Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Βγήκε έξω ρε!!.καθεστε εδώ και κλαιγεστε. ..τόσες κοπελες μονές εκει εξω και εσείς πάτε με τις παλιοπορνες...τσάμπα πήδημα έχει παντού.. και εσείς πληρωνετε :uglystupid:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ένας γνωστός μου που έχει άλογα πολλά έψανε να βρει ατομα να μαλακιζουν τα αλογα όταν έκαναν αναπαραγωγή με έκχυση σπέρματος στις φοραδες :2funny:

Αυτό θα πει καυλιάρης!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Βγήκε έξω ρε!!.καθεστε εδώ και κλαιγεστε. ..τόσες κοπελες μονές εκει εξω και εσείς πάτε με τις παλιοπορνες...τσάμπα πήδημα έχει παντού.. και εσείς πληρωνετε :uglystupid:

Ωπα...να...έδρασε η ρισπεριδόνη...με άκουσε ο Χρηστάρας...

Γεια σου ρε Χρηστάρα, σκληρό και κυνικό τρολλλλλλ

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Όλοι μαγειρεύουν μικρέ και άσχετε φίλε μου αλλά αστέρια μισελέν λίγοι έχουν!!!!! ;) ;) ;) ;)

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Λέμε Ναι στον ερωτα...Όχι στις πόρνες...ποτε δεν θα νιώσετε  ολοκληροι μεσα στο πληρωμενο αιδοίο..ξυπνατε..μη τρώτε την προπαγάνδα που σας ταΐζουν.Ο άνθρωπος  πρέπει  να πηδάει από έρωτα!!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ωπα...να...έδρασε η ρισπεριδόνη...με άκουσε ο Χρηστάρας...

Γεια σου ρε Χρηστάρα, σκληρό και κυνικό τρολλλλλλ

Θαύμα θαύμα!!!!! Να χτυπήσουμε την καμπάνα και να φωνάξουμε τον παπά!!!!!! :grin: :grin: :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όλοι μαγειρεύουν μικρέ και άσχετε φίλε μου αλλά αστέρια μισελέν λίγοι έχουν!!!!! ;) ;) ;) ;)
και να σε σιχαίνεται..να μην νιώθει  τίποτα για εσένα.Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό...Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν  να πώ πως πάω με πόρνες.Θα ένιωθα αποτυχημενος :hi:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Λέμε Ναι στον ερωτα...Όχι στις πόρνες...ποτε δεν θα νιώσετε  ολοκληροι μεσα στο πληρωμενο αιδοίο..ξυπνατε..μη τρώτε την προπαγάνδα που σας ταΐζουν.Ο άνθρωπος  πρέπει  να πηδάει από έρωτα!!!!
εγώ τυπε αν δεν είναι σκύλα στο κρεβάτι δε μπορω να την ερωτευτω...

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1

Ελένη (Λουκά) εσύ είσαι;  :priest:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
και να σε σιχαίνεται..να μην νιώθει  τίποτα για εσένα.Ο καθένας μπορεί να το κάνει αυτό...Εγώ προσωπικά θα ντρεπόμουν  να πώ πως πάω με πόρνες.Θα ένιωθα αποτυχημενος :hi:

Γέροντα, μας μπερδεύες...και η τύπισσα από το Μεταξουργείο τι ήταν; Του παρθεναγωγείου ή είχε τελειώσει με άριστα το Αρσάκειο;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Είναι απλό αγάπη!!!!

Η αλήτισσα δεν το κρύβει. Είναι χαρτόμουτρο και κυνική.Επίσης είναι και πολύ ωραία γκόμενα!!!!

Και αφού αυτό έχει αυτό πουλάει.Δεν έχει τύψεις και ενοχές ούτε προσπαθεί να το ρίξει στην κακιά της τη μοίρα.Είναι αυτή που είναι.Κάποιοι σε αυτή τη ζωή βγαίνουν και έτσι.

Εσύ είσαι ανασφαλής και χωρίς κοινωνικό κύκλο.Επίσης είσαι και μαγκάκι αλλά εκ του ασφαλούς, κοινώς τσάμπα μάγκας.Όταν σου λέω ότι θα υποφέρεις μου το ρίχνεις στα ζώδια και αλλάζεις κουβέντα.

Σόρυ αγάπη δεν πιάνει!!!!Έχεις δρόμο ακόμα για να το ξανακολήσεις το γυαλί που έσπασες!!!! Αν βαριέσαι πέτα το το ρημαδοβάζο και πάρε άλλο!!!

:effemine: :effemine: :effemine: :effemine: :effemine:

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1

Ωχ...τώρα τον έπιασε αμνησία...και δεν είναι στις ανεπιθύμητες της ρισπεριδόνης ρε πούστη μου....εκτός κι αν...για κάτσε

Τύπε, τώρα ως τι μιλάς; Ως Chris ή ως κάποιος άλλος; Μήπως μας μιλάει ο φανταστικός σου φίλος;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Καλά νιώθεις το πρώτο βήμα είναι η αναγνώριση της κατάστασής σου!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Είπαμε θαύμα θαύμα!!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Είναι απλό αγάπη!!!!

Η αλήτισσα δεν το κρύβει. Είναι χαρτόμουτρο και κυνική.Επίσης είναι και πολύ ωραία γκόμενα!!!!

Και αφού αυτό έχει αυτό πουλάει.Δεν έχει τύψεις και ενοχές ούτε προσπαθεί να το ρίξει στην κακιά της τη μοίρα.Είναι αυτή που είναι.Κάποιοι σε αυτή τη ζωή βγαίνουν και έτσι.

Εσύ είσαι ανασφαλής και χωρίς κοινωνικό κύκλο.Επίσης είσαι και μαγκάκι αλλά εκ του ασφαλούς, κοινώς τσάμπα μάγκας.Όταν σου λέω ότι θα υποφέρεις μου το ρίχνεις στα ζώδια και αλλάζεις κουβέντα.

Σόρυ αγάπη δεν πιάνει!!!!Έχεις δρόμο ακόμα για να το ξανακολήσεις το γυαλί που έσπασες!!!! Αν βαριέσαι πέτα το το ρημαδοβάζο και πάρε άλλο!!!

ρε αγαπη, δε με ξερεις καλα, δωσε μου μια ευκαιριααααααααααααα...τι θες να πεσω στα γονατα να σε παρακαλεσω?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Είναι απλό αγάπη!!!!

έλα μη χέσω με την αλλητισα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom