You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν ειναι αυτο δασκαλεκαι τις εχω πει να μην φερνουν τους δονητες τους στην ταξη τις μαλακισμενες.τους ειδε τους δονητες ο αβραμης και ζηλεψε αμεσως.
ειναι οτι δυο συνεσταλμενα παιδια με μετρια εμφανιση(για τον γιωργακη γιατι τον αλλον δεν τον ειδαμε)εχουν απλα ενα προβλημα
πρεπει να παρουν μπρος
και τι ποιο ευκολο απο το να κανουν πρακτικη με καποια απο εδω μεσα;
και σε ρωταω δασκαλε
εαν μια απο τις κοπελες ειχε το ιδιο προβλημα,ολοι εμεις δεν θα γινομασταν θυσια και θα διναμε σωμα και ψυχη για να ξεπερασει τις ανασφαλιες της και το κομπλεξ;
δεν θα διναμε απλοχερα την βοηθεια μας εαν μας το ζητουσε;
δεν θα τρεχαμε για να προλαβουμε ποιος θα την βοηθησει πρωτος;
αλλα οι γυναικες εκει.
μουλαρες,ουτε να βοηθησουν ουτε τιποτα >
εχεις απολυτο δικιο σε ολα αυτα που ειπες.αλλα οι γυναικες ειναι γαιδουρες ρε φιλε.δεν ειναι αυτο δασκαλε
ειναι οτι δυο συνεσταλμενα παιδια με μετρια εμφανιση(για τον γιωργακη γιατι τον αλλον δεν τον ειδαμε)εχουν απλα ενα προβλημα
πρεπει να παρουν μπρος
και τι ποιο ευκολο απο το να κανουν πρακτικη με καποια απο εδω μεσα;
και σε ρωταω δασκαλε
εαν μια απο τις κοπελες ειχε το ιδιο προβλημα,ολοι εμεις δεν θα γινομασταν θυσια και θα διναμε σωμα και ψυχη για να ξεπερασει τις ανασφαλιες της και το κομπλεξ;
δεν θα διναμε απλοχερα την βοηθεια μας εαν μας το ζητουσε;
δεν θα τρεχαμε για να προλαβουμε ποιος θα την βοηθησει πρωτος;
αλλα οι γυναικες εκει.
η μπουμ εταξε να τους δωσει κωλο και δεν τον δινει τελικα.
η εριναλ εξαφανιστικε.
η λουκριτια μεθαει και αλλα λεει την μια μερα και αλλα την αλλη.
η μπαιτ κανει την δυσκολη στους αβγαλτους μαθητες.
η σιλβα ολο ειναι κατω απο την εδρα
δεν βοηθαει καμια.και για αυτο ο ενας εγινε πουστης απογοητευτικε εντελως το παιδι.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αλλα οι γυναικες εκει.
Εγώ πρόσφερα κώλο αλλά ο γιωργάκης μου έλεγε για γάμους.
Η νταρκ έδειξε αμείωτο και σοβαρό ενδιαφέρον αλλά ο γιωργάκης την ξενέρωσε απίστευτα και την απομάκρυνε με τον τρόπο του.
Τραγικός καληνυχτάκιας και ο γιωργάκης μου φαίνεται >
****Για τη σιλβα που την πέφτει μόνο στο δάσκαλο (η γλείφτρα), για την λουκ που το παίζει δύσκολη αλλά γουστάρει κρυφά όταν είναι λιάρδα και για την μπάιτ έχεις απόλυτο δίκιο, μην πω για την κριστι που την έκανε νωρίς με ελαφρά πηδηματάκια ****
αυτο ειναι οπτιακουστικο μαθημα για τους μαθητες μου.ayto ειναι τραγουδι για ερωτευμενους!
και μην κοροιδευεις γιατι θα σε σκισω
την κριστι θα την πηδηξει ο απολυτος μαζι με τον βυζο,την εχω δωσμενη για εκει,να φαει και γραβατα στο τελος.Εγώ πρόσφερα κώλο αλλά ο γιωργάκης μου έλεγε για γάμους.
Η νταρκ έδειξε αμείωτο και σοβαρό ενδιαφέρον αλλά ο γιωργάκης την ξενέρωσε απίστευτα και την απομάκρυνε με τον τρόπο του.
****Για τη σιλβα που την πέφτει μόνο στο δάσκαλο (η γλείφτρα), για την λουκ που το παίζει δύσκολη αλλά γουστάρει κρυφά όταν είναι λιάρδα και για την μπάιτ έχεις απόλυτο δίκιο, μην πω για την κριστι που την έκανε νωρίς με ελαφρά πηδηματάκια ****
Εγώ πρόσφερα κώλο αλλά ο γιωργάκης μου έλεγε για γάμους.
ε αφου βαζεις φλωροτραγουδα ρε αγαπη!αυτο ειναι οπτιακουστικο μαθημα για τους μαθητες μου.
και μην κοροιδευεις γιατι θα σε σκισω
μουνιντζα θελω να εξηγησεις στους μαθητες το νοημα του τραγουδιου.
και να τους πεις τυχον οδηγιες για το να κανουν.
Μάλιστα, αρκετά στάνταρ κομμάτι.
Η ειδοποιός διαφορά: ο τύπος στο τραγούδι ερωτεύτηκε ενώ ο μαθητής οφείλει να μάθει να την πέφτει.
Το παραπάνω κομμάτι το έγραψε ο Αδάμαντας πιθανότατα την περίοδο που ήταν ακόμη άγνωστος στο ευρύτερο κοινό (δηλαδή πριν τα περσινά MAD VMA's) σκεφτόμενος τη πρώτη συνάντηση με κάποια παλιά του αγάπη. Οι στίχοι κάνουν λόγο για τη δυσκολία που συνάντησε στην προσπάθεια προσέγγισης της κοπέλας αλλά σε κανένα σημείο δε δίνουν κάποια λύση ώστε να θεωρηθεί το εν λόγω κομμάτι, διαδαχθείσα ύλη. Θα έλεγα ότι θυμίζει περισσότερο τραγούδι παρηγοριάς για τις δυσκολίες των φίλων μας παρά pump up/ξεσηκωτικό έτσι ώστε να ανεβάσει το ηθικό σε κάποιον μαθητή.
ευγε λεκτορα μουνιντζα με κανεις περηφανω με τις αναλυσεις.Μάλιστα, αρκετά στάνταρ κομμάτι.
Η ειδοποιός διαφορά: ο τύπος στο τραγούδι ερωτεύτηκε ενώ ο μαθητής οφείλει να μάθει να την πέφτει.
Το παραπάνω κομμάτι το έγραψε ο Αδάμαντας πιθανότατα την περίοδο που ήταν ακόμη άγνωστος στο ευρύτερο κοινό (δηλαδή πριν τα περσινά MAD VMA's) σκεφτόμενος τη πρώτη συνάντηση με κάποια παλιά του αγάπη. Οι στίχοι κάνουν λόγο για τη δυσκολία που συνάντησε στην προσπάθεια προσέγγισης της κοπέλας αλλά σε κανένα σημείο δε δίνουν κάποια λύση ώστε να θεωρηθεί το εν λόγω κομμάτι, διαδαχθείσα ύλη. Θα έλεγα ότι θυμίζει περισσότερο τραγούδι παρηγοριάς για τις δυσκολίες των φίλων μας παρά pump up/ξεσηκωτικό έτσι ώστε να ανεβάσει το ηθικό σε κάποιον μαθητή.
(ελπιζω και οι 2 μαθητες μας να καταλαβανε την αναλυσει).
μουνιντζα τι λες για το στυλακι του μπουζουκοβιου? πως το βλεπεις?τους πηγαινει?
για κανε μια αναλυση και γιαυτο.
Εδώ Δάσκαλε, έπεσες σε 'μένα που είμαι περίπτωση και με έπιασες αδιάβαστο.
Προσωπικά τα μπουζουκοτράγουδα τα σιχαίνομαι και δε μπορώ να τα ακούσω με τίποτα. Παρ'όλα αυτά, επειδή θεωρούνται κλασική βραδινή έξοδος για γκομενοκαταστάσεις αλλά και λόγω παρεών, πάω ψιλοσυχνά. Εκεί προσπαθώ να μην το παίζω απροσάρμοστος, να είμαι όσο πιο κεφάτος μπορώ, να κάνω το χαβαλέ μου και ότι γίνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση προτιμώ club και πάλι club. Για μπουζούκια ας απαντήσει κάποιος άλλος γιατί δε θέλω να δω ούτε το video.
καταρχην το θεμα το μπουζουκοβιου ειναι ακυρο για τους μαθητες μας,και δεν ισχυει.για εναν και μονο λογο,διοτι βγαινουν με 10 ευρω την ημερα εξω.οταν θα ανεβασουν τα εσοδα τους θα το επανεφερω το μαθημα.Εδώ Δάσκαλε, έπεσες σε 'μένα που είμαι περίπτωση και με έπιασες αδιάβαστο.
Προσωπικά τα μπουζουκοτράγουδα τα σιχαίνομαι και δε μπορώ να τα ακούσω με τίποτα. Παρ'όλα αυτά, επειδή θεωρούνται κλασική βραδινή έξοδος για γκομενοκαταστάσεις αλλά και λόγω παρεών, πάω ψιλοσυχνά. Εκεί προσπαθώ να μην το παίζω απροσάρμοστος, να είμαι όσο πιο κεφάτος μπορώ, να κάνω το χαβαλέ μου και ότι γίνει. Αλλά σε κάθε περίπτωση προτιμώ club και πάλι club. Για μπουζούκια ας απαντήσει κάποιος άλλος γιατί δε θέλω να δω ούτε το video.
να αναλυσω το θεμα με τα πανηγυρια φιλοι.(ελπιζω ο γιωργος να μην καταντηση ετσι).
)το ζευγαρι καμαρωτο καμαρωτο, κανει τη βολτα του στο πανηγυρη χερι χερι απο το διπλα το χωριο.
ΕΚΕΙΝΟΣ.βερμουδα(granpazar),φανελακι με ραντες σταμπα(disiel θερμανσης)παντοφλα(pigeneme).ονειρο του,του χρονο στο πανηγυρη να ερθει με το navara το καινουργιο.
ΕΚΕΙΝΗ.αερινο φορεμα(foustamployza)πεδιλο(JPgamiseme),ψιλοξεβαμενο νυχι στο ποδι,διοτι τα ειχε βαψει προχθες για το γαμο που ηταν καλεσμενη,ονειρο τις του χρονου να σπρωχνει καροτσι στο πανηγυρι.
γιωργο
)το ζευγαρι καμαρωτο καμαρωτο, κανει τη βολτα του στο πανηγυρη χερι χερι απο το διπλα το χωριο.
ΕΚΕΙΝΟΣ.βερμουδα(granpazar),φανελακι με ραντες σταμπα(disiel θερμανσης)παντοφλα(pigeneme).ονειρο του,του χρονο στο πανηγυρη να ερθει με το navara το καινουργιο.
ΕΚΕΙΝΗ.αερινο φορεμα(foustamployza)πεδιλο(JPgamiseme),ψιλοξεβαμενο νυχι στο ποδι,διοτι τα ειχε βαψει προχθες για το γαμο που ηταν καλεσμενη,ονειρο τις του χρονου να σπρωχνει καροτσι στο πανηγυρι.
γιωργο
αν και παλιο αυτο το στιλακι,πιστευω οτι ακομα περναει σε καποιες γκομενες στα χωρια.
μουνιντζα ακουω την αναλυση σου.νομιζω οτι εισαι μονος ειδικος να το εξηγησεις.
Δε νομίζω ότι αυτό το στυλάκι θα βοηθήσει τους συμμαθητές μου αλλά με λίγη προσπάθεια ίσως βρούμε κάποια άκρη.
Έτσι και στείλει η νομαρχία Λέσβου καμια μπετονιέρα στην πλατεία του χωριού του Γιώργου, ώστε να κάνει μια ράμπα τότε ίσως ο φίλος μας να έκανε κάποια γνωριμία. Θα μπορούσε να κεράσει κάποια οικογένεια τουριστών και να έπαιρνε το scateboard ή το ΒΜΧ του γιού τους ώστε τα μεσημέρια να έκανε κόλπα μπροστά στις γκόμενες του χωριού. Ίσως με κάποια φαρδιά παντελόνια και με την "τσάντα-χωρίς-νόημα" που φοράνε όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τέτοια, να άρχισαν να του μιλάνε οι γκόμενες επειδή θα ήταν cool. Επίσης θα μπορούσε να κάνει γκραφίτι στο μαγαζί του ή πάνω στο αμάξι του ώστε να ενισχύσει το σεξ-απίλ του. Τέλος, χρειάζεται οπωσδήποτε κοντοκουρεμένο μαλλί και ο δικός μας ακόμα να πάει για κούρεμα.
καταρχην το θεμα το μπουζουκοβιου ειναι ακυρο για τους μαθητες μας,και δεν ισχυει.για εναν και μονο λογο,διοτι βγαινουν με 10 ευρω την ημερα εξω.οταν θα ανεβασουν τα εσοδα τους θα το επανεφερω το μαθημα.
Πολύ σωστά.
Προς το παρών, τα μόνο μπουζούκια που μπορούν να δουν είναι αυτά στο youtube.
Ελπίζω να μελετήσουν ότι γράψαμε απόψε γιατί για άλλη μία φορά, κάναμε εξαιρετική δουλειά.
Καληνυχτώ.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις