Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
δεν καταλαβαίνω τι κολλημα έχεις φαει με το αν είμαι ζωντοχήρα....
θελω να διδαξω και σε ζωντοχηρα,να διδαχτουν και οι μαθητες τις σχολης καποια απο τα ειδικα μαθηματα,σε επιστημονικο επιπεδο.
μια ζωντοχηρα θα δωσει κυρος στη σχολη μας.
εισαι η δεν εισαι τελικα?

Επισκέπτης
θελω να διδαξω και σε ζωντοχηρα,να διδαχτουν και οι μαθητες τις σχολης καποια απο τα ειδικα μαθηματα,σε επιστημονικο επιπεδο.
μια ζωντοχηρα θα δωσει κυρος στη σχολη μας.
εισαι η δεν εισαι τελικα?

θα σε απογοητευσω, δεν είμαι ζωντοχήρα.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
μα δασκαλε δεν καταλαβαινεις
πως η κ. κλωνος ειναι ειδικη περιπτωση
δεν μπορει να συγκριθει καμια μαζι της στο παρων σαιτ

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δάσκαλε!
Συμμαθητές!
Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω!!!
Δε θα πιστέψετε τι μου έτυχε το τελευταίο διήμερο.
Είπα ένα μεσημεράκι να πάω για μπάνιο ήρεμα και ωραία αλλά που να φανταστώ τι με περίμενε στην πορεία. Μόλις πάω να φύγω και κινούμαι προς το αμάξι, σταματάει ένα βαν με κάτι κουκλάρες κουκουλοφόρες και με αρπάζουν. Αμέσως με αναισθητοποίησαν με αλλεπάλληλα τσιμπούκια και μετά από λίγη ώρα ξύπνησα σε ένα υπόγειο μιας βίλας. Κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν διαφορετική μουνάρα για γαμήσια και όλες με ρωτούσαν πληροφορίες σχετικά με τη σχολή μας. Μου έλεγαν "Σίγουρα είσαι μαθητής του arcans, φαίνεται από μακριά", "Πες μας σχετικά με τα projects σας", "Έχεις αυτό το στυλάκι, αυτόν τον αέρα, αυτήν την αύρα που σε συνδυασμό με όλα τα άλλα σε κάνουν κλασικό παράδειγμα της δουλειάς του Δασκάλου". Δάσκαλε κινδυνεύουμε. Εγώ μετά από 2 μέρες λύγισα, δε μπορούσα να γαμήσω άλλο χωρίς νερό, φαγητό και ύπνο. Μετά από πολύ κόπο, βρήκα ένα τρόπο και απέδρασα και τώρα νομίζω ότι με έχουν χάσει. Είναι σίγουρο ότι δε θα τελειώσει εδώ. Το κυνηγητό μόλις ξεκίνησε. ΄Έλεγαν ότι θα φτάσουν στην άκρη του κόσμου για να μας βρουν. Ζητούν να τους αποκαλύψουμε το μυστικό της απόλυτης επιτυχίας με το γυναικείο φύλο. Θέλω να μάθω ποιά είναι η επίσημη θέση σου στο συγκεκριμένο ζήτημα? Θα χάριζες το μυστικό της τελειοποιημένης τέχνης της αποπλάνησης των θυληκών για ένα άγνωστο (αλλά πιθανότατα μικρό χρονικό) διάστημα με ονειρεμένα μουνιά? Δάσκαλε θέλουν να μάθουν τη φόρμουλα!!!
τυπε να φερεις τα μουνια στην σχολη να δουμε,αν ειναι καλα φευγουν αμεσω για μητιληνη στον γιωργακη,θα τα συνοδεψoυν ο jvs και ο αβραμης.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
τυπε να φερεις τα μουνια στην σχολη να δουμε,αν ειναι καλα φευγουν αμεσω για μητιληνη στον γιωργακη,θα τα συνοδεψoυν ο jvs και ο αβραμης.
ρε μπας εισαι τσατσος του αριωνα?

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
θα σε απογοητευσω, δεν είμαι ζωντοχήρα.
τι εισαι θα μας πεις? εγω ειμαι σιγουρος οτι εισαι ζωντοχηρα και δεν με τρως εμενα με τιποτα να ξερεις.σας μυριζω εγω εσας τις ζωντοχηρες να ξερεις,οπως ο απολυτος τα δροσερα αγορια. για πες ενα ψιλοβιογραφικο σου να καταλαβουμε τι γινετε με εσενα.

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Άσε τύπε, έζησα ένα δράμα. :2funny: :2funny: :2funny:

Τύπε κάτι τέτοιο σκέφτηκα αλλά ίσως είναι πολύ επικίνδυνο.
Είναι σίγουρο ότι διαβάζουν το thread μας, δεν εξηγείται αλλιώς ο όγκος των πληροφοριών τους.
Επίσης ελεγαν ότι ο Γιώργος είναι σε καλό δρόμο αν και θέλει ακόμα δουλειά.

Ποιοί είναι οι άλλοι δύο? Καινούργιοι μαθητές? Έκλεισε ή δεν έκλεισε η σχολή για καλοκαίρι? :think:

Επισκέπτης
τι εισαι θα μας πεις? εγω ειμαι σιγουρος οτι εισαι ζωντοχηρα και δεν με τρως εμενα με τιποτα να ξερεις.σας μυριζω εγω εσας τις ζωντοχηρες να ξερεις,οπως ο απολυτος τα δροσερα αγορια. για πες ενα ψιλοβιογραφικο σου να καταλαβουμε τι γινετε με εσενα.

Αν τσεκάρεις προηγούμενες απαντήσεις μου θα καταλάβεις πολλά...
κάνε κι εσυ καμια έρευνα! Ολα στο πιάτο τα θες?

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Είναι σίγουρο ότι διαβάζουν το thread μας, δεν εξηγείται αλλιώς ο όγκος των πληροφοριών του.

Ποιοί είναι οι άλλοι δύο? Καινούργιοι μαθητές? Έκλεισε ή δεν έκλεισε η σχολή για καλοκαίρι? :think:
αρχισαν εκτακτως οι θερινες εργασιες

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6

Είναι σίγουρο ότι διαβάζουν το thread μας, δεν εξηγείται αλλιώς ο όγκος των πληροφοριών τους.

η σχολη εχει κλεισει για καλοκαιρι να ξερεις.
το μονο εκτατο μαθημα που μπορει να γινει αν αποφασιση η κλωνος να μας πει τι ειναι και τι γινετε με αυτην.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Αν τσεκάρεις προηγούμενες απαντήσεις μου θα καταλάβεις πολλά...
κάνε κι εσυ καμια έρευνα! Ολα στο πιάτο τα θες?
στο πιατο μου αρεσει να τρωω.επισης οταν θελω μουνι το θελω και ξυρισμενο.
σε αυτα ειμαι απολυτος που λεει και ο φιλος μου ο απολυτος.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
περι ορέξεως κολοκυθοπιτα...
εγω θα την φαω την κολοκυθοπιτα,αλλα θελω να την κανεις απο τα χερακια σου.ξερετε να μαγειρευτε εσεις οι συμπεθερες ολες πολυ καλα.την πιτα την κανετε πιπα με τα χερακια σας,χρυσοχερες ειστε ολες.θα μου πεις τελικα η θα ρωταω συνεχεια?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
στο πιατο μου αρεσει να τρωω.επισης οταν θελω μουνι το θελω και ξυρισμενο.
σε αυτα ειμαι απολυτος που λεει και ο φιλος μου ο απολυτος.
τυπε αν το μουνι δεν ειναι ξυρισμενο ειναι να παιρνεις δρομο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom