You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Giwrgos_1983
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 132K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Nα στε καλα ρε παιδια, το thread απολαυστικο, δεν εχασα γραμμη..
Εγώ προς το τέλος χάζεψα μετά από τόσες μαλακίες που έχουμε πει.
Εσύ σαν ουδέτερος παρατηρητής, τι σχόλια έχεις να κάνεις?
Ή να στο κάνω πιο εύκολο.
α) Είναι καλό το καθηγητικό team?
β) Ο Γιώργος θα ανέβει επίπεδο άμα διαβάζει?
Όποιος θέλει ας απαντήσει/σχολιάσει.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Τι θα ρε, ήδη ανέβηκε ένα σκαλί!! Δεν είδες πίσω; Από την πλήρη παθητικότητα πέρασε στο "το ονοματάκι σου;"!!!! Για μένα αυτό είναι τρομερή πρόοδος και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!!
Εχω ελπίδες, θα βγει μέγας γαμήκουλας από εδώ μέσα!!!
Τι θα ρε, ήδη ανέβηκε ένα σκαλί!! Δεν είδες πίσω; Από την πλήρη παθητικότητα πέρασε στο "το ονοματάκι σου;"!!!! Για μένα αυτό είναι τρομερή πρόοδος και οφείλουμε να του το αναγνωρίσουμε!!
Εχω ελπίδες, θα βγει μέγας γαμήκουλας από εδώ μέσα!!!
Έτσι ακριβώς, κάθε μέρα κάνει ακόμα ένα βήμα προς την ολοκλήρωση.
Υπολογίζω ότι στη εξεταστική του Σεπτεμβρίου θα είναι αρκετά δυνατός και μέχρι το χειμώνα θα έχει αρχίσει τις ζημιές.
Εσύ νιώθεις τη σεξουαλικότητά του Γιώργου με το που μπαίνεις στο thread?
Επισκέπτης
εγω πιστευω οτι τον πρηξατε τον γιωργο με ηλιθιοτητες και πουθεναδικες μαλακιες,νομιζω αποσο θυμαμαι δηλαδη ο πουτανγαμων μονο ειπε κατι της προκοπης....αυτο ειχα πει και γω απ την αρχη δηλαδη ...παντως εσυ ειδες να ανεβηκε επιπεδο με ολα αυτα η κοροιδευεις τον εαυτο σου?Εγώ προς το τέλος χάζεψα μετά από τόσες μαλακίες που έχουμε πει.
εγω πιστευω οτι τον πρηξατε τον γιωργο με ηλιθιοτητες και πουθεναδικες μαλακιες,νομιζω αποσο θυμαμαι δηλαδη ο πουτανγαμων μονο ειπε κατι της προκοπης....αυτο ειχα πει και γω απ την αρχη δηλαδη ...παντως εσυ ειδες να ανεβηκε επιπεδο με ολα αυτα η κοροιδευεις τον εαυτο σου?
Νομίζω ότι η υπομονή είναι κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Επίσης μέσα από το χιούμορ, θα χαλαρώσει και θα μπορεί να παίζει πιο άνετα στο μέλλον σε παρόμοιες συζητήσεις/καταστάσεις.
Σίγουρα πάντως δε θα βγει χαμένος.
Επισκέπτης
αυτο περιπου λεω κοροιδευουνε τον ανθρωπο και τον εαυτο τους οτι τον διδαξανε κιολας τον γιωργο τρομαρα τουςελα...
τωρα τον κοροιδευετε τον ανθρωπο.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Εσύ νιώθεις τη σεξουαλικότητά του Γιώργου με το που μπαίνεις στο thread?
Όχι ακόμα, αλλά νιώθω μια πνοή φρεσκάδας!!
Περιμένω να νιώσω την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και αργότερα τις δονήσεις από τον αχαλίνωτο ερωτισμό του που θα έχει εξαπολυθεί!!! Περιμένω!!! Είμαι σίγουρη ότι δε θα απογοητευτώ!!!
Εγώ προς το τέλος χάζεψα μετά από τόσες μαλακίες που έχουμε πει.
Χρειαζεται πεταγμα στα βαθια νερα, τον εχτε συνηθισει και του φερνετε το μουνι στο πιατο, τα ιδια θα περιμενει κι εξω. Να βγουν τα μπρατσακια παρακαλω και τα μωρα του φορουμ να το παιζουν πιο δυσκολες . Και να λενε και συνηθισμενες ατακες. Πχ οταν ρωταει ο Γιωργος μου χαριζεις το ονοματακι σου να λενε , 'α να χαθεις μαλακα' ,'και τι σε νοιαζει, σε ξερω κι απο χτες' , ' 1000 ευρω με λενε' κτλ.
Επισκέπτης
καλα οπως νομιζεις ...παντως δε βλεπω να ξεθαρεψε ο γιωργαρος ακομαΝομίζω ότι η υπομονή είναι κλειδί στη συγκεκριμένη περίπτωση.
Επίσης μέσα από το χιούμορ, θα χαλαρώσει και θα μπορεί να παίζει πιο άνετα στο μέλλον σε παρόμοιες συζητήσεις/καταστάσεις.
Σίγουρα πάντως δε θα βγει χαμένος.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
' 1000 ευρω με λενε' κτλ.
Μην το γελας καθολου, εχει συμβει 2 φορες σε γνωστο μου, ελιωσα κι εγω οταν μου το ειπε. Παρομοια περιπτωση ηταν, αμα δεις τωρα τι κυκλοφορει θα μεινεις καγκελο ;)
Όχι ακόμα, αλλά νιώθω μια πνοή φρεσκάδας!!
Περιμένω να νιώσω την ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη και αργότερα τις δονήσεις από τον αχαλίνωτο ερωτισμό του που θα έχει εξαπολυθεί!!! Περιμένω!!! Είμαι σίγουρη ότι δε θα απογοητευτώ!!!
Τέτοια πρέπει να ακούγονται για να γεμίζει το thread αισιοδοξία.
Χρειαζεται πεταγμα στα βαθια νερα, τον εχτε συνηθισει και του φερνετε το μουνι στο πιατο, τα ιδια θα περιμενει κι εξω. Να βγουν τα μπρατσακια παρακαλω και τα μωρα του φορουμ να το παιζουν πιο δυσκολες . Και να λενε και συνηθισμενες ατακες. Πχ οταν ρωταει ο Γιωργος μου χαριζεις το ονοματακι σου να λενε , 'α να χαθεις μαλακα' ,'και τι σε νοιαζει, σε ξερω κι απο χτες' , ' 1000 ευρω με λενε' κτλ.
Πολύ σωστός.
Σε λίγο καιρό που θα ανέβουμε level θα εισηγηθώ τις προτάσεις σου.
καλα οπως νομιζεις ...παντως δε βλεπω να ξεθαρεψε ο γιωργαρος ακομα
Πάντως το βλέπεις ότι ασχολείται με το μάθημα αλλά ίσως να θέλει λίγο περισσότερο σπρώξιμο σε γενικές γραμμές.
Του είπαμε να πάει να κουρευτεί και αυτός ακόμα κάθεται και κοιτάει τον τοίχο.
Στην τελική, όσα περισσότερα ακουστούν εδώ μέσα, τόσο πιο καλά για τον φίλο μας.
Επισκέπτης
τωρα ενταξει για χαβαλε και για πλακιτσα καλα ειναι ολες οι χαζομαρες που γραφετε αλλα αμα το παιρνεται στα σοβαρα και νομιζετε οτι δινετε σοβαρες συμβουλες στον γιωργο τοτε τι να πω οπως νομιζετε
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 82
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 86
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις