Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ειναι γλυκο το μελι.Λόγω της ημέρας, ας βάλουμε και μια δυναμική φωτογραφία της γενιάς του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκε........ να.... εδώ....... με τον Πρίγκιπα του Μονακό....... ο αγώνας συνεχίζεται......
Λόγω της ημέρας, ας βάλουμε και μια δυναμική φωτογραφία της γενιάς του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκε........ να.... εδώ....... με τον Πρίγκιπα του Μονακό....... ο αγώνας συνεχίζεται......
Ειναι γλυκο το μελι.
Μπά όχι !! Δεν νομίζωΔηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι η φυλή της την έβαλε μέσα στο Πολυτεχνείο και την έσπρωξε με όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να καπελώσει την κατάσταση και να είναι παντού μέσα, για να προωθήσει τα συμφέροντά τους;
Ψωμί ! Παιδεία ! Λεφτά στην Ελβετία !!
Μπά όχι !! Δεν νομίζω
Οι περισσότεροι είναι αριστεροί οσο δεν εχουν λεφτά.
Οπως επίσης οι περισότεροι είναι άθεοι μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.
Μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν κατάλαβες τι εννοούσα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;
ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.....
πηγή
Φαντάζομαι, δεν ξέρω, οτι μεταφορικά το ανέφερε το "Είμαι Εβραία".
Αλλωστε ανέφερε "Είμαι Εβραία οσο..." δηλαδή σε δυνητική βάση.
Σε κάθε περίπτωση το βρίσκω πολύ "προχώ" να λειτούργησε ως μέρος σιωνιστικού σχεδίου τότε, προκειμένου να καπελώσουν οι σιωνιστές τη μεταπολίτευση αργότερα.
Δεν περίμενα από άτομο με τα δικά σου χαρακτηριστικά να αναφέρει αυτό το αστήριχτο ευφυολόγημα με την πτώση του αεροπλάνου, που δεν αντέχει σε δυο λεπτά λογική κριτική. Μπορεί αυτός που το υποστηρίζει να μας πληροφορήσει πόσοι ήταν σε αεροπλάνο που έπεφτε και είδαν άθεους που άλλαξαν γνώμη; Σε ποιο ποσοστό; Πως μας το μετέφεραν; Ήταν το στατιστικό δείγμα αντιπροσωπευτικό; Πού είχε εκπαιδευτεί ο Παρατηρητής Πτώσεων Αεροπλάνων; Οι θρήσκοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να ψάχνουν το αλεξίπτωτο, ή έκατσαν και προσεύχονταν με γαλήνη προσευχόμενοι να τους σώσει ο Πανάγαθος ;
όχι απλά κατά δήλωση άθεος καφενόβιος μετακουμουνιστής με βρισίδια στους παπάδες
Σωστά !!Στον καπετάν γιώτη , αναγνωρίζω ότι στο θανατό του, ήταν πιστός στις ιδέες του.
Άνοιξαν ένα λάκκο και τον πέταξαν μέσα , χωρίς παππάδες σταυρούς κτλ.
Θεωρώ γελοίους κάτι κομμουνιστές που παντρεύουν τις κόρες τους σε εκκλησίες με δεσποτάδες και χορωδίες και τους κηδεύουν
με λειτουργίες. Ρεζίλια των σκυλιών.
Αν ήταν συνεπείς , να σπιτώνονταν οι κόρες τους χωρίς καμία τελετουργία και όταν ψοφάνε,
πέταμα στο λάκκο χωρίς ψαλμουδιές.
Σωστά !!
Είναι τα αρχίδια στα οποία πρίν αναφέρθηκα ως απαραίτητο προσόν οταν μίλησα για τους άθεους και γενικότερα για τους μεταφυσικά ασκεπείς.
Σωστά !Το να ειναι καποιος αθεος δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος και φιλοτιμος.
Δεν ειμαι αριστερος αλλα ειδαμε και τους θρησκευομενους τηρουν οσα λεει ο χριστιανισμος?
Σωστά !
Η ηθική ενος ανθρώπου δεν έχει συνήθως σχέση με τα θρησκευτικά η δογματικά του πιστεύω.
Οι περισσότεροι μαφιόζοι για παράδειγμα ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι.
Για να μην μιλήσουμε για "θεσμούς" οπως η Ιερά εξέταση, η για την "απονομή δικαιοσύνης" της Σαρία στο μωαμεθανισμό κλπ.
Πόσο γκαβός μονομανής ιδεοληπτικός κολημένος μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να τα βάζει με τους γιατρούς ;;
Δεν τη χωράει το μυαλό μου αυτή τη μαλακία που βγάλανε.
Εύχομαι να είναι fake. Αλλά δεν νομίζω.
καπου τα εχεις μπερδεψει ειναι αλλο το αθεος=αυτος που δεν πιστευε ιοτ ιυποαρχει ανωτερη δυναμη που δημιουργησε τον κοσμο και τσεκαρει καθε τρεις και λιγο αν ακολουθεις τις εντολες του και αλλο ο αντιθεος=αυτος που εναντιωνεται στην θεωρια υπαρξης θεικης δυναμης μονο και μονο γιατι θελει να εναντιωθει στην κουλτουρα,τα εθιμα του εκαστοτε λαου, βλεπε κουμουνιαΣωστά !!
Είναι τα αρχίδια στα οποία πρίν αναφέρθηκα ως απαραίτητο προσόν οταν μίλησα για τους άθεους και γενικότερα για τους μεταφυσικά ασκεπείς.
Χρόνια πολλά φίλε !Χρόνια πολλά Mindreader
ΔΕΝ είναι fake !
Με αναζήτηση με τις λέξεις autonome antifa
βρίσκουμε το σάϊτ και επιλέγουμε " αφίσες" και ορίστε :
No17. Όχι άλλους γιατρούς! Το αίτημα για περισσότερους γιατρούς και η κρατικοποίηση της σκέψης
17 Απριλίου, 2020