argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.881
- Πόντοι
- 9.297
Μπορεί να ταιριάζει σε πολλούς....εδω εισαι..... αυτο παει για τον σαντ μαν πακετο
Μπορεί να ταιριάζει σε πολλούς....εδω εισαι..... αυτο παει για τον σαντ μαν πακετο
Ασυνειδητη νεανιδα εθεάθην να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. θα αναλάβεις;;;Ακουω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το άκουγα προχτες
Για τον Σαντ μαν μόνο Τσοπάνα Ρέιβεδω εισαι..... αυτο παει για τον σαντ μαν πακετο
θα την κερασω σουτζουκ λουκουμΑσυνειδητη νεανιδα εθεάθην να προβαίνει σε άσεμνες πράξεις. θα αναλάβεις;;;
Mε αυτά μεγαλωσαμε ρεεεε....συγκινήθηκα...Για τον Σαντ μαν μόνο Τσοπάνα Ρέιβ
Φυσικά !! Εχω και χρυσά δόντια"Προσόντα" εννοείς τη δαχτυλήθρα;
Έχω πιει ρακόμελο μόνος και μια χαρά ήταν....υστερα απο 2 μπυρες και 2 250ml (με παρεα παντα) ρακομελο..σε ακουω..
εμεις γαμηθηκαμε πρεπει να ειπιαμε 3-4 μισολιτρα...Έχω πιει ρακόμελο μόνος και μια χαρά ήταν....
ειναι πολυ μικρη η ζωη για τετοιου ειδους δεσμευσεις..τωρα βεβαια θα μου πεις εισαι νεος .να σε δω οταν φτασεις 70-80Και έτσι περνά ο καιρός χαλαρά ....με την προίκα....για τον vladimiro...είναι αυτό το ποστ που είναι φουλ εργένης...παντρέψουν να πάρεις προίκα
Και χρυσή αλυσίδα και μπόλικη τρίχα στο στέρνο;;Φυσικά !! Εχω και χρυσά δόντια
Με αυτό τον τρόπο εκπέμπω όλο τον ρομαντισμό στο άλλο φύλοΚαι χρυσή αλυσίδα και μπόλικη τρίχα στο στέρνο;;
Και ένα σφινάκι Ρακί και έκλεισεςθα την κερασω σουτζουκ λουκουμ
Αν και σχετικά μικρός μεγάλωσα και εγω με τέτοιες κοματάρες!!Mε αυτά μεγαλωσαμε ρεεεε....συγκινήθηκα...
Το έχω σε κασέτα ρε....Αν και σχετικά μικρός μεγάλωσα και εγω με τέτοιες κοματάρες!!
Μόνο μην κάνεις τζόιν το Σαντ μαν gang έτσι;;
Πάμε Δυνατά ΣΑΝΤ
Mύστη αυτό είναι το μέγιστο τραγούδι για τον σαντΑν και σχετικά μικρός μεγάλωσα και εγω με τέτοιες κοματάρες!!
Μόνο μην κάνεις τζόιν το Σαντ μαν gang έτσι;;
Πάμε Δυνατά ΣΑΝΤ
Τώρα με κέρδισες!Το έχω σε κασέτα ρε....
Τι έστειλες τώρα μύστη μου!Mύστη αυτό είναι το μέγιστο τραγούδι για τον σαντ