Επισκέπτης
εσυ ποιος εισαι ρε?
Μην του δινεις σημασια δασκαλε. Προχωρα εσυ στη ιδρυση της σχολης σου και μην ασχολεισε.......
Κολομβια θα μας πας τυπε μου ?
εσυ ποιος εισαι ρε?
πουσταριο μας βγηκε ο αβραμης τελικα? και ποντιος και πουστης?o royfio re agaph!
Cd, δηλαδή crossdresser o Αβραμίδης, έτσι;
Τι να πω, ρε, δεν ντρέπεσαι που μπαίνεις και ζαλίζεις ένα φόρουμ;
Αλλά, να μου πεις, 17 χρονών είσαι (όπως είχες πει σε δικό σου πμ), τι να περιμένουμε.
Άντε, καλή συνέχεια, crossdresser.
αβραμη τι εγινε? ειδες οτι δεν μπορεις να γαμησεις,ειπες να δοκιμασει να γαμηθεις?ενα αστειακι δε μπορουμε να κανουμε ρε "σοβαρε";
πουσταριο μας βγηκε ο αβραμης τελικα? και ποντιος και πουστης?
αβραμη τι εγινε? ειδες οτι δεν μπορεις να γαμησεις,ειπες να δοκιμασει να γαμηθεις?
αποβαλεσε απο την σχολη δια παντος να ξερεις.πουσταρια στη σχολη δεν θελουμε παλιομαλακα η ρατσα ειναι καθαρη απο μπινεδες να ξερεις.
που ειναι ο απολυτος να σε βαλει στην θεση σου και εσενα.
τυπεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου ελα αμεσως.
ελα ρε τυπε βλεπω σταρ δικε μουαβραμη τι εγινε? ειδες οτι δεν μπορεις να γαμησεις,ειπες να δοκιμασει να γαμηθεις?
αποβαλεσε απο την σχολη δια παντος να ξερεις.πουσταρια στη σχολη δεν θελουμε παλιομαλακα η ρατσα ειναι καθαρη απο μπινεδες να ξερεις.
που ειναι ο απολυτος να σε βαλει στην θεση σου και εσενα.
τυπεεεεεεεεεεεεεεεεεε μου ελα αμεσως.
ελα ρε τυπε βλεπω σταρ δικε μου
τυπε βγηκε καινουργιο πουσταριο.το αδερφατο συνεχεια μας την πεφτει.ελα ρε τυπε βλεπω σταρ δικε μου
τι εγινε και αλλο αδερφατο βγηκε στην φορα?
τι πουσταριο ειναι αυτο ρε τυπε
εσενα αμα σε σκισω το κωλο κορνιζα στο δωματιο σου θα με εχεις μετα να ξερεις.arcans εσυ μη μιλας και πολυ πολυ!!!!!!!
γτ μπορει να βγει κανεις και να πει πως σε ειδε στη σαλονικη να ψωνιζεις γκομενες "με υδραυλικα" και τοτε να σε δω...
αβραμη 8ποντο τακουνι φορας η 12ποντο?σε πιο στηριζεσε καλυτερα?οχι ρε.
στρειτ ειμαι,αλλα φοραω γυναικεια παπουτσια,δε βρισκω αντρικα στο νουμερο μου.
arcans εσυ μη μιλας και πολυ πολυ!!!!!!!
γτ μπορει να βγει κανεις και να πει πως σε ειδε στη σαλονικη να ψωνιζεις γκομενες "με υδραυλικα" και τοτε να σε δω...
τι εγινε εσυ? ενα κωλο ειπαμε να δωσεις στον γιωργακη και χαθηκες.Ma είσαι ώρες ώρες... :-* :-*
αβραμη 8ποντο τακουνι φορας η 12ποντο?σε πιο στηριζεσε καλυτερα?
α ρε τυπε γραβατα που τους χρειαζεταιτυπε βγηκε καινουργιο πουσταριο.το αδερφατο συνεχεια μας την πεφτει.
απο καλσον τι φορας? ζαρτιερες μονο η παιζεις και σε τιποτα αλλο πιο φευγατο?8ποντο
τυπε εχουμε θεμα σημερα.εγινε μια αποκαλυψη.πρεπει να παρεις συνεντευξη απο αυτο το αγορι,να μαθουμε τι γινετε,μιας και εισαι ο ειδικος σε τετοιες περιπτωσεις.α ρε τυπε γραβατα που τους χρειαζεται