Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Η πενταγιωτισσα είναι γυναικα.- αλεξ καλά το πάω?

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ω ρε τυπε με εχεις κουρασει!

Ευκαιρία να μου κλείσεις το στόμα δε νομίζεις;;; Δε ζητάω τον ουρανό με τα άστρα...δεδομένης της προτερηςανέντιμης συμπεριφοράς σου νομίζω το διακιούμαι!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλα τα γυναικεία προφίλ είναι αντρες :orchestra:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Ευκαιρία να μου κλείσεις το στόμα δε νομίζεις;;; Δε ζητάω τον ουρανό με τα άστρα...δεδομένης της προτερηςανέντιμης συμπεριφοράς σου νομίζω το διακιούμαι!!!

μηπως να σε φιλησω καλυτερα?
ελα το επιβεβαιωσε ο sinnerman πιο πανω οτι ειμαι γυναικα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλοι άντρες είναι  στα γυναικεία  προφιλ πιθανότατα  γκει

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μηπως να σε φιλησω καλυτερα?
ελα το επιβεβαιωσε ο sinnerman πιο πανω οτι ειμαι γυναικα

Αυτό στο χωριό μου το λένε υπεκφυγή!!!! Κι επειδή αυτό που ζήτησα δεν είναι καν δύσκολο, δεν πλησιάζει ούτε απέξω από το δύσκολο το μόνο που μένει είναι ότι δεν έχεις πρόχειρο ένα γυναικείο χέρι αυτή τη στιγμή...Και μάντεψε γιατί ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!

Αν ποστάρεις αύριο ένα γυναικείο χέρι με το πενταγιώτισσα δίπλα δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις!!!!Μπορείς κάλλιστα να βρεις μια φίλη σου.Τώρα που μιλάμε μπορείς να ποστάρεις ενα γυναικείο χέρι; Ή να φύγω και να συνεχίσω αύριο το ξέχεσμά σου;;;

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αυτό στο χωριό μου το λένε υπεκφυγή!!!! Κι επειδή αυτό που ζήτησα δεν είναι καν δύσκολο, δεν πλησιάζει ούτε απέξω από το δύσκολο το μόνο που μένει είναι ότι δεν έχεις πρόχειρο ένα γυναικείο χέρι αυτή τη στιγμή...Και μάντεψε γιατί ...ΒΑΓΓΕΛΗ!!!!!

Αν ποστάρεις αύριο ένα γυναικείο χέρι με το πενταγιώτισσα δίπλα δεν είναι το ίδιο και το ξέρεις!!!!Μπορείς κάλλιστα να βρεις μια φίλη σου.Τώρα που μιλάμε μπορείς να ποστάρεις ενα γυναικείο χέρι; Ή να φύγω και να συνεχίσω αύριο το ξέχεσμά σου;;;

βρε μπελα που βρηκα
αντε θα το κανω περιμενε

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
97
Πόντοι
16
Δεν είναι εκβιασμός φίλε, και ας φαίνεται έτσι...Λογικό είναι μια γυναίκα στα 35 της να σκέφτεται έτσι...αν είναι να κάτσει άλλα 2-3 χρόνια μαζί σου χωρίς να περάσει στο επόμενο βήμα, πάει...το έχασε το τρένο!! Μη ξεχνάς ότι για τις γυναίκες είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα στο θέμα του παιδιού...και γενικά...από τα 35 και μετά, αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση γι΄αυτές!!
Ναι,αλλά γιατί ενώ το βλέπει ότι θέλουμε άλλα δεν με χωρίζει και αφήνει εμένα να πάρω την απόφαση να σκεφτώ δηλαδή για αυτή να μην της τρώω το χρόνο;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16

Μόνο εμένα με βάζατε καριολάκια να βγάζω κώλους και βυζια .τώρα ζητάτε μόνο χέρια.Αυτοί είστε

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Μόνο εμένα με βάζατε καριολάκια να βγάζω κώλους και βυζια .τώρα ζητάτε μόνο χέρια.Αυτοί είστε

1.Εγώ δεν έχω δει τίποτα άρα είναι σα να μην έγινε.Αν κάνεις μια επανάληψη τότε αλλάζει το πράγμα.
2.Ότι έχει ο καθένας δειχνει!!!! Θα πρεπε να χαίρεσαι γι αυτο!!!!

:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom