Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 131K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
ιταλική μεδοδος...  σε οποιο μέρος πάνε ψάχνουν την πιο όμορφη άσχετα αν είναι παντρεμένη έχει σχέση κτλ βρίσκουν που δουλεύει η που διασκεδάζει και σε πρώτη φάση στέλνουν απίστευτες ανθοδέσμες πολύ διακριτικά η σαμπάνιες χωρίς να τους περνούν χαμπάρι είναι μαέστροι σε αυτό :thumbsup: :thumbsup:       :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Ρε ψηλέ, δε θα ήταν καλύτερα να πάνε κατευθείαν σε ένα μπουρδελάκι, να ρίξουν έναν στα γρήγορα με 20 γιούρια, χωρίς να τους πάρει κανείς χαμπάρι βέβαια!!! :rockon:

Αλλά ιταλιάνοι...τί να περιμένεις από δαύτους :boobies:

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αντε γιωργη ανεβασε μια εικονα
μεχρι στιγμης αναλωνομαστε σε φιλολογικες συζητησεις
εδω κανενας δεν θα σε πειραξει
ολοι φιλοι ειμεθα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
για σου σύντροφε δημητράκη :grouphug: εγώ μετέφερα την μεthoοδοτουs και επίσης έχω φάει τα λυσσακά μου με τους "κοκοροφτερους" γιατί σε βουκουρέστι κίεβο κισινέου odessa    yalta  βελιγράδι  όλα  τα top μωρά τα έχουν μαζέψει[size=12pt] γάμο τον μπερλουσκόνι  τους και τους "κολογερμανους" που δεν μας άφησαν το 1940 να πάρουμε την ρώμη[/size]

Κοίτα που θα μάθουμε και ιστορικές αλήθειες :dancing:

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616

Ελπίζω η ερώτηση να ειναι απλά ενημερωτική και να μην κανεις την μαλακία να μοστράρεις τη φάτσα σου στο ιντερνετ. Εκτός αν το να σε καλέσει η Αννίτα και οι όμοιες της στην ΤV δεν σε πειράζει ιδιαίτερα.

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
giwrgo 1983 άσε το internet και πήγαινε σε καμια παραλια άμα μπορείς άμα δεν είσαι όμορφος καλλιέργησε τα καλά σημεία του "χαρακτιρασου" και το mpla mpla είσαι στα καλύτερα χρονια τις ζωής σου ούτε χρήματα σου χρειάζονται ούτε ομορφιά  "τρασος" θέλει και καμάκι άμα  δεν το αρχίσεις ποτε  δεν θα έχεις σχέση και ποτε κάντο και ας αποτύχεις την επομενη φορα θα είσαι καλύτερος  η αρχή είναι το ήμισυ του πάντως  και σίγουρα είναι δύσκολο με τις συνθήκες που έχεις  αλλα πρέπει να σπάσεις  τα αυγά για να  κανεις ομελέτα      άσε τι κάνουν οι άλλοι  και  κουνήσου  "βγες" από το  καβούκι  σου και ορμά  τα καλύτερα σου χρονια περνάνε άμα δεις  μερικούς 45αρίδες στην μυτιλήνη  τι πιτσιρίκες  έχουν  θα πάθεις πλακα  ξυπνα   "τρασος" καμάκι και επιμονη   όλα τα αλλα άστα  γιώργο 1983 μην ανεβάσεις φωτό παλικάρι μου έχεις οικογένεια μην μαλακίζεσαι

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
kai τι θα γινει αμα ανεβασει φωτο δηλαδη??
Σε χωριο μενει,θα τον δει η κυρα μαρικα απο το λαπτοπ της????? :2funny: :2funny:

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
Παιδιά κακά τα ψέματα , τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην επαρχία...
Και κάτι να παίξει , λέμε τώρα, είναι και τα κλασικά κόμπλεξ της ντόπιας κοινωνίας που δεν σε αφήνουν...

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Δίκιο έχεις. Ακόμα καλύτερα να βγει και σε εκπομπή. θα γαμίσει σίγουρα -ως αναξιοπαθής- και η ταβερνα θα κάνει τρελές δουλειές.

FZR

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά κακά τα ψέματα , τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα στην επαρχία...
Και κάτι να παίξει , λέμε τώρα, είναι και τα κλασικά κόμπλεξ της ντόπιας κοινωνίας που δεν σε αφήνουν...
φιλε παρε μοτοσυκλετα πρωτα και μετα θα αρχισεις να γαμας συνεχεια, ιδιως στην επαρχια

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697
φιλε παρε μοτοσυκλετα πρωτα και μετα θα αρχισεις να γαμας συνεχεια, ιδιως στην επαρχια

Mια τέτοια , ας πούμε?
floretta.jpg

OP
OP
G

Giwrgos_1983

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ανεβαζω φωτο αστο καλλυτερα. το πρωτο που λετε ειναι να φτιαξω την εμφανιση ελα που ομως τα γυαλια δεν μπορω να τα βγαλω. για το κουρεμα μεσα στον αυγουστο θα παω σε κομωτηριο και θα του πω να μου κανει κατι που να ταιριαζει. συνιθως τα κοβο κοντα ειναι κοντα μαλια με μακρια τριχα. για το ντυσιμο δεν ξερω και πολλα. ενας φιλος μου παλια δεν ειχε γκομενα πηγε αθηνα επιασε το γυμναστιριο και εμαθε να ντυνετε πηρε και μια μερσεντες καμπριο και εχει βρει και ενα ωραιο μουνι με λεφτα και αυτο και μαλον πανε για σοβαρο. μονο που αυτος ειχε λεφτα και πολυ χρονο ελευθερο. αφου σπουδαζει στου τηρη

yantis

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Mια τέτοια , ας πούμε?
floretta.jpg
  εσείς  γελάτε άλλαι συγκεκριμένη μοτοσικλέτα eine φλορέττα στην δεκαετία του 70 οποιος την είχε ήταν ο απόλυτος άρχοντας "μουνοπαγιδα" πήγαινε και σφεντόνα 5 ταχύτη are αναμνήσεις

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
οτι αν ο αλλος δεν εχει αυτοκινητο καλο, ντύσιμο ακριβό και λεφτά να τις πληρωνει δεν ασχολούνται.

Η ξαδελφούλα μου και οι φίλες της δεν αρκούνται σε αμαξάκι, αλλά αμαξάκια, Ε9 τόμο, μεγάλο σπίτι στο γνωστό κοσμικό νησί, όμιλο εταιρειών του μπαμπά, σκάφος (κιας το σιχαίνονται) και ... όνομα. :jerking: Δυστυχισμένα πλάσματα ...

free

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
150
Like
2.936
Πόντοι
6.925
  εσείς  γελάτε άλλαι συγκεκριμένη μοτοσικλέτα eine φλορέττα στην δεκαετία του 70 οποιος την είχε ήταν ο απόλυτος άρχοντας "μουνοπαγιδα" πήγαινε και σφεντόνα 5 ταχύτη are αναμνήσεις

Ακόμα και αυτήν αν την φτιάξεις, την γυαλίσεις, την γρασσάρεις, βάλεις γυαλί με σκελετό κουλτουρέ, φοράς χειμώνα καλοκαίρι κασκόλ και παραμάσχαλα κρατάς βιβλίο μαζί με 5-10 ατάκες θα ρίξεις εναλλακτικές γκόμενες που το πολύ πολύ να σου βγουν αξύριστες.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.073
Πόντοι
42.697

ρεσπέκτ

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom