- Εγγρ.
- 15 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 164
- Πόντοι
- 166
πςςςς μα μηπως με γελουν τα ματια μου?? μας κανει τη τιμη να σχολιασει ο mod!!!! γουαουυυ![]()
Μπας και γλιτώσουμε
πςςςς μα μηπως με γελουν τα ματια μου?? μας κανει τη τιμη να σχολιασει ο mod!!!! γουαουυυ![]()
τι σταθερές ρε φίλε..τι ακριβώς λες τώρα?..Ένα γυναικείο Νικ ήταν..Τώρα ποιος στέλνει στον καθένα πίσω από τα Νικ ειναι αλλο θεμαΕιναι σταθερεs...................Παντα αυτο ελεγαν
Ετσι ασυναρτητα μιλουσε το μυστικο;Να ναι μεγαλος θελουμε οχι να τον φορτωθουμε κ σε ολη μας την ζωη!
Πανω απο 50 δηλ χαχαχαχα
Σκεφτεσαι κι εσυ το ιδιο με μενα?Ετσι ασυναρτητα μιλουσε το μυστικο;
Ξήγα και στους άλλους γιατί βαριέμαι .
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαιΣκεφτεσαι κι εσυ το ιδιο με μενα?
Ξήγα και στους άλλους γιατί βαριέμαι .
Πήγα να μετρήσω αι κιου μυστικιου ρε και ψαρώσατε;![]()
Απο σενα θα γλιτοσουμε ποτε ομωςς?Μπας και γλιτώσουμε
Βαλε κανενα κωλο μωρη.Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι![]()
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι![]()
Ειδες τι εχει διπλα του ομως. Οχι απλα ενα γκομενακι που απλα λες "το πηδαγα".Τι το θες το iq τύπε, το μικρό θέλει τέτοιους :S
![]()
Απο σενα θα γλιτοσουμε ποτε ομωςς?![]()
Ειδες τι εχει διπλα του ομως. Οχι απλα ενα γκομενακι που απλα λες "το πηδαγα".
Τι το θες το iq τύπε, το μικρό θέλει τέτοιους :S
![]()
Το σκυλι κακο δεν ειναι..σε αντιθεση μ σενα..Κακό σκυλί ψόφο δεν έχει
Επδ δε σ μιλαω σημαινει οτι δεν ειμαι εγω?μη το ανοιξω καλυτερα κ καταλαβεις κάλά το ποια ειμαι![]()
Για σένα ήρθα μωρό μου :-*αφου καταφερε το μυστικο να ξεκολλησει τον νικ απτους μικροτσουτσουνους και να τον φερει εδω της βγαζω το καπελο!![]()