avramidis!
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
καναμε διακοπες μεταξυ μας εμεις
αποφασισαμε οτι ειμαστε πολυ καλες για κεινους
την επομενη φορα,να παμε ολοι μαζι διακοπες.
καναμε διακοπες μεταξυ μας εμεις
και αφου θα μαστε ολοι μαζεμενοι εκει να κανουμε και ενα παρτυτην επομενη φορα,να παμε ολοι μαζι διακοπες.
πως γραφεις εσυ ετσι? παλι το ρωσσικο τον υπολογιστη εχεις?kala ΤΟΥς ΚΑΝΑΜΕ.
τυπε παει για πανευρωπαικο ο αβραμης.οχι πινει οζον και προσπαθει να σπασει το ρεκορ του ορκα στις
κοιταξε να γαμηθητε με κανενα μαθητη τις σχολης και αφηστε τις μαλακιες.τους εχετε ξεσηκωσει τους μαθητες μου να ξερετε.ο αβραμης δεν προλαβαινει να βαραει μαλακιες για την παρτυ σας,τι εχετε ξεθεωση,που να βρει δυναμη να γαμισει μετα.καναμε διακοπες μεταξυ μας εμεις
και αφου θα μαστε ολοι μαζεμενοι εκει να κανουμε και ενα παρτυ
αβραμη αμα ξαναρωτησεις μαλακια θα σε σκισω.εγω μονο διδασκω,ο μουνιντζα ειναι ο προισταμενος τις γραμματειας.διαβαζε καλα ρε τις ανακοινωσεις τις σχολης.αρκανς,θα με βοηθησεις να κανω τη δηλωση;
πως γραφεις εσυ ετσι? παλι το ρωσσικο τον υπολογιστη εχεις?
[glow=red,2,300]τυπε παει για πανευρωπαικο ο αβραμης.[/glow]
κοιταξε να γαμηθητε με κανενα μαθητη τις σχολης και αφηστε τις μαλακιες.τους εχετε ξεσηκωσει τους μαθητες μου να ξερετε.ο αβραμης δεν προλαβαινει να βαραει μαλακιες για την παρτυ σας,τι εχετε ξεθεωση,που να βρει δυναμη να γαμισει μετα.
πως γραφεις εσυ ετσι? παλι το ρωσσικο τον υπολογιστη εχεις?
τυπε παει για πανευρωπαικο ο αβραμης.
κοιταξε να γαμηθητε με κανενα μαθητη τις σχολης και αφηστε τις μαλακιες.τους εχετε ξεσηκωσει τους μαθητες μου να ξερετε.ο αβραμης δεν προλαβαινει να βαραει μαλακιες για την παρτυ σας,τι εχετε ξεθεωση,που να βρει δυναμη να γαμισει μετα.
αβραμη αμα ξαναρωτησεις μαλακιας θα σε σκισω.εγω μονο διδασκω,ο μουνιντζα ειναι ο προισταμενος τις γραμματεις.διαβαζε καλα ρε τις ανακοινωσεις τις σχολης.
θα συννενοηθεις με τον μουνιντζα γιαυτο το θεμα.καλα μη θυμωνεις..
παντως απο βολγαρικα κ τετοια δε ξερω.
αγγλικα αν θες...
θα συννενοηθεις με τον μουνιντζα γιαυτο το θεμα.
ωραια....που θα κανουμε το παρτυ;
οχι
με ουζα
εσυ θα εισαι η προσωπικη μου θα εισαι γενικων καθηκοντων δηλαδη.αρκανς?
εγω τι ειμαι η απουσιολογα ειπαμε?????
εσυ θα εισαι η προσωπικη μου θα εισαι γενικων καθηκοντων δηλαδη.
σαν την μονικα λεβενσκι τυπε μου?εσυ θα εισαι η προσωπικη μου θα εισαι γενικων καθηκοντων δηλαδη.
τυπε ετσι ειναι ολες οι γραμματεις οι σωστες.αυτη την δουλεια κανουν.σαν την μονικα λεβενσκι τυπε μου?
μα ποιος εισαι?ο πλανηταρχης?
τιτανοτεραστιε
ρε αντε απο δω!!!!!!!!