Επισκέπτης
να ρωτησω ρε γαμικουλα εγω ειμαι αδερφατο λες ετσι?ρε τυπε σου λεω χτες το βραδυ ειχε συνεδριο ολο το αδερφατο των ιπποτων
τι πουσταριο ηταν αυτο ρε τυπε
να ρωτησω ρε γαμικουλα εγω ειμαι αδερφατο λες ετσι?ρε τυπε σου λεω χτες το βραδυ ειχε συνεδριο ολο το αδερφατο των ιπποτων
θα σου γαμησω ολες τις θειες αν με ξαναβρισεις.καλα ρε μαλακα εσυ δε βαζεις μυαλο
μεινε στην καταντια σου
αντι να γαμησεις κανα μουνι
κατσε και κλαψου εδω
παντως δεν πας καλα και το ξερεις κανε κατι να μην εισαι τοσο κακομοιρης
Βεβαίως είσαι καραπουσταρίο και εγώ το ίδιο!!!να ρωτησω ρε γαμικουλα εγω ειμαι αδερφατο λες ετσι?
τα ειδα τυπε μου.αμαυρωσαν την σχολη εχθες.ρε τυπε σου λεω χτες το βραδυ ειχε συνεδριο ολο το αδερφατο των ιπποτων
Να σε βρύζει σε ενοχλεί,να βρύζεις εσύ όχι;!θα σου γαμησω ολες τις θειες αν με ξαναβρισεις.
ρε αυτιαγκουρα εσενα και γκομενα να σου φερνε ο πατερας σου να την πηδηξειςθα σου γαμησω ολες τις θειες αν με ξαναβρισεις.
μη μαλλιοτραβιεστε ρε κοριτσια.Βεβαίως είσαι καραπουσταρίο και εγώ το ίδιο!!!
Σήμερα όμως με εσάς ο ήλιος ανατέλει από την δύση!!!τα ειδα τυπε μου.αμαυρωσαν την σχολη εχθες.
τον ρωταω και δεν απανταειΒεβαίως είσαι καραπουσταρίο και εγώ το ίδιο!!!
Χωρίς εσένα ποτέ!!!μη μαλλιοτραβιεστε ρε κοριτσια.
πουσταρια η κολομβια δεν πεθαινει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεερε αυτιαγκουρα εσενα και γκομενα να σου φερνε ο πατερας σου να την πηδηξεις
θα βρισκες δικαιολογιες και στο τελος θα καθοσουνα και θα τραβαγες σε μια γωνια
πλακα μου κανεις?
Ρε είπαμε είσαι,μην σκας!!!τον ρωταω και δεν απανταει
ειμαι καραπουσταριο ρε συ?
μη μαλλιοτραβιεστε ρε κοριτσια.
δε σκαω αλλα περιμενω να μου το πει απλαΡε είπαμε είσαι,μην σκας!!!
ρε μαμακια απορω με την καταντια σου δε ντρεπεσαι?πουσταρια η κολομβια δεν πεθαινει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ναι συμφωνώ!!!πουσταρια η μαλακία δεν πεθαινει ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
γραψου και εσυ στην σχολη να μας πεις για σενα να δουμε ρε τυπετον ρωταω και δεν απανταει
ειμαι καραπουσταριο ρε συ?
Άλλο χιούμορ και άλλο κόμπλεξ γλυκιά μου,το δεύτερο βγάζει μόνο!!!
ρε αρκανς τι εξαπτεσαι κι εσυ και βριζεις!!!
οταν θα καταλαβουν το χιουμορ σου(οπως ο απολυτος,ο μουν,εγω,η μπομπα καιαλλοι) θα γελανε και δεν θα σε κραζουν.
ελεος >
οταν θα καταλαβουν το χιουμορ σου(οπως ο απολυτος,ο μουν,εγω,η μπομπα καιαλλοι) θα γελανε και δεν θα σε κραζουν.
ελεος >
αφου ειναι πουστρακια πως θα καταλαβουν τι σχολη.μονο με το χαρη το σιανιδη τα βρισκουν.
ελεος >