arxiσες παλι?χερι μην κοβεις γιατι χρειαζετε.μουνοτριχες κοψε οσες θελεις.
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
arxiσες παλι?χερι μην κοβεις γιατι χρειαζετε.μουνοτριχες κοψε οσες θελεις.
Εγω ειμαι μεσα. Αμα παιζει τζαμπα μασα και πιωμα ερχομε και κολυμποντας. Οπως το γραψες, οι αντρες θα τον συμβουλευουμε, οι γυναικες θα ψηνετε τις γκομενες του χωριου και η Ερι θα του ανηψωνει το ηθικο.
δεν ανυψωνω τιποτα στο παλικάρι σε εσένα το ζητηταμε χαχαχαχαχαχαχχα
ο γιωραγακηςο γιωργακης εδω ειναι? η πηγε στην ταβερνα?
πειτε καπιους βασικους κανονες που πρεπει να αλοκουθω? ειχα ψαξει και σε κατι παλια φορουμ οδηγιες γενικα με αντρικη συμπεριφορα. επισης ενας τροπος να μην δειχνο λιγουρη.
ενα καλο εχει το σαιτ αυτο, αμεση ανταποκριση σε απαντησεις, σε κανενα αλλο σαιτ δεν το εχω δει. πολυ καλο συνεχιστε ετσι
εισαι καλος μυλος και την αλεσες ομως. ;)μυλοπότας
η πιο γνωστη παραλια
15-20 λεπτα απο το κεντρο
οχι φιλε,μακαρι να ηταν ιταλιδα
γερμανιδα
ο γιωργακης εδω ειναι? η πηγε στην ταβερνα?
Tο BARMACY πολυ καλο μπαρακι.εισαι καλος μυλος και την αλεσες ομως. ;)
κανενα καλο μπαρακι για να ψωνισω καμμια ξεσαλωμενη?
υγ.και καμμια απομωνομενη παραλια πες.. ;)
kala re file floreta 50cc dixrono, evales???, xaxaxax ine san na ta ftiaksi kapios me tin vassiliadouMια τέτοια , ας πούμε?
![]()
Tο BARMACY πολυ καλο μπαρακι.
για ησυχα πραματα αλλα και για windsurfing ψαθι
βεβαια εχω αρκετα χρονια να παω
μονος θα πας η με κανα μωρο;
μπα δεν νομιζω.τζατζικια και πορτοκαλαδες στους γερους θα κουβαλαει τυπε μου.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δώσατε ρεσιτάλ χτες το βράδυ.
Ελπίζω σήμερα ο τύπος μας να είναι στη γύρα για πεσίματα και την επόμενη φορά να μας γράψει κάτι καλό.![]()
μπα δεν νομιζω.τζατζικια και πορτοκαλαδες στους γερους θα κουβαλαει τυπε μου.
αρχιδια.καταρχην πρεπει να παει να κανει ενα ντους πρωτα και μετα βγει εξω.και καλυτερα αν μην παρει φιλο του διοτι θα ειναι χειροτερα.Και πότε τον κόβεις να αρχίζει τις επιθέσεις?
Λογικά θα κλείσει το μαγαζί σε καμια ώρα, θα ετοιμαστεί, θα πάρει κανα φίλο του, θα μπει στο Πεζό και μετά αλητείες μέχρι πρωίας.
Σύντομα θα γράψει κανα καλό σκηνικό και θα πάρει θάρρος.
αρχιδια.καταρχην πρεπει να παει να κανει ενα ντους πρωτα και μετα βγει εξω.και καλυτερα αν μην παρει φιλο του διοτι θα ειναι χειροτερα.
εσυ τυπε μου σε κανα γκομενακι κανεις καμακι?αρχιδια.καταρχην πρεπει να παει να κανει ενα ντους πρωτα και μετα βγει εξω.και καλυτερα αν μην παρει φιλο του διοτι θα ειναι χειροτερα.
καταρχην αμα διαβασες τα χθεσινα τωρα τελευταια αρχισε να κανει μπανιο και να βγανει ο μαλακας,πιο μπροστα εβγαινε οπως να ναι.τουλαχιστον αυτο ειναι μια καλη αρχη.Αφού είπαμε να ετοιμαστεί ρε τύπε, λες να μην κάνει ντους?
Εγω τον κόβω να κωλώνει άμα πάει μόνος του. Κανονικά πρέπει να πάρει έναν δικό του, να πιούνε 5 σφηνάκια για να νιώσουνε και να μην έχουν αναστολές και μετά να αρχίσουν να την πέφτουν δεξιά και αριστερά. Πιστεύω ότι για αρχή είναι καλή τακτική αρκεί να μη ξεφύγουν.