docrx8
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 22
- Like
- 479
- Πόντοι
- 291
λοιπον κατι και απο εμενα....και οχι με πολλα λογια....οκ λοιπον με τα ¨γενοσημα¨ η αλλοιως με την ποιο παλια ορολογια ¨fashon¨ φαρμακα...ολοι στην ελλαδα δυστηχως κρυβουμε μεσα μας ¨εναν γιατρο , εναν δικηγορο , και εναν προπονητη¨ τα ξερουμε ολα και εχουμε γνωμη για ολα οκ λοιπον keep going παιδες παρτε τα φαρμακα απο την ινδια , το πακισταν, και του πουερτο ρικο..και εις αλλα με υγεια μαγκες..απλως τα παραπονα σας...μετα... στον φαρμακοποιο σας και στον μεγαλο υπουργο ΥΓΕΙΑΣ.....(δεν θελω να ανοικτω πολυ σε αυτο το θεμα και μαλιστα δημοσιως..ο νοων νοειτω) α και οσο για αυτα που λετε για τον Ε.Ο.Φ και για τους ελεγχους που κανει τα χαιρετισματα μου στο κ. Τουντα......μονο τον τελευταιο μηνα σταλθηκαν απο την κλινικη μας 20 συμπληρωμενες κιτρινες καρτες....και απαντηση καμια.....μαγκες να παρακαλετε να μην αρωστησετε....α ειμαι και εγω ενας απο τους βολεμενους των φαρμακευτικων εταιρειων..με τα ταξιδια του κ.τ.λ.π αλλα δοξα το θεο εχω την συνειδηση μου ησυχη..και αυτο στο τελος μετραει..σε εμενα και στον ασθενη μου