- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
πςςςς μα μηπως με γελουν τα ματια μου?? μας κανει τη τιμη να σχολιασει ο mod!!!! γουαουυυ
Μπας και γλιτώσουμε
πςςςς μα μηπως με γελουν τα ματια μου?? μας κανει τη τιμη να σχολιασει ο mod!!!! γουαουυυ
τι σταθερές ρε φίλε..τι ακριβώς λες τώρα?..Ένα γυναικείο Νικ ήταν..Τώρα ποιος στέλνει στον καθένα πίσω από τα Νικ ειναι αλλο θεμαΕιναι σταθερεs...................Παντα αυτο ελεγαν
Ετσι ασυναρτητα μιλουσε το μυστικο;Να ναι μεγαλος θελουμε οχι να τον φορτωθουμε κ σε ολη μας την ζωη!
Πανω απο 50 δηλ χαχαχαχα
Σκεφτεσαι κι εσυ το ιδιο με μενα?Ετσι ασυναρτητα μιλουσε το μυστικο;
Ξήγα και στους άλλους γιατί βαριέμαι .
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαιΣκεφτεσαι κι εσυ το ιδιο με μενα?
Ξήγα και στους άλλους γιατί βαριέμαι .
Πήγα να μετρήσω αι κιου μυστικιου ρε και ψαρώσατε;
Απο σενα θα γλιτοσουμε ποτε ομωςς?Μπας και γλιτώσουμε
Βαλε κανενα κωλο μωρη.Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι
Ειδες τι εχει διπλα του ομως. Οχι απλα ενα γκομενακι που απλα λες "το πηδαγα".Τι το θες το iq τύπε, το μικρό θέλει τέτοιους :S
Απο σενα θα γλιτοσουμε ποτε ομωςς?
Ειδες τι εχει διπλα του ομως. Οχι απλα ενα γκομενακι που απλα λες "το πηδαγα".
Τι το θες το iq τύπε, το μικρό θέλει τέτοιους :S
Το σκυλι κακο δεν ειναι..σε αντιθεση μ σενα..Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει
Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι
Για σένα ήρθα μωρό μου :-*αφου καταφερε το μυστικο να ξεκολλησει τον νικ απτους μικροτσουτσουνους και να τον φερει εδω της βγαζω το καπελο!