Επισκέπτης
Ειναι η λεγομενη ΤσουκνιδοΑφεντρα;;;
χααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ
Ρε συ πως την εκανε την χοντρη;
Πωπωπωπω....
Ειναι η λεγομενη ΤσουκνιδοΑφεντρα;;;
χααχχααχχαχαχαχαχαχαχαχ
Ρε συ πως την εκανε την χοντρη;
Πωπωπωπω....
The page is Under Construction!Κυρία Ρίτα φλυαρεῖτε. Ἐφ' ὅσον ἀρέσκεσθε εἰς ἰδιαιτέρας ἀπολαύσεις δεῖτε ἐδῶ μίαν καλλιτέχνιδα τοῦ εἴδους, άληθὴν ὑποτακτικόν, καὶ ἐὰν ἔχητε τὸ 1% τοῦ σθένους της, μιμηθῆτε την.
Ἐπειδὴ ὅμως ἡ χῶρα μας βρίθει καθηγητῶν/ἐρευνητῶν/θεωρητικῶν θὰ πρέπει νὰ σᾶς πληροφορήσωμεν ὅτι ἔως οὗ ἴδωμεν ἰδικὸν σας φωτογραφικὸν ὑλικὸν αλόγου ποιότητος θὰ σᾶς ἀγνοῶμεν.
The page is Under Construction!
Θες και φωτογραφικό υλικό εεεεε? Αμ δε σφάξανε...
αν δε σφαξουνε, αρχιδια μπιντιεςεμ ειναι. παιδοτοπος.
η λογική του bdsm είναι να κάνεις κάτι και να μπορείς να το ξανακάνεις μετά...
αν μείνει χωρίς αρχίδια τι θα τον κάνει μετα....
η λογική του bdsm είναι να κάνεις κάτι και να μπορείς να το ξανακάνεις μετά...
αν μείνει χωρίς αρχίδια τι θα τον κάνει μετα....
Δικές μου καλέ? Τι λέτε? Πάτε καλά?αν δε σφαξουνε, αρχιδια μπιντιεςεμ ειναι. παιδοτοπος.
Πες τα Χρυσόστομε.....η λογική του bdsm είναι να κάνεις κάτι και να μπορείς να το ξανακάνεις μετά...
αν μείνει χωρίς αρχίδια τι θα τον κάνει μετα.... Smiley Smiley Smiley 2funny 2funny
Δικές μου καλέ? Τι λέτε? Πάτε καλά?
Πες τα Χρυσόστομε.....
Αχ καλε βασανιεστε με καλε συκα καλεεεεε ειμαι παθητικο αγορακι και ψαχνω τον αφεντη μου βασανιστε μεεεεεεε
Εγω και οι φιλοι μου θελουμε παρεα!
και ειμαστε περιφανοι ολεεεεε
http://[URL unfurl="true"]www.terragalleria.com/images/us-ca/usca9380.jpeg[/img[/URL]]
αλλα παντα φοραμε ζωνη αγνοτητας
[img]http://cdn3.ioffer.com/img/item/150/494/963/s7dp.jpg
Φιλακια απο τον ΠΟΥΣΤΑΛΕΚΟ
Πρεπει να υπαρχει βια παιχτη μου????Να ανοιχτεί θεματάκι:"Θέλετε να γαμήσετε,στο ξύλο,τη Ρίτα? "
άμα λέω ότι δεν πάτε καλά....δίκιο έχω.ασε τα καλε και τα χρυσε και παιξε λινκ κανα καλο ξυλοφορτωμα δικο σου
Πολύ στην πλάκα το ρίξατε το θέμα...λες αυτό να είναι BDSM?ριτα το bdsm μηπως περιλαμβανει να σε προσλαβω στο μαγαζι και να δουλευεις τζαμπα χωρις ενσημα και να σε ξεφτιλιζω αμα γουσταρεις?
Ἡ κυρία εἶναι ΔΥ/ΠΕ μὲ ἄφθονον ἐλεὐθερον χρόνον καὶ νομίζει ὅτι ὅλοι θὰ παρακολουθῶμεν τὰς σινδόνας της.ασε τα καλε και τα χρυσε και παιξε λινκ κανα καλο ξυλοφορτωμα δικο σου
Έτσι είναι εδώ τα θέματα παίχτη,με ξύλο λύνονται μόνο τα θέματα.Γαμήσι έτσι κι αλλιώς δεν πέφτειΠρεπει να υπαρχει βια παιχτη μου????
Αν παραλειπαμε το ξυλο?????
Αλέκος2 ώρες είναι τώρα να δούμε και κανά Poustalekos2