε τωρα γλυκια του!!!!αφου ειναι πουστρακια πως θα καταλαβουν τι σχολη.μονο με το χαρη το σιανιδη τα βρισκουν.
Εσύ πάλι μάλλον ξεμοράθηκες εντελώς πια!!!
εισαι μικρο ακομα δεν σε παρεξηγω...
εσυ ρε αυνανα μην πεταγεσαι λιγοαρχικαραπουσταριο εισαι εσυ,και η θεια σου ζητιανα τις πουτσας και θα την γαμησω.
αλλη μιααμα γραφτω στη σχολη πρωτα απολα τον αρκανς θα τον κανω σουροτηρι
αλλα δεν καταλαβα θες να στον ακουμπισω στο κεφαλι και με λες πουστη?
η το παρεξηγησα?
Εσύ πάλι μάλλον ξεμοράθηκες εντελώς πια!!!
Γλυκιά μου μπορεί να είμαι μικρό αλλά έχω κάποιες γνώσεις στην ψυχολογία!!! ;)
Καλά γλυκιά μου,το βρήκες γλυκιά μου,άντε να κάνεις κανένα κρύο ντουζ γλυκιά μου!!!ρε εδω ο αλλος με ειπε τωρα γλυκια του!!!!
μονοι οι δροσεροι λενε τις γυναικες γλυκια μου!!!! :o
εγω σου πα πως θα ξηγιθω εντιμααλλη μια
γραψου στην σχολη πες για σενα και θα σου απαντησουμε
απλο δεν ειναι?
ελα μην νευριαζεις ρε τυπε
μην ξηγιεσαι σκουλικιαρικα
ρε τυπε ξακαθαρο δεν ειναιεγω σου πα πως θα ξηγιθω εντιμα
εσυ δε μου πες
που το πας?
Φίλε εγώ εδώ μέσα από όταν μπήκα μόνο πλάκα έχω κάνει τίποτα από όσα έχω πει δεν ισχύει!!!ναι αλλα μενεις μονος σου,ετσι;
αντε συγχωρησε.πες μας το προβλημα σου να σωθεις και εσυ.εγω σου πα πως θα ξηγιθω εντιμα
εσυ δε μου πες
που το πας?
γιαυτο του λεω ρε τυπε να γραφτειαντε συγχωρησε.πες μας το προβλημα σου να σωθεις και εσυ.
αμα γραφτω θα τον ακουμπησω στον αρκανςρε τυπε ξακαθαρο δεν ειναι
ρωτας κατι και σου απαντω
γραψου στην σχολη και θα σου πουμε
ελα εχουν αρχισει και οι εγγραφες
αντε συγχωρησε.πες μας το προβλημα σου να σωθεις και εσυ.
οτι και να εκανες, στο σπιτι του καθηγητη πηγες παντως.Φίλε εγώ εδώ μέσα από όταν μπήκα μόνο πλάκα έχω κάνει τίποτα από όσα έχω πει δεν ισχύει!!!
χεσε μεσα καηκε εντελως ο μαλακας ο αρκανς
Μάλιστα πάτερ!!!