alths_epi_kyrias
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2013
- Κριτικές
- 12
- Like
- 108
- Πόντοι
- 26
τι δουλειά?
ΔΟκιμαστής ψυχοφαρμάκων!!!! Να δουμε αν υπάρχει κάτι που σε πιάνει ή είναι ανίατη η περίπτωσή σου!!!!
τι δουλειά?
Καλά ... στο fb οι χοντρές , σάπιες, μπάζα,
βάζουν τροπικά νησιά , νεράϊδες , ξωτικά , αρκουδάκια , λουλούδια , άγνωστες μοντέλες με μαγιό σε μακρινές φωτό ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΥΝΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ....
ΔΟκιμαστής ψυχοφαρμάκων!!!! Να δουμε αν υπάρχει κάτι που σε πιάνει ή είναι ανίατη η περίπτωσή σου!!!!
Μωρέεγώ σου λέω σα να το βλέπω μπροστά μου το γύαλινο το μάτι του το θολό!!!! :S :S :S
:-*Κοπελιά τι θα έλεγες το επόμενο ΣΚ να πάμε για ένα 7ήμερο στη Ρόδο που έχει και καζίνο; Τα έξοδα δικά μου...Τρελαίνομαι να βλέπω γυναικεία δάχτυλα να σφίγγουν ζάρια!!!!
σε μένα δεν θα έδειχνες τον ποπό σου ?
παρτο αλλιως! δεν δουλευω σε χωρο εστιασης
Μπιφτεκάκια όμως ξέρεις να φτιάχνεις με τα μικράσου δαχτυλάκια έ;;; :-* :-* :-* :-* :-*
έχει να μου προτείνεις κανένα καλό ψυχίατρο?Όλοι λαμόγια ειναιΔΟκιμαστής ψυχοφαρμάκων!!!! Να δουμε αν υπάρχει κάτι που σε πιάνει ή είναι ανίατη η περίπτωσή σου!!!!
παρτο αλλιως! δεν δουλευω σε χωρο εστιασης
μαγειρευω στη δουλεια μου, καθε μερα! αλλωστε εγω δε τρωω τετοια φαγητα πλεον.
ένας γνωστός μου που έχει άλογα πολλά έψανε να βρει ατομα να μαλακιζουν τα αλογα όταν έκαναν αναπαραγωγή με έκχυση σπέρματος στις φοραδεςΔΟκιμαστής ψυχοφαρμάκων!!!! Να δουμε αν υπάρχει κάτι που σε πιάνει ή είναι ανίατη η περίπτωσή σου!!!!
Και γιατί μαγειρεύεις κάθε μέρα στη δουλειά σου;;;
Κάθε μέρα θα τρώς καραμούζα τύπισσα μέχρι να σε στείλουμε και εσένα στο cosmopolitan όπως τόσες άλλες
Και είσαι τυχερή που λείπει ο Ektor..
τυπε χωρις πλακα, μαγειρευω τελεια! εχουνε παθει πλακα οι αγγλοι!
τυπε χωρις πλακα, μαγειρευω τελεια! εχουνε παθει πλακα οι αγγλοι!
που μαζευτηκατε ολες εδω μεσα ρε .... δεν εχει στο λοντον τιποτα κατι καλυτερο να κανετε ?
έχει να μου προτείνεις κανένα καλό ψυχίατρο?Όλοι λαμόγια ειναι