Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τετοια λεγε να με πεισεις... σιγουρααααααααα

ε ναι...αφου εδω,μπαινουν στη μεση διαφοροι εξυπνακηδες κ το χαλανε...

χμ...τελικα,το προβλημα σου ειναι,οτι μου ριχνεις καμποσα χρονια; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645
εσυ ρε μποι,τι ζορι τραβας;

σε ενοχλω τοσο πολυ ρε δικε μου; :headbang:
Κανένα ζόρι δεν τραβάω ρε πρώτο μπόι. Μου κάνει εντύπωση απλώς.
Επίσης μου κάνει εντύπωση που μπαίνεις σε ένα χώρο που αποκαλούσες μαντρί με πρόβατα, θεωρείς με λίγα λόγια τον εαυτό σου πρόβατο;

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Κανένα ζόρι δεν τραβάω ρε πρώτο μπόι. Μου κάνει εντύπωση απλώς.
Επίσης μου κάνει εντύπωση που μπαίνεις σε ένα χώρο που αποκαλούσες μαντρί με πρόβατα, θεωρείς με λίγα λόγια τον εαυτό σου πρόβατο;

μπεεεεεεεεεεεε

avramidis!

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
1
μουνιντζααααααααααααααααα

εδω εισαι ρε μαν;

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
ρε άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε.....
εγώ μιλάω για σύστημα αναφοράς.....
άλλο αυτός με το 2, άλλο με το 3 και άλλο με το 4.....

Και προφανώς αυτός με το 2 είναι άρχοντας για αυτόν με το 1 και αυτός με το 2 είναι μια τρίχα απ τ αρχίδια του 4......
δε νομίζω ότι μπορώ να γίνω πιο σαφής.
Να στο πώ αλλιώς. Είπες ότι τα μοντέλα είναι σαν τη μερσέντα. Μόνο μούρη και δε λένε μία....
Υπάρχουν λοιπόν και μοντέλα γυναικεία σαν αυτό που έχουν και το όνομα και τη χάρη....
Κοινώς.
U get what U pay for.
Αλλο 40 χιλιάρια κι άλλο 640 χιλιάρια.  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Mercedes_Benz_SLR_Black__rear_by_RS__Design.jpg
οχι δεν καταλαβες τι ειπα μου φαινετε
ειπα οτι οι γκομενες οι μοντελες ειναι ως επι το πλειστον για να πουλας τρελιτσα και μουρη
οπως τα καλα αμαξια
δηλαδη αψυχες διχως συναισθημα οπως και καθετι αψυχο κινητο η ακινητο και που το βαριεσαι και το αλλαζεις μετα απο κανενα 6μηνο
ενω μια κοπελιτσα πιο μετρια μπορει να την δεις αλλιως την φαση
και να σε στηρηξη και αν συνεχιζει να σε αγαπαει οταν καποτε (χτυπα ξυλο) δεν εχεις ουτε για ζασταβα
οκ και αυτος που εχει μερσεντα 640 χιλ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια αυτου που εχει τζετ
αν το παμε ετσι ακρη δεν βγαζουμε

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
οκ και αυτος που εχει μερσεντα 640 χιλ ειναι μια τριχα απο τα αρχιδια αυτου που εχει τζετ
Mr Virgin εδώ - έχω πύραυλο. Τι να μου κλάσουν τα τζετ? Αυτά για τον Mr Στάζι και κάτω. :zfuck:

Επισκέπτης
οχι δεν καταλαβες τι ειπα μου φαινετε
ειπα οτι οι γκομενες οι μοντελες ειναι ως επι το πλειστον για να πουλας τρελιτσα και μουρη
οπως τα καλα αμαξια
δηλαδη αψυχες διχως συναισθημα οπως και καθετι αψυχο κινητο η ακινητο και που το βαριεσαι και το αλλαζεις μετα απο κανενα 6μηνο
ενω μια κοπελιτσα πιο μετρια μπορει να την δεις αλλιως την φαση
και να σε στηρηξη και αν συνεχιζει να σε αγαπαει οταν καποτε (χτυπα ξυλο) δεν εχεις ουτε για ζασταβα

Ναι ενω βλεπεις ενα δυνατο μουνακι δεν μπορει ουτε να σε στηριξει αν σε γουσταρει ουτε να υπαρξει συναισθημα :uglystupid:
Πιο πολυ σαν διακιολογια μου φαινεται το παραπανω ποστ για καποιον που δεν μπορει να κτυπησει μουναρα.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
:offtopic:

Αυτό το γκομενάκι τι δουλειά έχει στην ΕΡΤ ρε μάγκες?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

για μισό...
γιατί εγώ εχω γνωρίσει και μουνάρες και μοντέλες που μια χαρά στηρίζουν τους γκόμενούς τους και είναι και σε σχέσεις χρόνια......

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Γιωργη ακομα????????????
Ουι ουι μπουζι το νιρο Γιωργηηηη.....Τσιτσιρομαλιασααααα!!!!!!!!!

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Ναι ενω βλεπεις ενα δυνατο μουνακι δεν μπορει ουτε να σε στηριξει αν σε γουσταρει ουτε να υπαρξει συναισθημα :uglystupid:
Πιο πολυ σαν διακιολογια μου φαινεται το παραπανω ποστ για καποιον που δεν μπορει να κτυπησει μουναρα.

πες τα πες τα
δλδ ή θα ειναι μετρια κ μπαζο κ θα σε στηριζει ή ωραια κ θα ειναι μιςς επιφανειακη γκομενα

παντως λαμβανοντας υποψην αυ τα που λετε οτι ολες οι ελλεηνιδες μπαζα ορ νοτ την εχουν δει ευες χερτζικοβες... καλυτερα να στοχευεις σε μια ομορφη αφου ετσι κ αλλιως το ιδιο θα σου φερθει κ η μια κ η αλλη *P
ο γιωργος καλα τα παει με τη δικια του...εγω ομως... :headbang:

εσυ να αλλαξεις τροπαριο

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom