Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Εγω ειμαι μεσα. Αμα παιζει τζαμπα μασα και πιωμα ερχομε και κολυμποντας. Οπως το γραψες, οι αντρες θα τον συμβουλευουμε, οι γυναικες θα ψηνετε τις γκομενες του χωριου και η Ερι θα του ανηψωνει το ηθικο.

δεν ανυψωνω τιποτα στο παλικάρι σε εσένα το ζητηταμε χαχαχαχαχαχαχχα

Επισκέπτης
δεν ανυψωνω τιποτα στο παλικάρι σε εσένα το ζητηταμε χαχαχαχαχαχαχχα

Με κανεις και κοκκινιζω. Τι ειναι αυτα που γραφεις σε δημοσιο φορουμ ?

Ποτε αρχιζουμε τη σηζητηση σχετικα με την ανηψωση μου ?

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
ο γιωργακης εδω ειναι? η πηγε στην ταβερνα?

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
πειτε καπιους βασικους κανονες που πρεπει να αλοκουθω? ειχα ψαξει και σε κατι παλια φορουμ οδηγιες γενικα με αντρικη συμπεριφορα. επισης ενας τροπος να μην δειχνο λιγουρη.

ενα καλο εχει το σαιτ αυτο, αμεση ανταποκριση σε απαντησεις, σε κανενα αλλο σαιτ δεν το εχω δει. πολυ καλο συνεχιστε ετσι

Σ' ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια!

Διάβασε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ κι αυτό το thread...

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
μυλοπότας
η πιο γνωστη παραλια
15-20 λεπτα απο το κεντρο
οχι φιλε,μακαρι να ηταν ιταλιδα
γερμανιδα
εισαι καλος μυλος και την αλεσες ομως. ;)

κανενα καλο μπαρακι για να ψωνισω καμμια ξεσαλωμενη?

υγ.και καμμια απομωνομενη παραλια πες.. ;)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εισαι καλος μυλος και την αλεσες ομως. ;)

κανενα καλο μπαρακι για να ψωνισω καμμια ξεσαλωμενη?

υγ.και καμμια απομωνομενη παραλια πες.. ;)
Tο BARMACY πολυ καλο μπαρακι.
για ησυχα πραματα αλλα και για windsurfing ψαθι
βεβαια εχω αρκετα χρονια να παω
μονος θα πας η με κανα μωρο;

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πολύ γέλιο σύντροφοι έχω ρίξει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ο γιώργαρος όμως έχει αντιδράσεις και γραφει όχι σαν 26 χρόνον αλλα σαν 16 πολύ περίεργο  :think: :think: :think: :think: όσον αφορά την λέσβο  το καλύτερο μέρος για τουρισμό είναι μακράν ο μόλυβος  μετά όλα τα αλλα μέρη καλλονή  πετρα  πολh τις μυτιλήνης  και  φυσικά  η ερεσός  όπου κάθε  αύγουστο μαζεύονται όλες οι λεσβίες  τις ευρώπης  προς τιμή τις  ποιήτριας  τις αρχαιότητας  σαπφούς  το νησί  είναι  τεράστιο και  έχει τα πάντα  βουνά  θάλασσα  απολιθωμένο  dάσος  στο σίγρι  και καραβάκι για τουρκια για ψώνια "αυτιμερον"

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Mια τέτοια , ας πούμε?
floretta.jpg
kala re file floreta 50cc dixrono, evales???, xaxaxax ine san na ta ftiaksi kapios me tin vassiliadou
με τετοιο εργαλειο ουτε σε 1000χρονια δεν θα γαμησει το παλικαρι

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Tο BARMACY πολυ καλο μπαρακι.
για ησυχα πραματα αλλα και για windsurfing ψαθι
βεβαια εχω αρκετα χρονια να παω
μονος θα πας η με κανα μωρο;

με ενα μωρο σαν κια αυτο στη φωτο. ;)

υγ.ρε γαμωτο facebook μου.δεν μπορω να αφαιρεσω τις φωτογραφιες που μου εχουν επισυναψει οι αλλοι.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δώσατε ρεσιτάλ χτες το βράδυ. :rockon:
Ελπίζω σήμερα ο τύπος μας να είναι στη γύρα για πεσίματα και την επόμενη φορά να μας γράψει κάτι καλό. :boff:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δώσατε ρεσιτάλ χτες το βράδυ. :rockon:
Ελπίζω σήμερα ο τύπος μας να είναι στη γύρα για πεσίματα και την επόμενη φορά να μας γράψει κάτι καλό. :boff:
μπα δεν νομιζω.τζατζικια και πορτοκαλαδες στους γερους θα κουβαλαει τυπε μου.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
μπα δεν νομιζω.τζατζικια και πορτοκαλαδες στους γερους θα κουβαλαει τυπε μου.

Και πότε τον κόβεις να αρχίζει τις επιθέσεις?
Λογικά θα κλείσει το μαγαζί σε καμια ώρα, θα ετοιμαστεί, θα πάρει κανα φίλο του, θα μπει στο Πεζό και μετά αλητείες μέχρι πρωίας.
Σύντομα θα γράψει κανα καλό σκηνικό και θα πάρει θάρρος.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Και πότε τον κόβεις να αρχίζει τις επιθέσεις?
Λογικά θα κλείσει το μαγαζί σε καμια ώρα, θα ετοιμαστεί, θα πάρει κανα φίλο του, θα μπει στο Πεζό και μετά αλητείες μέχρι πρωίας.
Σύντομα θα γράψει κανα καλό σκηνικό και θα πάρει θάρρος.
αρχιδια.καταρχην πρεπει να παει να κανει ενα ντους πρωτα και μετα βγει εξω.και καλυτερα αν μην παρει φιλο του διοτι θα ειναι χειροτερα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
28
Πόντοι
66
αρχιδια.καταρχην πρεπει να παει να κανει ενα ντους πρωτα και μετα βγει εξω.και καλυτερα αν μην παρει φιλο του διοτι θα ειναι χειροτερα.

Αφού είπαμε να ετοιμαστεί ρε τύπε, λες να μην κάνει ντους?
Εγω τον κόβω να κωλώνει άμα πάει μόνος του. Κανονικά πρέπει να πάρει έναν δικό του, να πιούνε 5 σφηνάκια για να νιώσουνε και να μην έχουν αναστολές και μετά να αρχίσουν να την πέφτουν δεξιά και αριστερά. Πιστεύω ότι για αρχή είναι καλή τακτική αρκεί να μη ξεφύγουν.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
εσυ τυπε μου σε κανα γκομενακι κανεις καμακι?
η εισαι ολη μερα εδω και δινεις συμβουλες? :huh: :rolleyes:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Αφού είπαμε να ετοιμαστεί ρε τύπε, λες να μην κάνει ντους?
Εγω τον κόβω να κωλώνει άμα πάει μόνος του. Κανονικά πρέπει να πάρει έναν δικό του, να πιούνε 5 σφηνάκια για να νιώσουνε και να μην έχουν αναστολές και μετά να αρχίσουν να την πέφτουν δεξιά και αριστερά. Πιστεύω ότι για αρχή είναι καλή τακτική αρκεί να μη ξεφύγουν.
καταρχην αμα διαβασες τα χθεσινα τωρα τελευταια αρχισε να κανει μπανιο και να βγανει ο μαλακας,πιο μπροστα εβγαινε οπως να ναι.τουλαχιστον αυτο ειναι μια καλη αρχη.
τωρα με 10ευρω πως θα κερασει 5 σφηνακια να πιει ποτα και να κανει και γυρα στα μαγαζια?πρεπει να βγει στην σομαλια-νηγηρια, στην ελλαδα δεν νομιζω να γινετε.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom