apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
η ιδια τυπε μουδεν ειναι σερραια η σιλβα ρε τυπε?ποιος το ειπε αυτο?
η ιδια τυπε μουδεν ειναι σερραια η σιλβα ρε τυπε?ποιος το ειπε αυτο?
ελα ρε τυπε το χω ξαναπει πως ειμαι μιση σερρεα!!!!δεν ειναι σερραια η σιλβα ρε τυπε?ποιος το ειπε αυτο?
ναι το ξερω.κατυι τετοιοι κυκλοφορανε εκει κα μας χαλανε τη πιατσα!γιατι και ο υπερατλαντικος τυπος αποκει ειναι
μαλακιες λεει τυπε.αν ηταν σερραια 8α την ειχα παρει χαμπαρι εγω και θα την ειχα κανονικα.η ιδια τυπε μου
μαλακιες λεει τυπε.αν ηταν σερραια 8α την ειχα παρει χαμπαρι εγω και θα την ειχα κανονικα.
παρε και φορα!μαλακιες λεει τυπε.αν ηταν σερραια 8α την ειχα παρει χαμπαρι εγω και θα την ειχα κανονικα.
απο τη μεση και κατω εισαι σερραια η απο τη μεση και πανω?ελα ρε τυπε το χω ξαναπει πως ειμαι μιση σερρεα!!!!ναι το ξερω.κατυι τετοιοι κυκλοφορανε εκει κα μας χαλανε τη πιατσα!
μαλακιες λεει τυπε.αν ηταν σερραια 8α την ειχα παρει χαμπαρι εγω και θα την ειχα κανονικα.
απο τη μεση και κατω εισαι σερραια η απο τη μεση και πανω?
απο τη μεση και κατω εισαι σερραια η απο τη μεση και πανω?
αμα με καλεσεις θα ερθω με 200.παρε και φορα!
εσυ γεροντομουνα αγαμητη μπορεις να γυρνας παντου ετσι και αλλιως δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα.εισαι και μπατιρης γαμισετα εισαι.μέχρι ποιό νομό παρέχεις μουνοπροστασία να έχουμε το νου μας δλδ.
οι σερραιες ειναι ωραιες παντου τυπε μουαπο τη μεση και κατω εισαι σερραια η απο τη μεση και πανω?
μονο τυπε μου?
ετσι δεν κανεις τιποτα
δικε μου
καμακι σου κανει σιλβα μην νευριαζειςτυπε,τα τετριμμενα εξυπναδιστικα εκει που σε παιρνουν...
αμα με καλεσεις θα ερθω με 200.
εσυ γεροντομουνα αγαμητη μπορεις να γυρνας παντου ετσι και αλλιως δεν προκειτε να γαμησεις καμια φορα.εισαι και μπατιρης γαμισετα εισαι.
παιχτη ξερες τις τραβας τις μαλακιες η βλεπει και καμια τσοντα? για πες την συνταγη να ξερουμε.ε σεν ειχα πολυ χρονο σημερα
καμακι σου κανει σιλβα μην νευριαζεις
εννοειτε ρε φιλε.οι ρωσσοποντιοι στην θεσσαλονικη περνουν τα αρχιδια τους.τωρα κατι πατσαβουρες που δεν τις δινει σημασια ουτε η μανα τους, τις γαμανε.δεν πειραζει ομως μην τα θελουμε ολα δικα μας.οι μπατίριδες γαμάνε καλύτερα...
εκεί στη σαλονίκη δεν έχει ρωσσοπόντιους που γαμάνε τα καλύτερα μουνιά;
μόνο στην Αθήνα είναι αυτό της μόδας;
παιχτη ξερες τις τραβας τις μαλακιες η βλεπει και καμια τσοντα? για πες την συνταγη να ξερουμε.
τι σημαινει αυτο?δελφινιέρας ο μπαν-κινγκ;
χμμμμ...διαβαζεις ποστ της μπαιτ?μαντεψε. ;)