You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 107K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
ω ρε τυπε με εχεις κουρασει!
Ευκαιρία να μου κλείσεις το στόμα δε νομίζεις;;; Δε ζητάω τον ουρανό με τα άστρα...δεδομένης της προτερηςανέντιμης συμπεριφοράς σου νομίζω το διακιούμαι!!!
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Η πενταγιωτισσα είναι γυναικα.- αλεξ καλά το πάω?
Χάλια!!! Πρέπει να γίνεις πιο σαλιάρης!!!!
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Ευκαιρία να μου κλείσεις το στόμα δε νομίζεις;;; Δε ζητάω τον ουρανό με τα άστρα...δεδομένης της προτερηςανέντιμης συμπεριφοράς σου νομίζω το διακιούμαι!!!
μηπως να σε φιλησω καλυτερα?
ελα το επιβεβαιωσε ο sinnerman πιο πανω οτι ειμαι γυναικα
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
όχι γυναικα..ΓΥΝΑΙΚΑΡΑμηπως να σε φιλησω καλυτερα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Τωρα το πας καλα.όχι γυναικα..ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Τωρα το πας καλα.
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
και όμως φίλε,αν σου άρεσε ο fake κωλος που ποσταρισε με τον αληθινό θα παθεις τραμπακουλο...Τωρα το πας καλα.
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
μηπως να σε φιλησω καλυτερα?
Αυτό στο χωριό μου το λένε υπεκφυγή!!!! Κι επειδή αυτό που ζήτησα δεν είναι καν δύσκολο, δεν πλησιάζει ούτε απέξω από το δύσκολο το μόνο που μένει είναι ότι δεν έχεις πρόχειρο ένα γυναικείο χέρι αυτή τη στιγμή...Και μάντεψε γιατί ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!
Αν ποστάρεις αύριο ένα γυναικείο χέρι με το πενταγιώτισσα δίπλα δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις!!!!Μπορείς κάλλιστα να βρεις μια φίλη σου.Τώρα που μιλάμε μπορείς να ποστάρεις ενα γυναικείο χέρι; Ή να φύγω και να συνεχίσω αύριο το ξέχεσμά σου;;;
P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
Αυτό στο χωριό μου το λένε υπεκφυγή!!!! Κι επειδή αυτό που ζήτησα δεν είναι καν δύσκολο, δεν πλησιάζει ούτε απέξω από το δύσκολο το μόνο που μένει είναι ότι δεν έχεις πρόχειρο ένα γυναικείο χέρι αυτή τη στιγμή...Και μάντεψε γιατί ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!
Αν ποστάρεις αύριο ένα γυναικείο χέρι με το πενταγιώτισσα δίπλα δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις!!!!Μπορείς κάλλιστα να βρεις μια φίλη σου.Τώρα που μιλάμε μπορείς να ποστάρεις ενα γυναικείο χέρι; Ή να φύγω και να συνεχίσω αύριο το ξέχεσμά σου;;;
βρε μπελα που βρηκα
αντε θα το κανω περιμενε
bianco_verdi
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2010
- Like
- 97
- Πόντοι
- 16
Ναι,αλλά γιατί ενώ το βλέπει ότι θέλουμε άλλα δεν με χωρίζει και αφήνει εμένα να πάρω την απόφαση να σκεφτώ δηλαδή για αυτή να μην της τρώω το χρόνο;Δεν είναι εκβιασμός φίλε, και ας φαίνεται έτσι...Λογικό είναι μια γυναίκα στα 35 της να σκέφτεται έτσι...αν είναι να κάτσει άλλα 2-3 χρόνια μαζί σου χωρίς να περάσει στο επόμενο βήμα, πάει...το έχασε το τρένο!! Μη ξεχνάς ότι για τις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα του παιδιού...και γενικά...από τα 35 και μετά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση γι΄αυτές!!
Τυπε εισαι σιγουρος;και όμως φίλε,αν σου άρεσε ο fake κωλος που ποσταρισε με τον αληθινό θα παθεις τραμπακουλο...
Μια φορα ψευτης για παντα ψευτης λενε....
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
πετά το δεξι βυζι οξω γράψε πενταγιωτισα πανω και πετατο στα άγρια θηρία του μπουβρε μπελα που βρηκα
αντε θα το κανω περιμενε
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
βρε μπελα που βρηκα
αντε θα το κανω περιμενε
Άστο το μετάνοιωσα!!!!Ξέχνα το χέρι!!!! Βγάλε τα βυζιά σου καλύτερα!!!!!!
Μόνο εμένα με βάζατε καριολάκια να βγάζω κώλους και βυζια .τώρα ζητάτε μόνο χέρια.Αυτοί είστεΑυτό στο χωριό μου το λένε υπεκφυγή!!!! Κι επειδή αυτό που ζήτησα δεν είναι καν δύσκολο, δεν πλησιάζει ούτε απέξω από το δύσκολο το μόνο που μένει είναι ότι δεν έχεις πρόχειρο ένα γυναικείο χέρι αυτή τη στιγμή...Και μάντεψε γιατί ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!
sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
τυπε σίγουροτατος ...δεν έχει γεννηθεί ακόμη άνθρωπος να γελάσει Κεφαλλονίτη..ξέρεις εσύ...Τυπε εισαι σιγουρος;
Μια φορα ψευτης για παντα ψευτης λενε....
alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
Μόνο εμένα με βάζατε καριολάκια να βγάζω κώλους και βυζια .τώρα ζητάτε μόνο χέρια.Αυτοί είστε
1.Εγώ δεν έχω δει τίποτα άρα είναι σα να μην έγινε.Αν κάνεις μια επανάληψη τότε αλλάζει το πράγμα.
2.Ότι έχει ο καθένας δειχνει!!!! Θα πρεπε να χαίρεσαι γι αυτο!!!!
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*