Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ρε αγαπη, δε με ξερεις καλα, δωσε μου μια ευκαιριααααααααααααα...τι θες να πεσω στα γονατα να σε παρακαλεσω?

Με σεξουαλικά υπονοούμενα μη νομίζεις ότι θα με πείσεις!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

1.Ξηγήσου γιατί έβγαλες τις φώτο από το προφίλ σου και ποιανής είναι.Στο νετ τις βρήκες;;
2.Ξηγήσου γιατί ακόμα και τώρα δουλεύεις τον κόσμο για τη δουλειά που κάνεις και για τα ωράρια που έχεις.

Και μετά από αυτά θα φτιάξεις και μπιφτέκια να δω την τέχνη σου!!!!

Πειθαρχία από δώ και μπρος!!!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν πληρώνουμε  καμία πόρνη αλλά κάνουμε σεξ μόνο με συμπατριωτισες μας...Είμαστε Έλληνες..αίμα τιμή χρυσή Αυγή

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Με σεξουαλικά υπονοούμενα μη νομίζεις ότι θα με πείσεις!!!! :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

1.Ξηγήσου γιατί έβγαλες τις φώτο από το προφίλ σου και ποιανής είναι.Στο νετ τις βρήκες;;
2.Ξηγήσου γιατί ακόμα και τώρα δουλεύεις τον κόσμο για τη δουλειά που κάνεις και για τα ωράρια που έχεις.

Και μετά από αυτά θα φτιάξεις και μπιφτέκια να δω την τέχνη σου!!!!

Πειθαρχία από δώ και μπρος!!!

:s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
παρακολουθειςς το προφιλ μου βλεπω :P
αντε θα στην κανω τη χαρη!

τις φωτο τις εβγαλα γτ ειδα οτι στο tineye πρεπει να κανεις upload που σημαινει οτι πρεπει να τις αποθηκευεις πρωτα οποτε ημουν σιγουρη οτι θα τις τεσταρατε κ αυτες για γνησιοτητα!!

και οσον αφορα το επαγγελμα μου, ειναι επαγγελμα φετιχ δε μπορω να το αποκαλυψω ευκολα! :P

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Έχω κανονίσει να πάω για καφέ μια άλλη φορά!!! :badair: :badair: :badair: :badair:
δεν πληρώνουμε καμία νέα η γριά για να κάνει σεξ μαζί μας.το σεξ είναι δωρεάν για ολους..παντα πηγαίνουμε μόνο με ελληνίδες μη πόρνες.τιμούμε την πατρίδα μας πάνω από ολα.. :orchestra:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
παρακολουθειςς το προφιλ μου βλεπω :P
αντε θα στην κανω τη χαρη!

τις φωτο τις εβγαλα γτ ειδα οτι στο tineye πρεπει να κανεις upload που σημαινει οτι πρεπει να τις αποθηκευεις πρωτα οποτε ημουν σιγουρη οτι θα τις τεσταρατε κ αυτες για γνησιοτητα!!

και οσον αφορα το επαγγελμα μου, ειναι επαγγελμα φετιχ δε μπορω να το αποκαλυψω ευκολα! :P

Θέλω πολύ....αλλά πες μου ένα λόγο γιατί να σε πιστέψω.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
δεν πληρώνουμε καμία νέα η γριά για να κάνει σεξ μαζί μας.το σεξ είναι δωρεάν για ολους..παντα πηγαίνουμε μόνο με ελληνίδες μη πόρνες.τιμούμε την πατρίδα μας πάνω από ολα.. :orchestra:
τυπε κολησε ή βελόνα?

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66

Κρεμπιέδες τύπε προβλέπονται στον Νόμο σου;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Θέλω πολύ....αλλά πες μου ένα λόγο γιατί να σε πιστέψω.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Νομίζω μόνο μια λύση υπάρχει για να διαπιστώσουμε πρώτα όλα ότι τουλάχιστον είσαι γυναίκα και δε μιλάμε στο μπαρμπα γιάννη τον κανατά.

Δε θέλω ούτε τον κώλο σου ούτε τα βυζιά σου ούτε τίποτα.Θα βγάλεις μια φώτο που θα γράφει δίπλα σε ένα χαρτί πενταγιώτισσα καιθα βγάλεις φώτο μόνο το χέρι σου.Τα δάχτυλά σου δηλαδή.Ακόμα κι από το χέρι μπορεις να δεις αν είναι άντρας ή γυναίκα και δεν είναι τίποτα πρόστυχο.

Για να δούμε τώρα λες αλήθεια ή όχι;;;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Νομίζω μόνο μια λύση υπάρχει για να διαπιστώσουμε πρώτα όλα ότι τουλάχιστον είσαι γυναίκα και δε μιλάμε στο μπαρμπα γιάννη τον κανατά.

Δε θέλω ούτε τον κώλο σου ούτε τα βυζιά σου ούτε τίποτα.Θα βγάλεις μια φώτο που θα γράφει δίπλα σε ένα χαρτί πενταγιώτισσα καιθα βγάλεις φώτο μόνο το χέρι σου.Τα δάχτυλά σου δηλαδή.Ακόμα κι από το χέρι μπορεις να δεις αν είναι άντρας ή γυναίκα και δεν είναι τίποτα πρόστυχο.

Για να δούμε τώρα λες αλήθεια ή όχι;;;

ω ρε τυπε με εχεις κουρασει!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν κοιτάζουμε εμφάνιση αλλά χαρακτήρα.Δεν μας απασχολούν τα πρότυπα..είτε είναι 30 είτε 40 ειναι το ίδιο όμορφη  Γιατί είναι ελληνιδα..αδιαφορούμε για την ομορφιά παντελως :hi:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Δεν κοιτάζουμε εμφάνιση αλλά χαρακτήρα.Δεν μας απασχολούν τα πρότυπα..είτε είναι 30 είτε 40 ειναι το ίδιο όμορφη  Γιατί είναι ελληνιδα..αδιαφορούμε για την ομορφιά παντελως :hi:
προστατεύουμε  το εθνος :orchestra:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom