Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
μήπως σου είναι εύκολο να κάνεις μια μικρή ανάλυση;
με ενδιαφέρει να μαθω τι ακριβώς είναι.
Ευχαριστώ.
Κατσε να μαθει και ο ιδιος....
μήπως σου είναι εύκολο να κάνεις μια μικρή ανάλυση;
με ενδιαφέρει να μαθω τι ακριβώς είναι.
Ευχαριστώ.
Κανονικά κάνω τίποτα και με πληρώνουν 3000€ το μήνα οπότε και ψήφισα συνταξιούχος ως κοντινότερο αφού ούτε ακαδημαικός είχε ούτε εν αναμονή νομπελίστας φυσικής
πως φαίνονται τα λαμόγια ...........τυπε εγω παιρνω λεφτα για να λεω "ενταξει".
Ναι τραγουδα . Η καλυτερη δουλεια στον κοσμο ειναι του ΠΛηροφορικαριου
αυτη τη στιγμη οι 2 πλουσιοτεροι ανθρωποι στον κοσμο... ο Carlos Slim και ο Bill Gates ασχολουνται με την πληροφορικη. Οποτε παιρνεις πουλο και εσυ και η μονοπολυ που παιζεις
Ευτυχώς είχε και ένα καλό αυτή η ηλιθιότητα με την αποθέωση του μουσείου από fashion victims λα'ι'κους.Το έχω ξαναπεί, είμαι παπάς. Από τότε που έγιναν μόδα οι μουσάτοι, βγάζω το ράσο και τσαρκάρω άνετα, χωρίς να δίνω στόχο, ??
Καλη τυχη. Τεραστια η ανασφαλεια, αλλα παντα υπαρχουν ευκαιριεςΤραπεζικός υπάλληλος 18 χρόνια με κοντινή ημερομηνία λήξης...αδέρφια σε μερικές ημέρες μένω άνεργος συνέπεια των περικοπών προσωπικού που κάνουν οι τράπεζες. Game over, ψάχνω πάλι για δουλειά στα 45 μου.
???
Τραπεζικός υπάλληλος 18 χρόνια με κοντινή ημερομηνία λήξης...αδέρφια σε μερικές ημέρες μένω άνεργος συνέπεια των περικοπών προσωπικού που κάνουν οι τράπεζες. Game over, ψάχνω πάλι για δουλειά στα 45 μου.
???
Η μόνη ευκαιρία είναι το Α.Σ.Ε.Π.Το εξωτερικό δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευκαιρία αλλά είναι πιο καλή λύση για πιτσιρικάδες.Καλη τυχη. Τεραστια η ανασφαλεια, αλλα παντα υπαρχουν ευκαιριες
Ενταξει θα πάρεις ένα κάρο αποζημίωση στις εθελούσιες που βγάζουν οι τράπεζες.θα πληρώνεσαι χωρίς να δουλεύεις καμμία 6-7 χρόνια.ολα για τις τράπεζες γίνονται έτσι κιαλλιωςΤραπεζικός υπάλληλος 18 χρόνια με κοντινή ημερομηνία λήξης...αδέρφια σε μερικές ημέρες μένω άνεργος συνέπεια των περικοπών προσωπικού που κάνουν οι τράπεζες. Game over, ψάχνω πάλι για δουλειά στα 45 μου.
???