Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
[
νομιζεις...αμα το εχουν,οι ρωσσοποντιοι,γτ να μην τα καταφερουν;
αντε μην μας πριζεις τα αρχιδια ρε με τους ρωσσοποντιους.
μηπως ρωσσοποντιος εισαι ρε?
αντε απο την πολυ μαλακια οτι να ναι γραφεις.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
παιδια οι Ρωσσοποντιοι ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτους απο το βιντεακι μου με τα ζωα.οι Ρωσσοι ολους τους Καυκασιους τους αποκαλουνε ХАЧИКИ (ХАЧИК=Χάτσικ Αρμενικο ονομα).τους Καυκασιους ΔΕΝ ΤΟΥς ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕς.οποτε και τους Ρωσσοποντιους αφου τους θεωρουνε Καυκασιους.ειναι πολυ τσιγγουνιδες και μιζεροι ακομα και αν ειναι πλουσιοι.μην κανεται το λαθος να τους δανισεται λεφτα!θα πρεπει να τους κυνηγισεται πολυ για να τα παρεται πισω.γενικα δεν ειναι προοδευτικοι ανθρωποι.το επιπεδο ζωης τους δεν ειναι και πολυ υψηλο.---καλη η παρεα σας αλλα πρεπει να παω και Ντισκο.θα γραψω οταν γυρισω :)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παιδια οι Ρωσσοποντιοι ειναι στην ιδια κατηγορια με αυτους απο το βιντεακι μου με τα ζωα.οι Ρωσσοι ολους τους Καυκασιους τους αποκαλουνε ХАЧИКИ (ХАЧИК=Χάτσικ Αρμενικο ονομα).

το Χάτσικ δεν είναι αρμένικο όνομα.. Ετσι λένε όντως οι Ρώσσοι τους Καυκάσιους, αυτούς που έχουν γαμψή μύτη σαν του Σκορπίνου....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ο γιωργακης δεν φανηκε.λετε να πηγε ο μουνιντζα εκει και να του ιδιαιτερα να γαμησει.ο μουνιντζα το εχει παρη πολυ ζεστα το θεμα,θελει να γινει δασκαλος και αυτος μου φαινετε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ο γιωργακης δεν φανηκε.λετε να πηγε ο μουνιντζα εκει και να του ιδιαιτερα να γαμησει.ο μουνιντζα το εχει παρη πολυ ζεστα το θεμα,θελει να γινει δασκαλος και αυτος μου φαινετε.

ας τον κ αυτον να γινει. :dancing:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι να ειναι ρε δικε μου?
χουλιγκαν?
γιατι αυτος στο βιντεο λεει για 3 μαλακιες
ο αβραμης βαραει πιο πολλες :2funny:
τυπε ο αβραμις 5-6 την ημερα ειπε οτι βαραει.2 πρωι 2 μεσημερι 2 βραδυ.πρεπει σε αυτο το προγραμμα να ειναι.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom