Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε μαλακα η φαιη ειναι καβλοκοριτσο ρε να ξερεις.
καλα μπορει να ειναι καβλοκοριτσο αλλα ειναι ασχημη η κοπελα
ποιος ξερει τι εκανε για να παρει την θεση στο αλτερ
δηλαδη μπορω να φανταστω

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
η μπουμπουκα ειναι καλη περιπτωση

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τυπε σε λιγο θα μας πουνε οτι και η χρουσαλα ειναι μουνι της πλακας
τυπε ακου την 5αδα με τα τοπ τηλεοπτικα μουνια για πολλα :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

σκορδα
λοη
χρουσαλα
νομικου
τσιμτσιλη
ολο το αλτερ δηλαδη τυπε μου

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αφού τσατάρετε γιατι δεν μπαίνετε στο τσατ?
.. για να μπορω κι εγω ελέυθερα να ρωτάω
...... τι σημαίνουν αυτες οι φράσεις???????
ρωτα οτι θες , ουτως η αλλως ειναι μαλακια τοπικ

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
ο γιωργακης δεν φανηκε.λετε να πηγε ο μουνιντζα εκει και να του ιδιαιτερα να γαμησει.ο μουνιντζα το εχει παρη πολυ ζεστα το θεμα,θελει να γινει δασκαλος και αυτος μου φαινετε.

Δάσκαλε!
Συμμαθητές!
Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω!!!
Δε θα πιστέψετε τι μου έτυχε το τελευταίο διήμερο.
Είπα ένα μεσημεράκι να πάω για μπάνιο ήρεμα και ωραία αλλά που να φανταστώ τι με περίμενε στην πορεία. Μόλις πάω να φύγω και κινούμαι προς το αμάξι, σταματάει ένα βαν με κάτι κουκλάρες κουκουλοφόρες και με αρπάζουν. Αμέσως με αναισθητοποίησαν με αλλεπάλληλα τσιμπούκια και μετά από λίγη ώρα ξύπνησα σε ένα υπόγειο μιας βίλας. Κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν διαφορετική μουνάρα για γαμήσια και όλες με ρωτούσαν πληροφορίες σχετικά με τη σχολή μας. Μου έλεγαν "Σίγουρα είσαι μαθητής του arcans, φαίνεται από μακριά", "Πες μας σχετικά με τα projects σας", "Έχεις αυτό το στυλάκι, αυτόν τον αέρα, αυτήν την αύρα που σε συνδυασμό με όλα τα άλλα σε κάνουν κλασικό παράδειγμα της δουλειάς του Δασκάλου". Δάσκαλε κινδυνεύουμε. Εγώ μετά από 2 μέρες λύγισα, δε μπορούσα να γαμήσω άλλο χωρίς νερό, φαγητό και ύπνο. Μετά από πολύ κόπο, βρήκα ένα τρόπο και απέδρασα και τώρα νομίζω ότι με έχουν χάσει. Είναι σίγουρο ότι δε θα τελειώσει εδώ. Το κυνηγητό μόλις ξεκίνησε. ΄Έλεγαν ότι θα φτάσουν στην άκρη του κόσμου για να μας βρουν. Ζητούν να τους αποκαλύψουμε το μυστικό της απόλυτης επιτυχίας με το γυναικείο φύλο. Θέλω να μάθω ποιά είναι η επίσημη θέση σου στο συγκεκριμένο ζήτημα? Θα χάριζες το μυστικό της τελειοποιημένης τέχνης της αποπλάνησης των θυληκών για ένα άγνωστο (αλλά πιθανότατα μικρό χρονικό) διάστημα με ονειρεμένα μουνιά? Δάσκαλε θέλουν να μάθουν τη φόρμουλα!!!

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
αφού τσατάρετε γιατι δεν μπαίνετε στο τσατ?
.. για να μπορω κι εγω ελέυθερα να ρωτάω
...... τι σημαίνουν αυτες οι φράσεις???????
εσυ γιατι κανεις την κινεζα δεν μπορω να καταλαβω?
εισαι η δεν εισαι ζωντοχηρα τελικα? θα μας πεις?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δάσκαλε!
Συμμαθητές!
Πόσο χαίρομαι που σας βλέπω!!!
Δε θα πιστέψετε τι μου έτυχε το τελευταίο διήμερο.
Είπα ένα μεσημεράκι να πάω για μπάνιο ήρεμα και ωραία αλλά που να φανταστώ τι με περίμενε στην πορεία. Μόλις πάω να φύγω και κινούμαι προς το αμάξι, σταματάει ένα βαν με κάτι κουκλάρες κουκουλοφόρες και με αρπάζουν. Αμέσως με αναισθητοποίησαν με αλλεπάλληλα τσιμπούκια και μετά από λίγη ώρα ξύπνησα σε ένα υπόγειο μιας βίλας. Κάθε λίγο και λιγάκι ερχόταν διαφορετική μουνάρα για γαμήσια και όλες με ρωτούσαν πληροφορίες σχετικά με τη σχολή μας. Μου έλεγαν "Σίγουρα είσαι μαθητής του arcans, φαίνεται από μακριά", "Πες μας σχετικά με τα projects σας", "Έχεις αυτό το στυλάκι, αυτόν τον αέρα, αυτήν την αύρα που σε συνδυασμό με όλα τα άλλα σε κάνουν κλασικό παράδειγμα της δουλειάς του Δασκάλου". Δάσκαλε κινδυνεύουμε. Εγώ μετά από 2 μέρες λύγισα, δε μπορούσα να γαμήσω άλλο χωρίς νερό, φαγητό και ύπνο. Μετά από πολύ κόπο, βρήκα ένα τρόπο και απέδρασα και τώρα νομίζω ότι με έχουν χάσει. Είναι σίγουρο ότι δε θα τελειώσει εδώ. Το κυνηγητό μόλις ξεκίνησε. ΄Έλεγαν ότι θα φτάσουν στην άκρη του κόσμου για να μας βρουν. Ζητούν να τους αποκαλύψουμε το μυστικό της απόλυτης επιτυχίας με το γυναικείο φύλο. Θέλω να μάθω ποιά είναι η επίσημη θέση σου στο συγκεκριμένο ζήτημα? Θα χάριζες το μυστικό της τελειοποιημένης τέχνης της αποπλάνησης των θυληκών για ένα άγνωστο (αλλά πιθανότατα μικρό χρονικό) διάστημα με ονειρεμένα μουνιά? Δάσκαλε θέλουν να μάθουν τη φόρμουλα!!!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
μονο Λοη εγκρινω και Χρουσαλα

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom