avramidis!
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ολοι διακοπες πηγαν...
γαμω τα πανηγυρια μου,γαμω...ΑΙΣΧΟΣ.εισαι ο ιδιος ενα πανηγυρι να ξερεις.αντι να γυρνας στις παραλιες,και στα beach bar,να κανεις καμακι στις γκομενες γυρνας στα πανηγυρια με τις χωριατισες που θελουνε να παντρευτουνε,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ.δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα να ξερεις.αυτο που εχω να σου πρωτεινω εγω ειναι να αρχισεις να πηγαινεις στα πανηγυρια, αφου σου αρεσουν τοσο πολυ,και να πουλας τις γριας το μαλλι,που ξερεις?...μπορει να βγαλεις γκομενα την γυφτισσα που θα πουλαει φυστικια απο το διπλανο παγκο.πρι λιγο γυρισα.
ειχα παει σε ενα πανηγυρι ειχε και πολλα μουνια με παρεες ητα φυσικα.
μετα πηγα σε ενα κλαμπ στο χωριο μου με τους φιλους μου ολες εκει μεσα ηταν πιασμενες. ηπια 2 μπιρες και ενα σφηνακι και φυγαμε
ωραια... φαε και την παπαρα σου τωρα να βαλεις μυαλο,να μαθεις να ακους τους δασκαλους σου,στα ειχαμε πει εμεις πιο μπροστα.οπως τα ξερεις!!!
αυτη και ολας απο την βορεια ελλάδα εχει να στειλη μηνυμα μια εβδομαδα σχεδον τις εχω στειλη εγω μηνυμα αλλα δεν απαντησε!!
μαλλον βρηκε γκομενο. απο εδω στο χωριο δεν βλεπω να βρισκο γκομενα με την καμια.
αβραμη κοψε την μαλακια,η τουλαχιστον να την ελλατωσεις αγορι μου.αρχισε να σε χαλαει πολυ.εγω εχω κ απο τα 3
μην ανησυχεις,θα την ανοιξω εγω την σχολη.
axaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!γαμω τα πανηγυρια μου,γαμω...ΑΙΣΧΟΣ.εισαι ο ιδιος ενα πανηγυρι να ξερεις.αντι να γυρνας στις παραλιες,και στα beach bar,να κανεις καμακι στις γκομενες γυρνας στα πανηγυρια με τις χωριατισες που θελουνε να παντρευτουνε,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ.δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα να ξερεις.αυτο που εχω να σου πρωτεινω εγω ειναι να αρχισεις να πηγαινεις στα πανηγυρια, αφου σου αρεσουν τοσο πολυ,και να πουλας τις γριας το μαλλι,που ξερεις?...μπορει να βγαλεις γκομενα την γυφτισσα που θα πουλαει φυστικια απο το διπλανο παγκο.
axaxaxa!!!!!!!!!!!!!!!
ναι οκ,δεν αντιλεγω μου φανηκε πολυ αστειο!!!!!!!!!!!!γτ γελας;
μπορει ο γιωργος,να γουσταρει γυφτισσες. ;)
ναι οκ,δεν αντιλεγω μου φανηκε πολυ αστειο!!!!!!!!!!!!
ποσηη ωρα γελουσα μονη σα τη χαζη!!!!!!!!!!
οχι ευτυχωςσε ειδε κανεις που γελουσες;
σιμπλιρονο ετισι;;;;;;;;;;;;ελευθερα!
γαμω τα πανηγυρια μου,γαμω...ΑΙΣΧΟΣ.εισαι ο ιδιος ενα πανηγυρι να ξερεις.αντι να γυρνας στις παραλιες,και στα beach bar,να κανεις καμακι στις γκομενες γυρνας στα πανηγυρια με τις χωριατισες που θελουνε να παντρευτουνε,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ,ΑΙΣΧΟΣ.δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα να ξερεις.
και ουτε θελω να μαθω να περισσοτερα.αλοιμονο αν καταντησω να περιμενω το πανηγυρι του χωριου για να βρω γκομενα.να δουμε τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε.Ποσα λιγα ξερεις για τα πανηγυρια....
τι μουσικη ακους?και ουτε θελω να μαθω να περισσοτερα.αλοιμονο αν καταντησω να περιμενω το πανηγυρι του χωριου για να βρω γκομενα.να δουμε τι αλλη μαλακια θα ακουσουμε.
σταυρο ζουμπα.τι μουσικη ακους?
τι ειδος εινα ο σταυρος ζουμπας?σταυρο ζουμπα.
τι σχεση εχει τωρα αυτο?