cd_anastasios
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πφ, μπορεί να ενοχλεί κι εμένα, γιατί μόνο τα αγοράκια;
δεν καταλαβαινω γτ ενοχλει τοσο τα αγορακια...
εμενα πως δε με ενοχλει;
Πφ, μπορεί να ενοχλεί κι εμένα, γιατί μόνο τα αγοράκια;
ο μαθητης εχει ηδη αποβληθη απο την σχολη.το γραφει και το καταστατικο της σχολης,οτι πουστη δεν θελουμε.οι γκομενες κανουν μαλακιες τυπε μου διοτι ειδαν οτι δεν υπαρχει αντρικη πουτσα στην ταξη αυτη την ωρα.πρεπει να μπει ταξη οποσδηποτε.
τι επαθες εσυ βρε συμπεθερα? καψουρα εισαι?
τι να σε ενοχλη εσενα ρε οτι εισαι σπανακορυζο? ρε θα φας γραβατα μεσα στην ταξη να ξερεις.ειπαμε οτι δεν θελουμε πουσταρια εδω περα.σαν τις κατσαριδες εχετε γινει,συνεχεια πολλαπλασιαζεστε γαμω το φελεκι μου.δεν καταλαβαινω γτ ενοχλει τοσο τα αγορακια...
εμενα πως δε με ενοχλει;
τι εισαι ρε τελικα?ενοχλω κανεναν? >
τι να σε ενοχλη εσενα ρε οτι εισαι σπανακορυζο? ρε θα φας γραβατα μεσα στην ταξη να ξερεις.ειπαμε οτι δεν θελουμε πουσταρια εδω περα.σαν τις κατσαριδες εχετε γινει,συνεχεια πολλαπλασιαζεστε γαμω το φελεκι μου.
τι εισαι ρε τελικα?
ποντιος?
ρωσσοποντιος?
πουστης?
η ρωσσοποντιος-πουστης?
τι να σε ενοχλη εσενα ρε οτι εισαι σπανακορυζο? ρε θα φας γραβατα μεσα στην ταξη να ξερεις.ειπαμε οτι δεν θελουμε πουσταρια εδω περα.σαν τις κατσαριδες εχετε γινει,συνεχεια πολλαπλασιαζεστε γαμω το φελεκι μου.
γιατι το λες αυτο?Δάσκαλε τα τσούξαμε απόψε;
αλλαξε τωρα νικνειμ.θα το κανεις ποντιοςγαμιας.ετσι θα λεγεσε απο εδω και περα.ενταξει μιστερ,δε θα ξανακανω τετοιο νικνειμ *P
φιλε εγω δασκαλεψα το αβραμιδη οχι τον πουστη.παντου βλεπει τον cd anastasio ο δασκαλος
εφιαλτης του εχει γινει
πηρε ενα αβγαλτο παλικαρι που ειχε ανασφαλειες και τον καταντησε με τις συμβουλες του αδερφη!
οι τυψεις τον εχουν καταβαλει
ο γιωργακης μαλλον σε κανενα πανηγυρι θα εχει παει παλι.Ο λουκουμάς ποτέ δεν ήταν στα καλά του, δεν περίμενε τον αρκανς
Για τον γιωργάκη -το πραγματικά ανασφαλές παλικάρι- αναμένουμε, προς το παρόν αγνοείται η τύχη του!!
φιλε εγω δασκαλεψα το αβραμιδη οχι τον πουστη.
εσεις τους κανετε πουστηδες με τα γλυκολογα που τους λετε και τους χαλατε.
δεν φταινε τα γλυκολογα!φιλε εγω δασκαλεψα το αβραμιδη οχι τον πουστη.
εσεις τους κανετε πουστηδες με τα γλυκολογα που τους λετε και τους χαλατε.
το ξερω αυτο ρε μπουμ,για νεο μου το λες?αρκανς άσε κατω το μπουκάλι!!
Ο αβραμίδης και ο σιντί είναι ο ίδιος, ο λουκουμάς!!
και τις εχω πει να μην φερνουν τους δονητες τους στην ταξη τις μαλακισμενες.τους ειδε τους δονητες ο αβραμης και ζηλεψε αμεσως.δεν φταινε τα γλυκολογα!
οι γυναικες της ταξης φταινε