You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι έπαθε το site;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dzf
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 8K
- Εμφανίσεις 418K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Tι έγινε ρε παιδιά; Πότε έγινα Veronica;:o
![]()
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Σου διάλεξε και σέξι όνομα χαχαχαχαχαχαχχαα
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σου διάλεξε και σέξι όνομα χαχαχαχαχαχαχχαα
Την πούτσισα αρχίσαν τα pm!!!
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
πώς γίνεται να σου λέει καλώς ήρθες βερόνικα αλλά στα ποστ σου να βγαίνει το κανονικό νικ? :o
Σφάλμα είναι ρε συ. Το κάνει τακτικά. Αν πατήσεις οτιδήποτε σε βγάζει κατευθείαν απ'το λογαριασμό. Φτου γαμώτο θα'κανα τσατσιά.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.091
- Πόντοι
- 22.785
Την πούτσισα αρχίσαν τα pm!!!![]()
![]()
Σφάλμα είναι ρε συ. Το κάνει τακτικά. Αν πατήσεις οτιδήποτε σε βγάζει κατευθείαν απ'το λογαριασμό. Φτου γαμώτο θα'κανα τσατσιά.![]()
μπηκε ο μητσοτακης μηπως;;;;;;;;;;
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
μπηκε ο μητσοτακης μηπως;;;;;;;;;;
![mhtsotakhs.jpg](http://img30.imageshack.us/img30/8192/mhtsotakhs.jpg)
"Εύχομαι στον φίλο μου τον βύζο καλή τύχη στην αναζήτηση βυζοπουλέν. Χώμα να πιάνει, βυζί να γίνεται. Και να μη του τύχει ποτέ πρόβλημα στο σάιτ με λογαριασμούς άλλων χρηστών. Του έχω αδυναμία, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;"
Salonikios_hot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εμενα μου ελγε κατι περιεργα με server.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
το σαιτ καλα να παθει για να μαθουν να μην μου σβηνουν τα θεματα που ανοιγουμε με τον αβραμη...οι συνεπειες θα ειναι αμεσες οπως ειδατε και χθες....αντε μην το πω στον θειο μου τον ομπαμα και το κατεβασει γενικως....
....αντε μην το πω στον θειο μου τον ομπαμα και το κατεβασει γενικως....
Θα μας κλάσει τ' αρχίδια ο αράπης θείος σου...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
παρακαμπτω το ρατσιστικο σχολιο....τωρα τον παιρνω τηλεφωνο...οσο για σενα σταυρο εχει κατι θεσεις για μοντς στο αφγανισταν....θα πω να σε προσλαβει εκει...Θα μας κλάσει τ' αρχίδια ο αράπης θείος σου...
....τωρα τον παιρνω τηλεφωνο...οσο για σενα σταυρο εχει κατι θεσεις για μοντς στο αφγανισταν....θα πω να σε προσλαβει εκει...
Μα εγώ ΗΔΗ δουλεύω για τον Obama... Δούλευα από την προεκλογική του εκστρατεία (σε stage) και τώρα με έκανε μόνιμο.
Όσο για το τηλέφωνο που θα τον πάρεις, το ξέρεις το νούμερο? Να στο δώσω εγώ:
001-202-456-1414
και fax: 001-202-456-2461
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
οχι ρε εχω το προσωπικο του τι να το κανω αυτο;να μιλαω με γραμματεις;Μα εγώ ΗΔΗ δουλεύω για τον Obama... Δούλευα από την προεκλογική του εκστρατεία (σε stage) και τώρα με έκανε μόνιμο.
Όσο για το τηλέφωνο που θα τον πάρεις, το ξέρεις το νούμερο? Να στο δώσω εγώ:
001-202-456-1414
και fax: 001-202-456-2461
Salonikios_hot
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κολαει σε κανεναν η μονο σε μενα?Εγραφα κριτικη πριν μου κλησε δεν ξερω καν αν περασε.Γραφω και ολο κολαει και μου βγαζει για ιντερναλ σερβερ.
Επισκέπτης
Σε εμένα πάντως κολλάει 9/10 φορές που είμαι μέσα!!!Κολαει σε κανεναν η μονο σε μενα?Εγραφα κριτικη πριν μου κλησε δεν ξερω καν αν περασε.Γραφω και ολο κολαει και μου βγαζει για ιντερναλ σερβερ.
![Tickedoff :tickedoff: :tickedoff:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/tickedoff.gif)
Μπλοκάρει!!!
Κολαει σε κανεναν η μονο σε μενα?Εγραφα κριτικη πριν μου κλησε δεν ξερω καν αν περασε.Γραφω και ολο κολαει και μου βγαζει για ιντερναλ σερβερ.
Εχει μια σχετικη καθυστερηση αλλο οχι κολλημα ακομα.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 42
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 2K