Νέα

Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5K
  • Εμφανίσεις 132K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
ξυπνησα κ γω νταλα χαραμα να παω γ ψωνια...
μπαινω να δω τι παιχτηκε ενω ελειπα...
ενα εχω να πω...
θα ξερασω με τοσα λαικοσκυλοτραγουδα!!!
αμαν!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερες!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ έχεις να πεις ρε λουκ; Εδώ έγινε κοτζάμ βήμα προς τη γαμηκουλίαση, πώς το παραβλέπεις έτσι;  >:( >:( >:(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
ξυπνησα κ γω νταλα χαραμα να παω γ ψωνια...
μπαινω να δω τι παιχτηκε ενω ελειπα...
ενα εχω να πω...
θα ξερασω με τοσα λαικοσκυλοτραγουδα!!!
αμαν!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερες!!!

ελα ρε λουκ κι εγω"ξερναω"  με αυτα τα εντεχνα κοψοφλεβιαρικα που βαζεις ωρες ωρες αλλα δεν σου πα ποτε τπτ!!!!

ο καθενας με τα γουστα του!!!!

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
ελα ρε λουκ κι εγω"ξερναω"  με αυτα τα εντεχνα κοψοφλεβιαρικα που βαζεις ωρες ωρες αλλα δεν σου πα ποτε τπτ!!!!

ο καθενας με τα γουστα του!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αρέσει που είσαι παντός καιρού ντάρλιγκ, είτε πρωί είτε βράδυ γερά δυνατά!  :-* :-* :-*

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μ'αρέσει που είσαι παντός καιρού ντάρλιγκ, είτε πρωί είτε βράδυ γερά δυνατά!  :-* :-* :-*

:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

@ αντε να δουμε τι θα μας πει το βραδυ ο γιωργαρας,εκανε κανενα"σεφτε" η τπτ??
γτ στο τελος μ φαινεται θα αρχισω οι  γυναικες να την πεφτουμε στις γυναικες με τοσα μαθηματα!!!!! :grin: :grin: :grin:

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
:P :P :P :P :P :P :P :P :P :P

@ αντε να δουμε τι θα μας πει το βραδυ ο γιωργαρας,εκανε κανενα"σεφτε" η τπτ??
γτ στο τελος μ φαινεται θα αρχισω οι  γυναικες να την πεφτουμε στις γυναικες με τοσα μαθηματα!!!!! :grin: :grin: :grin:
εμενα μου εχει σπαραξει την καρδια
ετοιμος ειμαι να του κατσω

nikolakis72

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
16
μου θυμιζει τα νιατα μου που ειμαστε αραχτοι στους καναπεδες, βλεπαμε μπαλα, παιζαμε παιχνιδια, τα πιναμε, καθε σκ τρεχαμε σε ολη την ελλαδα για να δουμε ΑΕΚ και ειχαμε και παραπονο που δεν ειχαμε γκομενα.
μεγαλη κουβεντα ειχε πει ο φιλος μου ο χαρης απο τον πειραια " εμεις για να βρουμε γκομενα πρεπει να ερθει να μας χτυπησει την πορτα και να μας παρακαλεσει κιολας"

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
μου θυμιζει τα νιατα μου που ειμαστε αραχτοι στους καναπεδες, βλεπαμε μπαλα, παιζαμε παιχνιδια, τα πιναμε, καθε σκ τρεχαμε σε ολη την ελλαδα για να δουμε ΑΕΚ και ειχαμε και παραπονο που δεν ειχαμε γκομενα.
μεγαλη κουβεντα ειχε πει ο φιλος μου ο χαρης απο τον πειραια " εμεις για να βρουμε γκομενα πρεπει να ερθει να μας χτυπησει την πορτα και να μας παρακαλεσει κιολας"

Αχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαααα

μόνο που αυτός σίτεψε και έμεινε ακόμα στον καναπέ...
Γιωργάραααααααα σήκω πλύσου ντύσουυυυυυυ όλο το μπου είναι μαζί σουυυυυυυυυυυυ  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
να αρχισουν οι κοπελες του σαιτ να μπαινουν στην αιθουσα σιγα σιγα διοτι θα αρχισει το μαθημα σε λιγο. :knockinb: :knockinb: :tits2: :tits2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits:
η απουσιολογος να αρχισει να περνει παρουσιες παρακαλαω που. :kissass: :kissass: :kissass:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
να αρχισουν οι κοπελες του σαιτ να μπαινουν στην αιθουσα σιγα σιγα διοτι θα αρχισει το μαθημα σε λιγο. :knockinb: :knockinb: :tits2: :tits2: :zfuck: :zfuck: :fuck1: :tits: :tits:
η απουσιολογος να αρχισει να περνει παρουσιες παρακαλαω που. :kissass: :kissass: :kissass:

παρουσα!

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
το σημερινο σεναριο ειναι το εξης,
ο γιωργακης ειναι στο σπιτι τις μπουμ,ειναι αραχτος στο καναπες τις και συζητανε.τι μπορει να λενε ωστε ο διαλογος να μας οδηγησει στο αποτελεσμα που θελουμε.η προεργασια εχει γινει και ειμαστε κατευθειαν στο ψητο  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

arcans31

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σε 2 λεπτα ξεκιναμε. η μπουμ εχει ερθει?

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom