Και μετά?Ενταξει θα πάρεις ένα κάρο αποζημίωση στις εθελούσιες που βγάζουν οι τράπεζες.θα πληρώνεσαι χωρίς να δουλεύεις καμμία 6-7 χρόνια.ολα για τις τράπεζες γίνονται έτσι κιαλλιως
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τι δουλειά (επάγγελμα) κάνετε;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Provios
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 511
- Εμφανίσεις 30K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
τι και μετά.18 χρόνια σε τράπεζα δε θα πάρει 100-120 χιλιάρικα(άκοπα, αδούλευτα λεφτα μην ξεχνάς).κάνει μια start up επιχείρηση ή δουλεύει υπάλληλος σε χρηματοοικονομικές.δε μιλάω για τον jim28 ο οποίος είναι εξαιρετικά συμπαθής και δεν έχει καμμία σχέση με τον μέσο γλειώδη τραπεζικόΚαι μετά?
Εχεις δουλέψει σε τράπεζα, φίλε?τι και μετά.18 χρόνια σε τράπεζα δε θα πάρει 100-120 χιλιάρικα(άκοπα, αδούλευτα λεφτα μην ξεχνάς).κάνει μια start up επιχείρηση ή δουλεύει υπάλληλος σε χρηματοοικονομικές.δε μιλάω για τον jim28 ο οποίος είναι εξαιρετικά συμπαθής και δεν έχει καμμία σχέση με τον μέσο γλειώδη τραπεζικό
Το ακοπα και αδουλευτα που το είδες?
Και ποιος σου είπε ότι θα πάρει με 18 χρόνια πάνω από 100 Χιλ αποζημίωση.
Πολύ εύκολα συμπεράσματα βγαζεις και πολύ εύκολα βρίσκεις δουλειά σε κάποιον που πιθανόν είναι 40+ σήμερα και ίσως με πολλες υποχρεώσεις.
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
όχι δεν έχω δουλέψει σε τράπεζα.η αποζημίωση, τι λεφτά είναι;δουλεμένα; γενικά όχι μόνο στις τράπεζες που είναι και πολύ μεγάλες οι αποζημιώσεις.πόσα λεφτά παίρνει ένας τραπεζικός που βγαίνει με 18 χρόνια εθελούσια;Εχεις δουλέψει σε τράπεζα, φίλε?
Το ακοπα και αδουλευτα που το είδες?
Και ποιος σου είπε ότι θα πάρει με 18 χρόνια πάνω από 100 Χιλ αποζημίωση.
Πολύ εύκολα συμπεράσματα βγαζεις και πολύ εύκολα βρίσκεις δουλειά σε κάποιον που πιθανόν είναι 40+ σήμερα και ίσως με πολλες υποχρεώσεις.
Η αποζημίωση υπάρχει για κάθε υπάλληλο που απολύεται σε οποιαδηποτε δουλειά.Αναλογως των ετών που δουλευεις αποζημιώνεσαι.Δεν είναι ακοπα και αδουλευτα λεφτά.όχι δεν έχω δουλέψει σε τράπεζα.η αποζημίωση, τι λεφτά είναι;δουλεμένα; γενικά όχι μόνο στις τράπεζες που είναι και πολύ μεγάλες οι αποζημιώσεις.πόσα λεφτά παίρνει ένας τραπεζικός που βγαίνει με 18 χρόνια εθελούσια;
Στον ιδιωτικό τομέα ένας υπαλληλος με 18 χρόνια θα πάρει 13 μισθούς.
Στις τραπεζες που κάνουν εθελούσιες θα πάρουν παραπάνω.Η κάθε μία έχει δικό της πρόγραμμα.
Και να σου πω ότι θα πάρει διπλάσιους μισθούς δεν θα φθάσει με 18 χρόνια τα 100-120 Χιλ που λες
Ρώτα τον συμπαθή Jim να σου πει.
fun_tou_bou
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2021
- Κριτικές
- 8
- Like
- 903
- Πόντοι
- 366
αυτά πες τα στους ελεύθερους επαγγελματίες που αν δε παει καλά το μαγαζί ή η επιχείρηση τους δεν παίρνουν φράγκο.η αποζημίωση βγαίνει από την τσέπη του επαγγελματία στον υπάλληλο του και κανένας δεν τον ρώτησε αν έχει δουλειά ή αν έχει να τα πληρώσει.Η αποζημίωση υπάρχει για κάθε υπάλληλο που απολύεται σε οποιαδηποτε δουλειά.Αναλογως των ετών που δουλευεις αποζημιώνεσαι.Δεν είναι ακοπα και αδουλευτα λεφτά.
Φιλε μου δεν θα μπω σε ανάλυση υπέρ ελεύθερων επαγγελματιών ηαυτά πες τα στους ελεύθερους επαγγελματίες που αν δε παει καλά το μαγαζί ή η επιχείρηση τους δεν παίρνουν φράγκο.η αποζημίωση βγαίνει από την τσέπη του επαγγελματία στον υπάλληλο του και κανένας δεν τον ρώτησε αν έχει δουλειά ή αν έχει να τα πληρώσει.
υπαλλήλων.
Προφανώς Εσυ εχεις τις απόψεις σου .
Ίσως η κατάργηση των αποζημιώσεων θα σε έκανε ευτυχή.
χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
παιδια στα πανω επαγγελματα πρεπει να βαλετε και το χαμαλικη ο χαμαλης κανει τα παντα δουλευει παντου κανει τις βαριες εργασιες με χαμηλο μισθο σε σχεση με αυτα που κανει
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.106
- Πόντοι
- 456
Η διαφορά είναι, οτι, για όσο πάει καλά η επιχείρηση/μαγαζί, ο υπάλληλος φέρνει έσοδα περίπου στο 200-300% του μισθού του. Ή, για να το πω λίγο πιο απλά, ο απλός ανειδίκευτος, με το βασικό μισθό, για τα 600 παρα κάτι που παίρνει, φέρνει κέρδος στο μαγαζί, μεταξύ 1200 και 1800 ευρώ το μήνα... τουλάχιστον. Μας αρέσει ή όχι, αυτό ισχύει, αλλιώς κανένας ελ.επαγγελματίας δεν θα έπαιρνε υπαλλήλους, δεν θα τον συνέφερεαυτά πες τα στους ελεύθερους επαγγελματίες που αν δε παει καλά το μαγαζί ή η επιχείρηση τους δεν παίρνουν φράγκο.η αποζημίωση βγαίνει από την τσέπη του επαγγελματία στον υπάλληλο του και κανένας δεν τον ρώτησε αν έχει δουλειά ή αν έχει να τα πληρώσει.
Αγράμματος
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Αυγ 2021
- Like
- 14.974
- Πόντοι
- 3.506
Καλημέρα , εμένα η δουλειά μου είναι τεμπέλης, είμαι τελείως αγράμματος δεν ξέρω τι μου γίνεται και γενικώς κοροιδεύω και χλευάζω τους πάντες, είμαι ένα τραγικό παράσιτο της κοινωνίας, ρεμπεσκές με προσόντα
Saul
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 14.946
- Πόντοι
- 3.656
Υποτίθεται ότι η αποζημείωση δίνεται επειδή γίνεται καταγγελία της σύμβασης του εργαζομένου μονομερώς. Δεν ρωτάει κανένας τον επιχειρηματία αν έχει να πληρώσει διότι η φύση της δουλειάς είναι το ρίσκο...όπως δηλαδή αν πάνε καλά οι δουλειές και βγάλεις ένα μύριο ο υπάλληλος θα συνεχίσει να παίρνει 800 ευρώ.
Βέβαια αυτά είναι θεωρητικά και στην Ελλάδα που ζούμε σήμερα στο τέλος ο υπάλληλος είναι σε καλύτερη μοίρα από τον επιχειρηματία και πολλές φορές το εκμεταλεύεται κιόλας.
Υπάρχει όμως λύσει σε όλα αυτά...υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν εργατικό δυναμικό χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς δεσμεύσεις. Και βέβαια πρέπει ο επιχειρηματίας να στρώνει κώλο και να δουλεύει ο ίδιος 15 ώρες τη μέρα αν δεν του βγαίνουν και δεν θέλει να δεσμευτεί με υπάλληλο που δεν ξέρει αν θα πληρώσει.
Βέβαια αυτά είναι θεωρητικά και στην Ελλάδα που ζούμε σήμερα στο τέλος ο υπάλληλος είναι σε καλύτερη μοίρα από τον επιχειρηματία και πολλές φορές το εκμεταλεύεται κιόλας.
Υπάρχει όμως λύσει σε όλα αυτά...υπάρχουν εταιρείες που παρέχουν εργατικό δυναμικό χωρίς υποχρεώσεις και χωρίς δεσμεύσεις. Και βέβαια πρέπει ο επιχειρηματίας να στρώνει κώλο και να δουλεύει ο ίδιος 15 ώρες τη μέρα αν δεν του βγαίνουν και δεν θέλει να δεσμευτεί με υπάλληλο που δεν ξέρει αν θα πληρώσει.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Βγαινει καλο μεροκαματο τυπε;Είμαι ντελίβερι σε μία πιτσαρία
"Προσόντα" εννοείς τη δαχτυλήθρα;Καλημέρα , εμένα η δουλειά μου είναι τεμπέλης, είμαι τελείως αγράμματος δεν ξέρω τι μου γίνεται και γενικώς κοροιδεύω και χλευάζω τους πάντες, είμαι ένα τραγικό παράσιτο της κοινωνίας, ρεμπεσκές με προσόντα
Τελευταία τροποποίηση:
Το έκανα στην καραντίναΒγαινει καλο μεροκαματο τυπε;
Βγαίνει αν βάλεις και τα τιπς κάτι βγάζεις
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.411
- Πόντοι
- 6.955
Λοιπόν, να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις και να μοιραστώ μαζί σας την πραγματικότητα καθότι είδα τόσο ότι αναφέρθηκε το όνομα μου όσο και ανακρίβειες που γράφτηκαν όπως ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι δεν κουραζόμασταν ή πως παίρναμε εθελούσιες που αποτιμώνται σε εξαψήφια νούμερα. @ρχίδι@ μάντολες......τα ποσά της εθελουσίας είναι όσο οι μικτοί μισθοί που θα πλήρωνε η τράπεζα σε έναν υπάλληλο εάν τον κράταγε για τρία χρόνια ακόμα. Επί του πρακτέου οι υπάλληλοι της γενιάς των 40+ είναι κακοπληρωμένοι σε σύγκριση με τους 50+ που καθαρίζουν 70-80% υψηλότερους μισθούς από εμάς. (και μισιόμασταν μεταξύ μας)
Πέντε μήνες μετά την εθελουσία έξοδα και προφανώς ύστερα από αποστολή δεκάδων CVs δεν έχω κληθεί σε καμία σοβαρή συνέντευξη. Σε δυο περιπτώσεις για projects σε τράπεζες ως ενοικιαζόμενος για ορισμένους μήνες ζήτησα 1800 € μικτά και απορρίφθηκα. Σε άλλες δυο περιπτώσεις μέτριων θέσεων εργασίας μου πρόσφεραν 900 € μικτά και τις απέρριψα εγώ. Προς το παρών έχω βρει μια προσωρινή εργασία σε φίλο μου από το σχολείο ως ανειδίκευτος εργάτης φανοποιήας (από αυτήν την δουλεία επιβαρύνθηκε και η μέση μου) έχω ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μου και σκέφτομαι πράγματα και θαύματα.
Ακούγεται ότι αξίζει να εργαστείς ως διανομέας φαγητού.....άραγε να είναι αλήθεια?
Πέντε μήνες μετά την εθελουσία έξοδα και προφανώς ύστερα από αποστολή δεκάδων CVs δεν έχω κληθεί σε καμία σοβαρή συνέντευξη. Σε δυο περιπτώσεις για projects σε τράπεζες ως ενοικιαζόμενος για ορισμένους μήνες ζήτησα 1800 € μικτά και απορρίφθηκα. Σε άλλες δυο περιπτώσεις μέτριων θέσεων εργασίας μου πρόσφεραν 900 € μικτά και τις απέρριψα εγώ. Προς το παρών έχω βρει μια προσωρινή εργασία σε φίλο μου από το σχολείο ως ανειδίκευτος εργάτης φανοποιήας (από αυτήν την δουλεία επιβαρύνθηκε και η μέση μου) έχω ανοιχτά τα μάτια και τα αυτιά μου και σκέφτομαι πράγματα και θαύματα.
Ακούγεται ότι αξίζει να εργαστείς ως διανομέας φαγητού.....άραγε να είναι αλήθεια?
Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.369
- Πόντοι
- 456
Αν μπορείς φύγε απο Ελλάδα. Ο τομέας σου κάνει τρελά $$$ στο εξωτερικό.Λοιπόν, να σας ενημερώσω για τις εξελίξεις και να μοιραστώ μαζί σας την πραγματικότητα καθότι είδα τόσο ότι αναφέρθηκε το όνομα μου όσο και ανακρίβειες που γράφτηκαν όπως ότι οι τραπεζικοί υπάλληλοι δεν κουραζόμασταν ή πως παίρναμε εθελούσιες που αποτιμώνται σε εξαψήφια νούμερα. @ρχίδι@ μάντολες......τα ποσά της εθελουσίας είναι όσο οι μικτοί μισθοί που θα πλήρωνε η τράπεζα σε έναν υπάλληλο εάν τον κράταγε για τρία χρόνια ακόμα. Επί του πρακτέου οι υπάλληλοι της γενιάς των 40+ είναι κακοπληρωμένοι σε σύγκριση με τους 50+ που καθαρίζουν 70-80% υψηλότερους μισθούς από εμάς. (και μισιόμασταν μεταξύ μας)
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Μπορεις να το αναλυσεις λιγο; Που, πως και ποσα για εναν Ελληνα τραπεζικο με εθελουσια; Μην συγκρινετε με Ελβετους τραπεζικους που μιλανε απταιστα Γερμανικα και παιρνουν 15.000 το μηνα, γιατι τετοια θεση Ελληνας δεν προκειται να παρει στον αιωνα τον απαντα.Αν μπορείς φύγε απο Ελλάδα. Ο τομέας σου κάνει τρελά $$$ στο εξωτερικό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 102
- Εμφανίσεις
- 19K
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις