Νέα

Τη χρονιά του Κορωνοϊού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Mindreader
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 791
  • Εμφανίσεις 30K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Οπως λέμε πλατεία Αι Γιάννη !!  :2funny:

Συνημμένα

• FB_IMG_1587490519483.jpg
    FB_IMG_1587490519483.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 19
OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το αυθεντικό δεν φθείρεται και καταλήγει να γίνεται διαχρονικό.

Συνημμένα

• FB_IMG_1587490442660.jpg
    FB_IMG_1587490442660.jpg
    76,7 KB · Εμφανίσεις: 21

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.234
Πόντοι
20.686
Λόγω της ημέρας, ας βάλουμε και μια δυναμική φωτογραφία της γενιάς του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκε........ να.... εδώ....... με τον Πρίγκιπα του Μονακό....... ο αγώνας συνεχίζεται......  :2funny: :2funny: :2funny:
Ειναι γλυκο το μελι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Λόγω της ημέρας, ας βάλουμε και μια δυναμική φωτογραφία της γενιάς του Πολυτεχνείου που αντιστάθηκε........ να.... εδώ....... με τον Πρίγκιπα του Μονακό....... ο αγώνας συνεχίζεται......  :2funny: :2funny: :2funny:

Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι η φυλή της την έβαλε μέσα στο Πολυτεχνείο και την έσπρωξε με όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να καπελώσει την κατάσταση και να είναι παντού μέσα, για να προωθήσει τα συμφέροντά τους;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δηλαδή δεν σου περνάει από το μυαλό ότι η φυλή της την έβαλε μέσα στο Πολυτεχνείο και την έσπρωξε με όλα τα μέσα που διαθέτει, ώστε να καπελώσει την κατάσταση και να είναι παντού μέσα, για να προωθήσει τα συμφέροντά τους;
Μπά όχι !! Δεν νομίζω

Οι περισσότεροι είναι αριστεροί οσο δεν εχουν λεφτά.

Οπως επίσης οι περισότεροι είναι άθεοι μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Ψωμί ! Παιδεία ! Λεφτά στην Ελβετία !! :2funny:

Μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν κατάλαβες τι εννοούσα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.....
πηγή

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Μπά όχι !! Δεν νομίζω
Οι περισσότεροι είναι αριστεροί οσο δεν εχουν λεφτά.
Οπως επίσης οι περισότεροι είναι άθεοι μέχρι να αρχίσει να πέφτει το αεροπλάνο.

Δεν περίμενα από άτομο με τα δικά σου χαρακτηριστικά να αναφέρει αυτό το αστήριχτο ευφυολόγημα με την πτώση του αεροπλάνου, που δεν αντέχει σε δυο λεπτά λογική κριτική. Μπορεί αυτός που το υποστηρίζει να μας πληροφορήσει πόσοι ήταν σε αεροπλάνο που έπεφτε και είδαν άθεους που άλλαξαν γνώμη; Σε ποιο ποσοστό; Πως μας το μετέφεραν; Ήταν το στατιστικό δείγμα αντιπροσωπευτικό; Πού είχε εκπαιδευτεί ο Παρατηρητής Πτώσεων Αεροπλάνων;  Οι θρήσκοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να ψάχνουν το αλεξίπτωτο, ή έκατσαν και προσεύχονταν με γαλήνη προσευχόμενοι να τους σώσει ο Πανάγαθος ;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Μου φαίνεται παράξενο το ότι δεν κατάλαβες τι εννοούσα.
ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ (Λουκάς Αποστολίδης): Η συνάδελφος κα Δαμανάκη έχει το λόγο.

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Κύριε Πρόεδρε, θα αρχίσω με μια καθυστερημένη παρατήρηση, αν μου επιτρέπετε προς το Προεδρείο. Δεν ήσασταν εσείς στην 'Εδρα, αλλα πριν από λίγη ώρα ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας εδώ στη Βουλή αποκάλεσε το συνάδελφο κ. Ροζάκη "κύριο Ροζενστάιν".ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΑΝΔΡΕΟΥΛΑΚΟΣ: Τι σας ενδιαφέρει;

ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ: Τι με ενδιαφέρει, κύριε συνάδελφε; Είμαι Εβραία γι' αυτό μ' ενδιαφέρει. Και όσο κάνετε προσπάθεια να επικρατήσει ρατσισμός στην Αίθουσα, εγώ είμαι Εβραία. Γι' αυτό μ' ενδιαφέρει.....
πηγή

Φαντάζομαι, δεν ξέρω, οτι μεταφορικά το ανέφερε το "Είμαι Εβραία".

Αλλωστε ανέφερε "Είμαι Εβραία οσο..." δηλαδή σε δυνητική βάση.

Σε κάθε περίπτωση το βρίσκω πολύ "προχώ" να λειτούργησε ως μέρος σιωνιστικού σχεδίου τότε, προκειμένου να καπελώσουν οι σιωνιστές τη μεταπολίτευση αργότερα.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656
Φαντάζομαι, δεν ξέρω, οτι μεταφορικά το ανέφερε το "Είμαι Εβραία".

Αλλωστε ανέφερε "Είμαι Εβραία οσο..." δηλαδή σε δυνητική βάση.

Σε κάθε περίπτωση το βρίσκω πολύ "προχώ" να λειτούργησε ως μέρος σιωνιστικού σχεδίου τότε, προκειμένου να καπελώσουν οι σιωνιστές τη μεταπολίτευση αργότερα.

ΟΚ, εσύ φαντάζεσαι ότι το είπε μεταφορικά, εγώ νομίζω ότι το είπε κυριολεκτικά. Γνωρίζεις κάποιον άλλο από την τότε  γενιά του Πολυτεχνείου (δεν μιλάω για τα στελέχη που ήταν εξ αρχής στο ΠΑΣΟΚ) το οποίο να έχει γυρίσει όλα τα κόμματα, να έχει τοποθετηθεί σε τόσες θέσεις και να έχει τέτοια Πολιτική Καριέρα;

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Δεν περίμενα από άτομο με τα δικά σου χαρακτηριστικά να αναφέρει αυτό το αστήριχτο ευφυολόγημα με την πτώση του αεροπλάνου, που δεν αντέχει σε δυο λεπτά λογική κριτική. Μπορεί αυτός που το υποστηρίζει να μας πληροφορήσει πόσοι ήταν σε αεροπλάνο που έπεφτε και είδαν άθεους που άλλαξαν γνώμη; Σε ποιο ποσοστό; Πως μας το μετέφεραν; Ήταν το στατιστικό δείγμα αντιπροσωπευτικό; Πού είχε εκπαιδευτεί ο Παρατηρητής Πτώσεων Αεροπλάνων;  Οι θρήσκοι άρχισαν να ουρλιάζουν και να ψάχνουν το αλεξίπτωτο, ή έκατσαν και προσεύχονταν με γαλήνη προσευχόμενοι να τους σώσει ο Πανάγαθος ;

Απλά ευφυολόγημα είναι. Οπως το έγραψες. Σε χιουμοριστική βάση, οπως και ο "χαρακτήρας" του νήματος.

Τώρα αν θέλεις να το συζητήσουμε σοβαρά ας το κάνουμε.

Προσωπικά έχω συναντήσει πολλούς δηλώνοντες άθεους που μόλις αντιμετωπίσουν κάτι που τους υπερβαίνει τότε θυμούνται το "Παναγιά βοήθα".

Το να είναι κάποιος πραγμστικά μεταφυσικά ασκεπής, και όχι απλά κατά δήλωση άθεος καφενόβιος μετακουμουνιστής με βρισίδια στους παπάδες, απαιτεί αυτό που ο λαός ονομάζει αρχίδια.

Η Οδύσσεια ολόκληρη εδράζεται στην "ασέβεια" του Οδυσσέα στους θεούς. Η σε αυτό που οι θεοί συμβόλιζαν. Και ο Ομηρος μάλλον δεν ήταν ξέρεις αφελής καφενόβιος. :grin:

Μπορώ να γράψω σεντόνια ολόκληρα για το θέμα γιατί εχω πραγματικά ασχοληθεί αλλά δεν είναι εδω ο χώρος για αυτό.

Θα αναφέρω απλά  ότι το άγνωστο στη  ζωή μπορεί να γίνει μια σταθερά, ένα στήριγμα αν θέλεις. Αρκεί να το ερμηνεύεις και να το αντιμετωπίζεις σωστά.  :hi:

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
όχι απλά κατά δήλωση άθεος καφενόβιος μετακουμουνιστής με βρισίδια στους παπάδες

Στον καπετάν γιώτη , αναγνωρίζω ότι στο θανατό του, ήταν πιστός στις ιδέες του.
Άνοιξαν ένα λάκκο και τον πέταξαν μέσα , χωρίς παππάδες σταυρούς κτλ.

Θεωρώ γελοίους κάτι κομμουνιστές που παντρεύουν τις κόρες τους σε εκκλησίες με δεσποτάδες και χορωδίες και τους κηδεύουν
με λειτουργίες. Ρεζίλια των σκυλιών.

Αν ήταν συνεπείς , να σπιτώνονταν οι κόρες τους χωρίς καμία τελετουργία και όταν ψοφάνε,
πέταμα στο λάκκο χωρίς ψαλμουδιές.

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Στον καπετάν γιώτη , αναγνωρίζω ότι στο θανατό του, ήταν πιστός στις ιδέες του.
Άνοιξαν ένα λάκκο και τον πέταξαν μέσα , χωρίς παππάδες σταυρούς κτλ.

Θεωρώ γελοίους κάτι κομμουνιστές που παντρεύουν τις κόρες τους σε εκκλησίες με δεσποτάδες και χορωδίες και τους κηδεύουν
με λειτουργίες. Ρεζίλια των σκυλιών.

Αν ήταν συνεπείς , να σπιτώνονταν οι κόρες τους χωρίς καμία τελετουργία και όταν ψοφάνε,
πέταμα στο λάκκο χωρίς ψαλμουδιές.
Σωστά !! :hi:

Είναι τα αρχίδια στα οποία πρίν αναφέρθηκα ως απαραίτητο προσόν οταν μίλησα για τους άθεους και γενικότερα για τους μεταφυσικά ασκεπείς.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1

Είναι τα αρχίδια στα οποία πρίν αναφέρθηκα ως απαραίτητο προσόν οταν μίλησα για τους άθεους και γενικότερα για τους μεταφυσικά ασκεπείς.

Το να ειναι καποιος αθεος δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος και φιλοτιμος.
Δεν ειμαι αριστερος αλλα ειδαμε και τους θρησκευομενους τηρουν οσα λεει ο χριστιανισμος?

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Το να ειναι καποιος αθεος δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλος ανθρωπος και φιλοτιμος.
Δεν ειμαι αριστερος αλλα ειδαμε και τους θρησκευομενους τηρουν οσα λεει ο χριστιανισμος?
Σωστά ! :hi:

Η ηθική ενος ανθρώπου δεν έχει συνήθως σχέση με τα θρησκευτικά η δογματικά του πιστεύω.

Οι περισσότεροι μαφιόζοι για παράδειγμα ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι.

Για να μην μιλήσουμε για "θεσμούς" οπως η Ιερά εξέταση, η για την "απονομή δικαιοσύνης" της Σαρία στο μωαμεθανισμό κλπ.

edigno

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2020
Κριτικές
1
Like
60
Πόντοι
1
Σωστά ! :hi:

Η ηθική ενος ανθρώπου δεν έχει συνήθως σχέση με τα θρησκευτικά η δογματικά του πιστεύω.

Οι περισσότεροι μαφιόζοι για παράδειγμα ήταν και είναι βαθιά θρησκευόμενοι άνθρωποι.

Για να μην μιλήσουμε για "θεσμούς" οπως η Ιερά εξέταση, η για την "απονομή δικαιοσύνης" της Σαρία στο μωαμεθανισμό κλπ.

Να και ενας λογικα σκεπτομενος ανθρωπος, ευγε!

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.110
Πόντοι
1.686
Πόσο γκαβός μονομανής ιδεοληπτικός κολημένος μαλάκας πρέπει να είναι κάποιος για να τα βάζει με τους γιατρούς ;;

Δεν τη χωράει το μυαλό μου αυτή τη μαλακία που βγάλανε.

Εύχομαι να είναι fake.  Αλλά δεν νομίζω.

Χρόνια πολλά Mindreader

ΔΕΝ είναι fake !

Με αναζήτηση με τις  λέξεις  autonome antifa

βρίσκουμε το σάϊτ και επιλέγουμε " αφίσες" και ορίστε :

No17. Όχι άλλους γιατρούς! Το αίτημα για περισσότερους γιατρούς και η κρατικοποίηση της σκέψης
17 Απριλίου, 2020

2.-tsiodras-copy.jpg

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
12.593
Πόντοι
3.506
Στη Κίνα οι άρρωστοι από το κορονοιο,μαυρίζουν.
Λογικά οι μαύροι στο ξενοδοχείο στο Κρανίδι,θα πρέπει να ασπρίζουν..

:S

Συνημμένα

• NTqDxxLRgkm5bNg9qPAKFg.jpg
    NTqDxxLRgkm5bNg9qPAKFg.jpg
    49,5 KB · Εμφανίσεις: 18

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16

καπου τα εχεις μπερδεψει ειναι αλλο το αθεος=αυτος που δεν πιστευε ιοτ ιυποαρχει ανωτερη δυναμη που δημιουργησε τον κοσμο και τσεκαρει καθε τρεις και λιγο αν ακολουθεις τις εντολες του και αλλο ο αντιθεος=αυτος που εναντιωνεται στην θεωρια υπαρξης θεικης δυναμης μονο και μονο γιατι θελει να εναντιωθει στην κουλτουρα,τα εθιμα του εκαστοτε λαου, βλεπε κουμουνια

OP
OP
Mindreader

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Χρόνια πολλά Mindreader

ΔΕΝ είναι fake !

Με αναζήτηση με τις  λέξεις   autonome antifa

βρίσκουμε το σάϊτ και επιλέγουμε " αφίσες" και ορίστε :

No17. Όχι άλλους γιατρούς! Το αίτημα για περισσότερους γιατρούς και η κρατικοποίηση της σκέψης
17 Απριλίου, 2020

2.-tsiodras-copy.jpg
Χρόνια πολλά φίλε ! :hi:

Eπιβεβαιώνεις αυτό που φοβόμουν. Οτι δυστυχώς δεν είναι fake.

Κάποιοι άνθρωποι είναι απλά ανεγκέφαλοι. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom