Ενταξει μπορει οι ελληνιδες να εχουν αθλια συμπεριφορα , αλλα μην λεμε οτι ειναι χοντρες και τριχωτες. Αυτα ανηκουν σε αλλες εποχες.
Στον δρομο μερα-βραδυ σε ηλικιες 16-28 η μεγαλυτερη πλειοψηφια τους ειναι απο καλες εως πολυ καλες (ειτε λογω ρουχων/μακιγιαζ , ειτε λογω φυσικης εμφανισης τους) , σε σημειο που εχω αρχισει να πιστευω οτι τα μπαζα δεν κυκλοφορουν πια εξω απο το σπιτι τους (ιδιως το καλοκαιρι)!
Επισης εχω ακουσει πολλους ξενους να λενε οτι γουσταρουν τις Ελληνιδες επειδη φτιαχνονται πολυ (ντυσιμο/βαψιμο). Και εγω οσες τουριστριες βλεπω (ασχετα αν ειναι "απο κατασκευης τους" ωραιες) συνηθως ειναι απεριποιητες και αθλια ντυμενες. Μονο οι ιταλιδες μπορω να πω οτι ειναι το ιδιο και περισσοτερο κοκετες. Απο την διμετρη αδυνατη ξανθια σουηδεζα με τα σανδαλια του παππου μου και την βερμουδα στο γονατο , προτιμω την 1,65 Ελληνιδα , με την ελαφρα περιφερεια της , το μαυρισμα της , τα ασπρα σορτσακια και τα ψηλοτακουνα πεδιλα της...
Anyway μαλακισμενες οι Ελληνιδες στο μυαλο , αλλα μην λεμε οτι ειναι και μπαζα. Μπορω να πω οτι χρονια με τα χρονια οι Ελληνιδες γινονται ανησυχητικα εμφανισημες...