kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
3-4 φορες
άσχετο
3-4 φορες
δεν δουλευει το API ΤΟΥ Google MAPS ΣΕ FIREFOX, OPERA και OPERA MINI!
να το γραψω τωρα που μπορω να στειλω μηνυμα.........Υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης κατά την αποστολή. Παρακαλούμε προσπαθήστε να αποστείλετε ξανά το μήνυμά σας. .αυτην την παπαρια μου γραφει συνεχεια και διορθωνεται αφου στειλω μηνυμα στο σαιτ,για καμια μερα και μετα παλι τα ιδια......συμβαινει σε κανεναν αλλο?
Ok φίλε IANNAI θα το δω αν και δε φαίνεται να έχει κανένα πρόβλημα το account σου.να το γραψω τωρα που μπορω να στειλω μηνυμα.........Υπερβήκατε τον μέγιστο χρόνο σύνδεσης κατά την αποστολή. Παρακαλούμε προσπαθήστε να αποστείλετε ξανά το μήνυμά σας. .αυτην την παπαρια μου γραφει συνεχεια και διορθωνεται αφου στειλω μηνυμα στο σαιτ,για καμια μερα και μετα παλι τα ιδια......συμβαινει σε κανεναν αλλο?
Eχεις σκεφτεί μήπως να απευθυνθείς πρώτα σε κάποιον οφθαλμίατρο και μετα να ζητήσεις λύση απο τον αντισθένημά αρέσεις που είσαι γρήγορος , ρε ομορφόπαιδο, και μια πουθα τσεκάρεις το account, εγώ γιατί μερικές τις βλέπω χαμηλόκώλες ?
δεν δουλευει το API ΤΟΥ Google MAPS ΣΕ FIREFOX, OPERA και OPERA MINI!
γιατι καθε φορα που συνδεομαι πρεπει να βαλω ονομα και κωδικο 2 φορες? :-
γιατι εχεις και τον κλωνο συνδεδεμενο απο πριν.....γιατι καθε φορα που συνδεομαι πρεπει να βαλω ονομα και κωδικο 2 φορες? :-
οχι.μήπως εχεις μακ?
την παθαινεις εσυ ετσι ε?γιατι εχεις και τον κλωνο συνδεδεμενο απο πριν.....
ολ δε ταιμ.....οχι.την παθαινεις εσυ ετσι ε?
βρε ιαννέ , μήπως σου κτυπησε ο μπρούσερ σου, τι χρησιμοποιείς?βασικα αρχιδια...τα ιδια και τα ιδια....η δεν θα μπορω να στειλω απαντηση η δεν θα μπορω να συνδεθω σαν μελος....στελνω και ξαναστελνω μηνυματα στο μπουρδελα αλλα δεν βλεπω φως...pm βεβαια με τιποτε....Τα προβληματα εχουν προκυψει απο τοτε που χαθηκε το σαιτ για 1-2 ημερες...απο τοτε για να μπω σαν μελος πρεπει να παω στα νεα μηνυματα και να ζητησειusername kai password,αν τελικα με βαλει δεν μπορω σιγουρα να στειλω pm και συνηθως ουτε απαντηση(καλη ωρα) σε θεμα..αν με βαλει σαν μελος και δω τα νεα μηνυματα.αμα πατησω αρχικη σελιδα δεν φαινομαι συνδεδεμενος παλι....προσπαθησα να κανω και εγγραφη ως νεο μελος ,αλλα στο μειλ που βαζω δεν ερχεται απαντηση....παπαλα....
μου φαινεται οτι θα ερθω εκει στους admin (που εισαι αντισθενη...)