Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οι γυναικες του σαιτ να μαζευοντε,διοτι εχω απεγνωσμενο μαθητη ο οποιος ψαχνει μουνι επειγοντος.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Πού είσαι Δάσκαλε?
Να σου πω, 5ήμερη πού θα πάει το σχολείο μας?
Καμιά Κολομβία ίσως?

MissColombia5.jpg

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Πού είσαι Δάσκαλε?
Να σου πω, 5ήμερη πού θα πάει το σχολείο μας?
Καμιά Κολομβία ίσως?

MissColombia5.jpg
25ημερη θα παει η σχολη στην κολομβια.αλλα θελω ο γιωργος και ο αβραμης να εχουν γαμησει πιο μπροστα σε ελληνικο εδαφος,ωστε να μην τους ερθει βαρια η εκδρομη.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο Γιώργος τι θα κάνει στην Κολομβία; Θα τον στέλνετε για καπότες;

(ο λουκουμάς ξέρω τι θα κάνει, θα ξημεροβραδιάζεται στις σκοτεινές γωνίες των νετ καφέ  :2funny: )

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
25ημερη θα παει η σχολη στην κολομβια.αλλα θελω ο γιωργος και ο αβραμης να εχουν γαμησει πιο μπροστα σε ελληνικο εδαφος,ωστε να μην τους ερθει βαρια η εκδρομη.
Αν περιμένεις να γίνει αυτό...δεν θα πάτε εκδρομή με την σχολή...με τα ΚΑΠΗ θα πάτε!  :woldman:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Ο Γιώργος τι θα κάνει στην Κολομβία; Θα τον στέλνετε για καπότες;

(ο λουκουμάς ξέρω τι θα κάνει, θα ξημεροβραδιάζεται στις σκοτεινές γωνίες των νετ καφέ  :2funny: )
αμα θα γαμησει ο βυζολαγνος την τζεσικα και τον παρει χαμπαρι ο βαρωνος,θα τους δωσουμε τον αβραμη,και το γιωργο στους κολομβιανους να τους περασουνε γραβατες,γιαν την γλυτωσουμε και να γυρισουμε πισω.θα ειναι οι ιφηγενειες τις εκδρομης με λιγα λογια.εχει θυσιες ενα τετοιο ταξιδι.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
μουνιντζα δωσε το πλανο του μαθηματος που θα κινηθουμε σημερα.λεω να κανουμε ενα εκτατο σημερα μαθημα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Δάσκαλε είσαι πάντοτε πολύ μπροστά.
Θα βγάλουμε και διαφημιστικά ώστε να περάσει η απόφαση στη ψηφοφορία του 15μελούς. Ο αβράμης θα έρθει άμα έρθει και ο έρωτάς του ενώ ο Γιώργος θα έρθει αν μάθει ότι γίνεται κάποιο τοπικό πανηγύρι εκείνη την περίοδο στην Κολομβία.

Τα διαφημιστικά θα είναι κάπως έτσι:

http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/single_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/meet_latin_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/latin_women.jpg[/img[/URL]]

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο γιωργος θα ερθει οταν θα τιματε η μνημη του κολομβιανου  μεγαλομαρτυρα αλμπειρο ντε καταλινα,και θα γινετε πανηγυρι στην μποκοτα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
μουνιντζα δωσε το πλανο του μαθηματος που θα κινηθουμε σημερα.λεω να κανουμε ενα εκτατο σημερα μαθημα.

Λέω το μάθημα απόψε να είναι συγκεκριμένο.
Ας μιλήσουμε για το ποια είναι τα κατάλληλα μέρη για να γνωρίσει κανείς γκόμενα. Βλέπω τους 2 χαμένους μας μαθητές να βρίσκονται σε λάθος μέρη τις λάθος στιγμές. Ο ένας τρέχει σε πανηγύρια και τελετές ενώ ο άλλος περιμένει το chat του forum μας.

Επομένως, τι συμβουλές θα έδινες Δάσκαλε για:

- Ποιά είναι τα κατάλληλα μέρη για καμάκι αυτήν την περίοδο?
- Ποιές ώρες πρέπει να κινείται κάποιος και πού?
- Άμα πρέπει να είναι μόνος του ή με φίλο/ους του?

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τι τελετεσ ?
μαβρισ αρκουδασ που ανεβενι στα δεντρα??

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
6
Δάσκαλε είσαι πάντοτε πολύ μπροστά.
Θα βγάλουμε και διαφημιστικά ώστε να περάσει η απόφαση στη ψηφοφορία του 15μελούς. Ο αβράμης θα έρθει άμα έρθει και ο έρωτάς του ενώ ο Γιώργος θα έρθει αν μάθει ότι γίνεται κάποιο τοπικό πανηγύρι εκείνη την περίοδο στην Κολομβία.

Τα διαφημιστικά θα είναι κάπως έτσι:

http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/single_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/meet_latin_women.jpg[/img[/URL]]
[img]http://[URL unfurl="true"]www.luckybachelor.com/images/latin_women.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Φιλε   μουν   δινω   και  εγω  τετοια  διαφημιστικα

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Λέω το μάθημα απόψε να είναι συγκεκριμένο.
Ας μιλήσουμε για το ποια είναι τα κατάλληλα μέρη για να γνωρίσει κανείς γκόμενα. Βλέπω τους 2 χαμένους μας μαθητές να βρίσκονται σε λάθος μέρη τις λάθος στιγμές. Ο ένας τρέχει σε πανηγύρια και τελετές ενώ ο άλλος περιμένει το chat του forum μας.

Επομένως, τι συμβουλές θα έδινες Δάσκαλε για:

- Ποιά είναι τα κατάλληλα μέρη για καμάκι αυτήν την περίοδο?
- Ποιές ώρες πρέπει να κινείται κάποιος και πού?
- Άμα πρέπει να είναι μόνος του ή με φίλο/ους του?
ο γιωργος να πηγαινει οπου θελει εκτος απο πανηγυρια.
να βγαινει μετα τις 1 εξω,μολις σχολαει απο την ταβερνα και παντα μονος.

ο αβραμης οτι και να κανει το μυαλο του ειναι στο τσατ,και στην μαλακια.δεν νομιζω να μπορεσει να κανει κατι προς το παρον.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αμα θα γαμησει ο βυζολαγνος την τζεσικα και τον παρει χαμπαρι ο βαρωνος,θα τους δωσουμε τον αβραμη,και το γιωργο στους κολομβιανους να τους περασουνε γραβατες,γιαν την γλυτωσουμε και να γυρισουμε πισω.θα ειναι οι ιφηγενειες τις εκδρομης με λιγα λογια.εχει θυσιες ενα τετοιο ταξιδι.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχαχαχαχχαααα με πέθανεςςςςς

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο γιωργος να πηγαινει οπου θελει εκτος απο πανηγυρια.
να βγαινει μετα τις 1 εξω,μολις σχολεια απο την ταβερνα και παντα μονος.

ο αβραμης οτι και να κιανει το μυαλο του ειναι στο τσατ,και στην μαλακια.δεν νομισω να μπορεσει να κανει κατι προς το παρον.

Με τον αβράμη δε ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ.
Είμαι βέβαιος ότι έτσι και παρακολουθεί τακτικά τα μαθήματά μας, η ζωή του θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Με το Γιώργο είναι δύσκολα τα πράγματα.
Δε ξέρω πως τα βλέπει ένας επαρχιώτης τα πανηγύρια αλλά σε εμένα μου φαίνεται η φάση αρκετά κάψιμο. Δηλαδή και σε άλλα μέρη πας για φαγητό, ποτό, χορό κλπ αλλά στα πανηγύρια είναι πολύ λάθος το περιβάλλον για γκομενοκαταστάσεις. Εκεί πάνε μεγάλοι που μιλούν για το τι θα κάνουν το χωράφι τους, σε ποια σχολή πέρασε το παιδί τους και τέτοια οικογενειακά πράγματα. Μπορεί να πετύχει καμια πιτσιρίκα που θα βαριέται και αυτή και ίσως να της πιάσει κουβέντα αλλά το κόβω δύσκολο. Ο τύπος μας πρέπει να ξυπνήσει γιατί τελειώνει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αμα καψισ τι σαρδελεσ θα σε τιγανισω στι σχαρα

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χαχχαχαχαχχαααα με πέθανεςςςςς
ασε ασε τα γελια,κατι εχει αν δωσεις στο γιωργακη αν θυμασε.

Με τον αβράμη δε ξέρω τι θα γίνει γιατί δεν τον έχω παρακολουθήσει πολύ.
Είμαι βέβαιος ότι έτσι και παρακολουθεί τακτικά τα μαθήματά μας, η ζωή του θα αλλάξει προς το καλύτερο.

Με το Γιώργο είναι δύσκολα τα πράγματα.
Δε ξέρω πως τα βλέπει ένας επαρχιώτης τα πανηγύρια αλλά σε εμένα μου φαίνεται η φάση αρκετά κάψιμο. Δηλαδή και σε άλλα μέρη πας για φαγητό, ποτό, χορό κλπ αλλά στα πανηγύρια είναι πολύ λάθος το περιβάλλον για γκομενοκαταστάσεις. Εκεί πάνε μεγάλοι που μιλούν για το τι θα κάνουν το χωράφι τους, σε ποια σχολή πέρασε το παιδί τους και τέτοια οικογενειακά πράγματα. Μπορεί να πετύχει καμια πιτσιρίκα που θα βαριέται και αυτή και ίσως να της πιάσει κουβέντα αλλά το κόβω δύσκολο. Ο τύπος μας πρέπει να ξυπνήσει γιατί τελειώνει ο Ιούλιος και ο Αύγουστος είναι ο πιο κρίσιμος μήνας.
λες να πιασουμε σεπτεμβρη και να ειναι ακομα ετσι?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom