avramidis!
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
boomb,tha to kanete me ton iblis?
ο γιωργακης εχει σειρα ρε μπουμ.αμαν ειπαμε να γαμησει και τωρα μας πουλας.Για απόψε με έκλεισε άλλος, από αύριο
25ημερη θα παει η σχολη στην κολομβια.αλλα θελω ο γιωργος και ο αβραμης να εχουν γαμησει πιο μπροστα σε ελληνικο εδαφος,ωστε να μην τους ερθει βαρια η εκδρομη.Πού είσαι Δάσκαλε?
Να σου πω, 5ήμερη πού θα πάει το σχολείο μας?
Καμιά Κολομβία ίσως?
Αν περιμένεις να γίνει αυτό...δεν θα πάτε εκδρομή με την σχολή...με τα ΚΑΠΗ θα πάτε!25ημερη θα παει η σχολη στην κολομβια.αλλα θελω ο γιωργος και ο αβραμης να εχουν γαμησει πιο μπροστα σε ελληνικο εδαφος,ωστε να μην τους ερθει βαρια η εκδρομη.
αμα θα γαμησει ο βυζολαγνος την τζεσικα και τον παρει χαμπαρι ο βαρωνος,θα τους δωσουμε τον αβραμη,και το γιωργο στους κολομβιανους να τους περασουνε γραβατες,γιαν την γλυτωσουμε και να γυρισουμε πισω.θα ειναι οι ιφηγενειες τις εκδρομης με λιγα λογια.εχει θυσιες ενα τετοιο ταξιδι.Ο Γιώργος τι θα κάνει στην Κολομβία; Θα τον στέλνετε για καπότες;
(ο λουκουμάς ξέρω τι θα κάνει, θα ξημεροβραδιάζεται στις σκοτεινές γωνίες των νετ καφέ )
25ημερη θα παει η σχολη στην κολομβια.αλλα θελω ο γιωργος και ο αβραμης να εχουν γαμησει πιο μπροστα σε ελληνικο εδαφος,ωστε να μην τους ερθει βαρια η εκδρομη.
μουνιντζα δωσε το πλανο του μαθηματος που θα κινηθουμε σημερα.λεω να κανουμε ενα εκτατο σημερα μαθημα.
Δάσκαλε είσαι πάντοτε πολύ μπροστά.
Θα βγάλουμε και διαφημιστικά ώστε να περάσει η απόφαση στη ψηφοφορία του 15μελούς. Ο αβράμης θα έρθει άμα έρθει και ο έρωτάς του ενώ ο Γιώργος θα έρθει αν μάθει ότι γίνεται κάποιο τοπικό πανηγύρι εκείνη την περίοδο στην Κολομβία.
Τα διαφημιστικά θα είναι κάπως έτσι:
http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/single_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/meet_latin_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/latin_women.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φιλε μουν δινω και εγω τετοια διαφημιστικα
τι τελετεσ ?
μαβρισ αρκουδασ που α
Φιλε μουν δινω και εγω τετοια διαφημιστικα
ο γιωργος να πηγαινει οπου θελει εκτος απο πανηγυρια.Λέω το μάθημα απόψε να είναι συγκεκριμένο.
Ας μιλήσουμε για το ποια είναι τα κατάλληλα μέρη για να γνωρίσει κανείς γκόμενα. Βλέπω τους 2 χαμένους μας μαθητές να βρίσκονται σε λάθος μέρη τις λάθος στιγμές. Ο ένας τρέχει σε πανηγύρια και τελετές ενώ ο άλλος περιμένει το chat του forum μας.
Επομένως, τι συμβουλές θα έδινες Δάσκαλε για:
- Ποιά είναι τα κατάλληλα μέρη για καμάκι αυτήν την περίοδο?
- Ποιές ώρες πρέπει να κινείται κάποιος και πού?
- Άμα πρέπει να είναι μόνος του ή με φίλο/ους του?
αμα θα γαμησει ο βυζολαγνος την τζεσικα και τον παρει χαμπαρι ο βαρωνος,θα τους δωσουμε τον αβραμη,και το γιωργο στους κολομβιανους να τους περασουνε γραβατες,γιαν την γλυτωσουμε και να γυρισουμε πισω.θα ειναι οι ιφηγενειες τις εκδρομης με λιγα λογια.εχει θυσιες ενα τετοιο ταξιδι.
ο γιωργος να πηγαινει οπου θελει εκτος απο πανηγυρια.
να βγαινει μετα τις 1 εξω,μολις σχολεια απο την ταβερνα και παντα μονος.
ο αβραμης οτι και να κιανει το μυαλο του ειναι στο τσατ,και στην μαλακια.δεν νομισω να μπορεσει να κανει κατι προς το παρον.
ασε ασε τα γελια,κατι εχει αν δωσεις στο γιωργακη αν θυμασε.
χαχχαχαχαχχαααα με πέθανεςςςςς
λες να πιασουμε σεπτεμβρη και να ειναι ακομα ετσι?Με τον αβράμη δε ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ.
Είμαι βέβαιος ότι έτσι και παρακολουθεί τακτικά τα μαθήματά μας, η ζωή του θα αλλάξει προς το καλύτερο.
Με το Γιώργο είναι δύσκολα τα πράγματα.
Δε ξέρω πως τα βλέπει ένας επαρχιώτης τα πανηγύρια αλλά σε εμένα μου φαίνεται η φάση αρκετά κάψιμο. Δηλαδή και σε άλλα μέρη πας για φαγητό, ποτό, χορό κλπ αλλά στα πανηγύρια είναι πολύ λάθος το περιβάλλον για γκομενοκαταστάσεις. Εκεί πάνε μεγάλοι που μιλούν για το τι θα κάνουν το χωράφι τους, σε ποια σχολή πέρασε το παιδί τους και τέτοια οικογενειακά πράγματα. Μπορεί να πετύχει καμια πιτσιρίκα που θα βαριέται και αυτή και ίσως να της πιάσει κουβέντα αλλά το κόβω δύσκολο. Ο τύπος μας πρέπει να ξυπνήσει γιατί τελειώνει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας.