Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

perpetouas

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
10
ενοοω εαν σου πω οτι εχω βγάλει γκόμενα τηλεφωνικως χωρις να την εχω ξαναδει θα μου βγάλεις το καπέλο;

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ενοοω εαν σου πω οτι εχω βγάλει γκόμενα τηλεφωνικως χωρις να την εχω ξαναδει θα μου βγάλεις το καπέλο;
εγω οχι.
ειναι απο τα πιο ευκολα πραματα.

αν κατεχεις λιγο τη τεχνη του λεγειν ειναι πανευκολο πιστευω....

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Σουξέ το παληκάρι.
Περιληπτικά γράψτε μου τι έγινε.Ολα καλά?
Εχω την αίσθηση οτι σε λίγο θα στέλνουμε μυνήματα ώστε ο Γιώργαρος να μας βοηθάει. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Σουξέ το παληκάρι.
Περιληπτικά γράψτε μου τι έγινε.Ολα καλά?
Εχω την αίσθηση οτι σε λίγο θα στέλνουμε μυνήματα ώστε ο Γιώργαρος να μας βοηθάει. :grin:

Λεs?????????  εχε  γουστο λεει να θελει να μαs αλλαξει και το ...ντυσιμο......
Αν ειναι ,  να το κανει τωρα πουχουμε εκπτωσειs!!!!!!!!!!

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ασχετο,αλλα αμα αλλαξεις το ονομα σου κ το κανεις ηετιων,θα εχεις μεγαλυτερη επιτυχια; :2funny:

capten-fos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Λεs?????????  εχε  γουστο λεει να θελει να μαs αλλαξει και το ...ντυσιμο......
Αν ειναι ,  να το κανει τωρα πουχουμε εκπτωσειs!!!!!!!!!!
Παρακαλώ? :o
Βαριέμαι να διαβάσω ώστε να καταλάβω πως έκατσε η φάση αλλά...

Οι εκπτώσεις είναι η κοροϊδία του εμποράκου στν μλκ.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παρακαλώ? :o
Βαριέμαι να διαβάσω ώστε να καταλάβω πως έκατσε η φάση αλλά...

Οι εκπτώσεις είναι η κοροϊδία του εμποράκου στν μλκ.

Mαλλον δεν εγινε τιποτα.......Τα μηνυματα ειναι εξοχωs...αποθαρρυντικα!!!!!!

Καπωs πρεπει να ζησουν και τα μαγαζια.....να κινηθει το εμποριο ντε.....Ο καπιταλισμοs ante portas

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Mαλλον δεν εγινε τιποτα.......Τα μηνυματα ειναι εξοχωs...αποθαρρυντικα!!!!!!

Καπωs πρεπει να ζησουν και τα μαγαζια.....να κινηθει το εμποριο ντε.....Ο καπιταλισμοs ante portas

πρεπει να βαζεις ς στο τελος των λεξεων που τελειωνουν σε σιγμα φιλε μου,για να κινηθει το εμποριο. :2funny:

AQ7

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
ποτε θα με αποκαταστησεις θειε ειπαμε?

Δηλαδη αν γεννηθηκες ομορφος/η θα πρεπει να καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκες ετσι γιατι κανεις δεν θα σε παιρνει στα σοβαρα :headbang:. Δηλαδη μονο μετριες και μπαουλα ειναι σε θεση να προσφερουν συναισθημα. Μαλλον δεν εννοεις συναισθημα εσυ, εννοεις συμφερον, γιατ λογικο ειναι ενα μπαζο να κανει τα παντα για να σε κρατησει, κι εσυ να το θεωρεις στηριξη κι αγαπη. :jerking:

Δεν ολες οι κοπελες βγαλεμενες απο την εκπομπη της Στεφανιδου. Το καλος ή κακος δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτως σχεση με την εξωτερικη εμφανιση. Υπαρχουν παμπολλες πατσαβουρες που εχουν κακιασμενο χαρακτηρα . Κοιταξτε γυρω σας δεν μπορει , τα βλεπετε κι εσεις.

Αυτη η ηττοπαθεια των ελληνων επειδη οι περισσοτερες ελληνιδες την εχουν δει καπως συχνα χωρις ιδιαιτερο λογο, χριζει ψυχαναλυσεως φιλε μου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
πρεπει να βαζεις ς στο τελος των λεξεων που τελειωνουν σε σιγμα φιλε μου,για να κινηθει το εμποριο. :2funny:

Μα το ....βαζω....το βαζω.......το σιγμα εννοειται...........Λεs να φταιει επειδη τοτριψα πιο πριν με ΑΖΑΧ????????
Τα κανει..........αορατα !!!!!!!!!!!!!!!

Επισκέπτης
Δηλαδη αν γεννηθηκες ομορφος/η θα πρεπει να καταριεσαι την ωρα και τη στιγμη που γεννηθηκες ετσι γιατι κανεις δεν θα σε παιρνει στα σοβαρα :headbang:. Δηλαδη μονο μετριες και μπαουλα ειναι σε θεση να προσφερουν συναισθημα. Μαλλον δεν εννοεις συναισθημα εσυ, εννοεις συμφερον, γιατ λογικο ειναι ενα μπαζο να κανει τα παντα για να σε κρατησει, κι εσυ να το θεωρεις στηριξη κι αγαπη. :jerking:

Δεν ολες οι κοπελες βγαλεμενες απο την εκπομπη της Στεφανιδου. Το καλος ή κακος δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ απολυτως σχεση με την εξωτερικη εμφανιση. Υπαρχουν παμπολλες πατσαβουρες που εχουν κακιασμενο χαρακτηρα . Κοιταξτε γυρω σας δεν μπορει , τα βλεπετε κι εσεις.

Αυτη η ηττοπαθεια των ελληνων επειδη οι περισσοτερες ελληνιδες την εχουν δει καπως συχνα χωρις ιδιαιτερο λογο, χριζει ψυχαναλυσεως φιλε μου.

νομιζω οτι εκανες λαθος παραθεση φιλαρακο...Στον Γαιμακανο θα ηθελες να τα πεις αυτα ισως.

Και συμφωνω απολυτα με το ποστ σου :rockon: :rockon: :rockon:

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom