Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Φίλε μου Γιώργο από τον τρόπο που μιλάς καταλαβαίνω ότι :
1 .Είσαι ένα πάρα πολύ καλό και αγαθό παιδί ,
2. Έχεις απίστευτη θέληση και ανάγκη για να βρεις γκόμενα-γυναίκα. Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω , αλλα ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι εκρηκτικός. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά , καταστράφηκαν από την πρώτη τυχούσα που μυρίστηκε την όλη κατάσταση και ψάρεψε εύκολο θύμα
Πάααρα πολλές γυναίκες έξω ψάχνουν για θύματα . Πρόσεχε!!

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
2. Έχεις απίστευτη θέληση και ανάγκη για να βρεις γκόμενα-γυναίκα. Σου έχει γίνει έμμονη ιδέα
Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω , αλλα ο συνδυασμός αυτών των δύο είναι εκρηκτικός. Η συντριπτική πλειοψηφία όσων είχαν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά , καταστράφηκαν από την πρώτη τυχούσα που μυρίστηκε την όλη κατάσταση και ψάρεψε εύκολο θύμα
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

μπορεί επίσης ο Γιώργος να είναι χαβαλές τύπος και να μας δουλέυει όλους!

MR DRAMBUIE

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
δεν ανεβαζω φωτο αστο καλλυτερα. το πρωτο που λετε ειναι να φτιαξω την εμφανιση ελα που ομως τα γυαλια δεν μπορω να τα βγαλω. για το κουρεμα μεσα στον αυγουστο θα παω σε κομωτηριο και θα του πω να μου κανει κατι που να ταιριαζει. συνιθως τα κοβο κοντα ειναι κοντα μαλια με μακρια τριχα. για το ντυσιμο δεν ξερω και πολλα. ενας φιλος μου παλια δεν ειχε γκομενα πηγε αθηνα επιασε το γυμναστιριο και εμαθε να ντυνετε πηρε και μια μερσεντες καμπριο και εχει βρει και ενα ωραιο μουνι με λεφτα και αυτο και μαλον πανε για σοβαρο. μονο που αυτος ειχε λεφτα και πολυ χρονο ελευθερο. αφου σπουδαζει στου τηρη
Αδελφε,τι εννοεις οταν λες οτι εχεις κοντα μαλλια με μακρυα τριχα? Θεωρω,οτι αυτη η αποψη, ειναι η πιο ενδιαφερουσα στιγμη του thread.

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
μπορεί επίσης ο Γιώργος να είναι χαβαλές τύπος και να μας δουλέυει όλους!
Άλλο αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, πάντως και ο ίδιος να κάνει πλάκα σίγουρα κάποιος θα υπάρχει που θα διαβάζει και θα έχει τους ίδιους προβληματισμούς

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Άλλο αυτό δεν μπορώ να το ξέρω, πάντως και ο ίδιος να κάνει πλάκα σίγουρα κάποιος θα υπάρχει που θα διαβάζει και θα έχει τους ίδιους προβληματισμούς
δεν νομιζω να κανει πλακα ο τυπος.απο τις ερωτησεις που κανει φαινετε οτι ειναι οπως εχει περιγραψει τον εαυτο του.ειναι καλο και αγαθο παιδι ο γιωργος.δεν εχει πονηρια μεσα του.ειναι αγνο παιδι.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δεν νομιζω να κανει πλακα ο τυπος.απο τις ερωτησεις που κανει φαινετε οτι ειναι οπως εχει περιγραψει τον εαυτο του.ειναι καλο και αγαθο παιδι ο γιωργος.δεν εχει πονηρια μεσα του.ειναι αγνο παιδι.

που σαι ρε τυπε μου!
αντε δωσε τις συμβουλες και τα φωτα σου στο παιδι!!!!!!!!!

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν κανω πλακα βρε παιδια! απλως εχω καποιους προβληματισμους και τους αναφερω. αυτο για το μαλλι το αναφερα για να μου πειτε συνηθος τι ταιριαζει. εγω εχω καταλαβει οτι πρπεει να πουλας μουρη για να γαμας οτι μπορεις και εχεις να το δειχνις μου το εχει πει ενα φιλαρακι μενει αθηνα και το κανει και ο ιδιος αυτο.
παντως αν σας κανω και γελατε καλω ειναι και αυτο. το γελιο δινει ζωη!!

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
που σαι ρε τυπε μου!
αντε δωσε τις συμβουλες και τα φωτα σου στο παιδι!!!!!!!!!
του εδινα  ρε σιλβα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι.
το μονο που μενει ειναι να του στειλω και καμια γκομενα με κουριερ στο νησι να γαμησει.
αλλα και εκει μπορει να αποτυχει ο τυπος και τζαμπα θα πληρωσω τα μεταφορικα.
το πιο σωστο ειναι να κανει αυτο που ειπα εχθες.να προσλαβει μια αλλοδαπη για λαντζα στην ταβερνα και να αρχισει να την γαμαει.ειναι ενας καλος τροπος για να ξεκινησει,και να του βγει και φθηνα.

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
του εδινα  ρε σιλβα εχθες μεχρι τις 5 το πρωι.
το μονο που μενει ειναι να του στειλω και καμια γκομενα με κουριερ στο νησι να γαμησει.
αλλα και εκει μπορει να αποτυχει ο τυπος και τζαμπα θα πληρωσω τα μεταφορικα.
το πιο σωστο ειναι να κανει αυτο που ειπα εχθες.να προσλαβει μια αλλοδαπη για λαντζα στην ταβερνα και να αρχισει να την γαμαει.ειναι ενας καλος τροπος για να ξεκινησει,και να του βγει και φθηνα.

την μανα μου την ρωτισες αυτη ειναι το αφεντικο στο μαγαζι! εχουμε επισης πλυντηριο πιατων επαγγελματικο. η λυση ειναι να ειχα εναν γκομενιαρη να με μυηση στο μυστικο κοσμο της γυνεκας. οχι οτι τον εχει καταλαβει κανεις αλλα το 30 τις εκατο να μαθω ειναι κατι

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
την μανα μου την ρωτισες αυτη ειναι το αφεντικοστο μαγαζι! εχουμε επισης πλυντηριο πιατων επαγγελματικο.
ρε τυπε μου καλα σε ειπαν καποιοι βαλε μια φωτο να σε δουν να σε βοηθησουν!

δεν θα σε κοροιδεψει κανεις,μεχρι στιγμης ειδες ποσα ατομα σου απαντανε! ;)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
την μανα μου την ρωτισες αυτη ειναι το αφεντικοστο μαγαζι! εχουμε επισης πλυντηριο πιατων επαγγελματικο.
εισαι μαλακας εντελως ρε φιλε.
δεν θα την εχεις καθε μερα ρε.σαββατοκυριακα θα ερχετε που θα εχεις παραπανω δουλεια.πιο πολυ για κανεις το κονε θα την παρεις.ξυπνα ρε μαλακα.αρχιζεις και με απογοητευεις εντελως ωρες ωρες.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
δεν ανεβαζω φωτο αστο καλλυτερα. το πρωτο που λετε ειναι να φτιαξω την εμφανιση ελα που ομως τα γυαλια δεν μπορω να τα βγαλω. για το κουρεμα μεσα στον αυγουστο θα παω σε κομωτηριο και θα του πω να μου κανει κατι που να ταιριαζει. συνιθως τα κοβο κοντα ειναι κοντα μαλια με μακρια τριχα. για το ντυσιμο δεν ξερω και πολλα. ενας φιλος μου παλια δεν ειχε γκομενα πηγε αθηνα επιασε το γυμναστιριο και εμαθε να ντυνετε πηρε και μια μερσεντες καμπριο και εχει βρει και ενα ωραιο μουνι με λεφτα και αυτο και μαλον πανε για σοβαρο. μονο που αυτος ειχε λεφτα και πολυ χρονο ελευθερο. αφου σπουδαζει στου τηρη
συγνωμη αλλα τα λεφτα που τα βρηκε για μερσεντα; :think:

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εχει λεφτα ο πατερας του! την πηρε μεταχειρισμενη. νομιζο τωρα πρπεει να την εχει πουλησει δεν μπορουσε να την συντηριση
ο πατερας του τι δουλεια κανει;
ρε φιλε μηπως απο κει μυτηληνη ξες κανα νικολτζη;;;;

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
εισαι μαλακας εντελως ρε φιλε.
δεν θα την εχεις καθε μερα ρε.σαββατοκυριακα θα ερχετε που θα εχεις παραπανω δουλεια.πιο πολυ για κανεις το κονε θα την παρεις.ξυπνα ρε μαλακα.αρχιζεις και με απογοητευεις εντελως ωρες ωρες.
η χαρακτηρισμη δεν χρειαζονταιν. οταν σου λεω οτι δεν γινεται κατι ξερω. η μητερα μου ειναι το ταμειο και ποτε δεν εχει παρει υπαληλο και ουτε θα παρει. επισης δεν εχουμε τρελη δουλεια 8 τραπεζια ειναι ολα ειναι μικρο το μαγαζι. το εχουμε 15 χρονια ποτε δεν εχει παρει υπαληλο ειδικα τωρα που δεν εχει δουλεια.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom