life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Στο σωστο δρομο εισαι.......Μονο μην την πληρωσειs προκαταβολικα και θυμωσειΤυπε είμαι ο μεγαλύτερος πσαράς του μπου, δεν θα κάνω καμάκι;
Στο σωστο δρομο εισαι.......Μονο μην την πληρωσειs προκαταβολικα και θυμωσειΤυπε είμαι ο μεγαλύτερος πσαράς του μπου, δεν θα κάνω καμάκι;
τυπε για τους αραπηδες οι χοντρες ειναι απλες οδοντοκρεμεςΕδώ τη γάμησε μαύρος και απορούσε και η ίδια.
Τι να κάνω με το 8άποντο μετα τον αράπη; Να σκαλίζω τη μύτη της;Νικ αστα πολλα κ παρε τ κοριτσι!!!!
Ποιος Έλληνας θα πάει με τη χοντρή.
Εδώ τη γάμησε μαύρος και απορούσε και η ίδια.
Για να γαμιέται με αράπηδες και αλβανούς ...
βγάζουμε τα συμπεράσματά μας ...
τυπε για τους αραπηδες οι χοντρες ειναι απλες οδοντοκρεμες
http://[URL unfurl="true"]www.phuckedtube.com/contents/member/mrphucked/photos/MidThumbs/Black-Fucking-Black-Goat-3d614a23-e.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Για να γαμιέται με αράπηδες και αλβανούς ...
βγάζουμε τα συμπεράσματά μας ...
Πάντα μπροστά, έχουμε και τες συνήθειές μαςΣτο σωστο δρομο εισαι.......Μονο μην την πληρωσειs προκαταβολικα και θυμωσει
Δν εχουν σημασια αυτα!!μια εξυπνη αυτο θ κοιταξει σ εναν αντρα?η πενταγιοτισα δε νομιζω ν κολησει εκει. Μη βρισκεις δικαιολογιες νικ..Τι να κάνω με το 8άποντο μετα τον αράπη; Να σκαλίζω τη μύτη της;
Η αλλη χρηση ειναι τηs οδοντογλυφιδαsΤι να κάνω με το 8άποντο μετα τον αράπη; Να σκαλίζω τη μύτη της;
Για πουτανες και ΤΡΕΛΕΣ λεει το γνωμικό, Για χοντρες δεν λεει κατι.οι πουτανες και οι χοντρες εχουν τις τυχες τις καλεςςς
Οι μαυροι ειναι λιγο καπως.
Οι αλβανοι απλα Ιου... Αλλα θα τ αποκαταστησουμε τ κοριτσι μ έλληνα..ασε τς ξενους κ βρες κανενα ν σοβαρευτεις πενταγιοτησσα♡.♡
τυπε δες πως εχω στηθει ελα να με γ@@@ αν φτανεις βεβαια
Δν εχουν σημασια αυτα!!μια εξυπνη αυτο θ κοιταξει σ εναν αντρα?η πενταγιοτισα δε νομιζω ν κολησει εκει. Μη βρισκεις δικαιολογιες νικ..
με το αλλο νικ μας ειχες πει και τι βρακι φοραςΒασικα σβηστο πουλι...το μνμ εννοω . Δε θελω να ειναι στη συζητηση
Δν εχουν σημασια αυτα!!μια εξυπνη αυτο θ κοιταξει σ εναν αντρα?η πενταγιοτισα δε νομιζω ν κολησει εκει. Μη βρισκεις δικαιολογιες νικ..
Ξαναρωταω.
Το καινουργιο αβαταρ που ειναι απο screenshot βιντεου, τι ειναι παλι;
Ρε μανια με το μπλιζ. Δε θελω να τν παρω.Αν πάρεις και εσύ τον μπλιζ να βγαίνουμε ζευγάρια , πάω για δαχτυλίδι