αγαπη μου ξερεις οτι ανελαβα προσωπικα τον τυπο μηπως και μπορεσει να γαμησει.κοινωνικο ,λειτουργημα κανω.εσυ τυπε μου σε κανα γκομενακι κανεις καμακι?
η εισαι ολη μερα εδω και δινεις συμβουλες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
paτερας τερεζος!αγαπη μου ξερεις οτι ανελαβα προσωπικα τον τυπο μηπως και μπορεσει να γαμησει.κοινωνικο ,λειτουργημα κανω.
και αγιος πρεβεζης αμα γουσταρεις.paτερας τερεζος!
καταρχην αμα διαβασες τα χθεσινα τωρα τελευταια αρχισε να κανει μπανιο και να βγανει ο μαλακας,πιο μπροστα εβγαινε οπως να ναι.τουλαχιστον αυτο ειναι μια καλη αρχη.
τωρα με 10ευρω πως θα κερασει 5 σφηνακια να πιει ποτα και να κανει και γυρα στα μαγαζια?πρεπει να βγει στην σομαλια-νηγηρια, στην ελλαδα δεν νομιζω να γινετε.
Ναι, αυτό για τα λεφτά το ξέχασα.
Τότε ας πάρει καμια μπύρα από το μαγαζί του και ας μπαίνει έτσι στα άλλα για να μην έχει περιττά έξοδα.
Άμα δε πιει κάτι λογικά δεν τον κόβω να φτιάχνει σωστή διάθεση αλλά με μέτρο πάντα.
τι να παρει ρε μουνιτζα καμια ρετσινα να γινει ρομπα εντελως μετα? ταβερνα εχει.να μπει με την μαλαματινα μεσα στο κλαμπ.για κανενα ξεχασμενο παοκι θα τον περασουνε.Ναι, αυτό για τα λεφτά το ξέχασα.
Τότε ας πάρει καμια μπύρα από το μαγαζί του και ας μπαίνει έτσι στα άλλα για να μην έχει περιττά έξοδα.
Άμα δε πιει κάτι λογικά δεν τον κόβω να φτιάχνει σωστή διάθεση αλλά με μέτρο πάντα.
τι να παρει ρε μουνιτζα καμια ρετσινα να γινει ρομπα εντελως μετα? ταβερνα εχει.να μπει με την μαλαματινα μεσα στο κλαμπ.για κανενα ξεχασμενο παοκι θα τον περασουνε.
Μπύρα σου είπα ρε τύπε, δε γίνεται στο μαγαζί του να μην έχει πράσινες.
Θα τις φορτώσει στο Πεζό και θα τις περνάει μέσα παντού.
Για το τζελ που του έλεγες χθες, κάτι τέτοιο εννοείς τύπε μου? Παίζεις και εσύ σε τζελ?
και να εχει μπυρες ρε τυπε θα εχει τις μεγαλες που εχει στις ταβερνες.παλι ρομπα θα γινει,θα κανει καμια μαλακια και θα την αφησει πανω σε κανενα μπαρ.μην γραφεις τετοια γιατι τον βλεπω να βγαινει εξω κανενα βραδυ ετσι.
Μπύρα σου είπα ρε τύπε, δε γίνεται στο μαγαζί του να μην έχει πράσινες.
Θα τις φορτώσει στο Πεζό και θα τις περνάει μέσα παντού.
Για το τζελ που του έλεγες χθες, κάτι τέτοιο εννοείς τύπε μου? Παίζεις και εσύ σε τζελ?
Επισκέπτης
αχαχαχχαχαχα ελιωσα ρε συ που τα βρισκειςκαι να εχει μπυρες ρε τυπε θα εχει τις μεγαλες που εχει στις ταβερνες.παλι ρομπα θα γινει,θα κανει καμια μαλακια και θα την αφησει πανω σε κανενα μπαρ.μην γραφεις τετοια γιατι τον βλεπω να βγαινει εξω κανενα βραδυ ετσι.
και να εχει μπυρες ρε τυπε θα εχει τις μεγαλες που εχει στις ταβερνες.παλι ρομπα θα γινει,θα κανει καμια μαλακια και θα την αφησει πανω σε κανενα μπαρ.μην γραφεις τετοια γιατι τον βλεπω να βγαινει εξω κανενα βραδυ ετσι.
Πάλι είσαι σωστός για τις μπύρες.
Για το τζελ όμως δε μου είπες. Εγώ θα έλεγα να μην παίζει με προϊόντα και να κάνει κανα στάνταρ κούρεμα για να μη χρειάζεται προσοχή το μαλλί του. Τι θα έλεγες για το lοw fade?
Πάλι είσαι σωστός για τις μπύρες.
Για το τζελ όμως δε μου είπες. Εγώ θα έλεγα να μην παίζει με προϊόντα και να κάνει κανα στάνταρ κούρεμα για να μη χρειάζεται προσοχή το μαλλί του. Τι θα έλεγες για το lοw fade?
[/URL] http://tbn3.google.com/images?q=tbn:3Pfrnf4F5LYs2M:[URL unfurl="true"]http://haircutsformen.org/buzz/haircuts/buzz131.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
αμα δεν βαλει φωτο ο τυπος δεν μπορουμε να πουμε τιποτα.αν εχει κανενα τετραγωνο κεφαλι και κουρευτει ετσι σαν ρωσσοποντιος θα γινει.την γαμησε μετα.και σε συνδυασμο με τα γυαλια που φοραει θα ειναι... αστο δεν θελω ουτε να το σκεφτομαι,σαν τενεκες θα ειναι.
εσυ να του πεις να γινει ετσι και μετα ομως να το εχεις γκομενο.αλλιως να το στειλεις στο καρναβαλι στην πατρα.αρκανς...
εγω λεω να κανει κανενα τετοιο κουρεμα....
Αυτά είναι τα πιο trendy αντρικά κουρέματα στις μέρες μας.
Τα καρφάκια είναι εκτός γιατί πλεόν παραείναι στάνταρ.
Οι πλειοψηφία κάπως έτσι τα έχει με μικρές αποκλίσεις.
http://[URL unfurl="true"]www.kinowear.com/images/4250900.jpg[/img[/URL]]
Εκτός από το κάτω-δεξιά και το πάνω-μέση, όλα τα άλλα είναι μία καλή πρόταση για το τύπο μας.
Τι προτείνεται οι υπόλοιποι/ες?
Εκτός από το κάτω-δεξιά και το πάνω-μέση, όλα τα άλλα είναι μία καλή πρόταση για το τύπο μας.
αμα ξαναβαλεις τετοια φωτο για τον τυπο θα σε σκισωεστω κατι τετοιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
το παιδι ειναι αβγαλτο ειπαμε.
θελεις να κανει κανενα τετοιο μαλλι και μετα να εχουμε αλλα?
Αυτά είναι τα πιο trendy αντρικά κουρέματα στις μέρες μας.
[/quote]
ας κανει το μαλλι του μπραντ πιτ μπορει και να μοιαζουν λιγο.
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
αμα ξαναβαλεις τετοια φωτο για τον τυπο θα σε σκισω
το παιδι ειναι αβγαλτο ειπαμε.
θελεις να κανει κανενα τετοιο μαλλι και μετα να εχουμε αλλα?
Συνημμένα
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις