NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
τυπισσα μ χει τυχει 8ποντο και ειπα ποτε ξαναααα!!!!
Είδες; Αυτή δε με θέλει :'(
τυπισσα μ χει τυχει 8ποντο και ειπα ποτε ξαναααα!!!!
Τετοιο??????????????Αν πάρεις και εσύ τον μπλιζ να βγαίνουμε ζευγάρια , πάω για δαχτυλίδι
Δε με νοιαζει γ αυτο. Εσυ που το ηξερες ομως?γτ σε συζητηση δημοσια δεν τ χε πει κανειςμε το αλλο νικ μας ειχες πει και τι βρακι φορας
σε πιασανε οι ντροπες τωρα;
Είδες; Αυτή δε με θέλει :'(
πρωτον ειχες γραψει μονη σου για νησι δημοσιαΔε με νοιαζει γ αυτο. Εσυ που το ηξερες ομως?γτ σε συζητηση δημοσια δεν τ χε πει κανεις
θα με βαλει να ψαχνω ρε πουστη βραδιατικοΡε εισαι χαζο παιδι μ?ποτε δν ειπα δημοσια οτι ειμαι απο νησι.
Αλλα νταλοννν φιλε
Να ψαξεισ και να μου το δειξεις αντε πρωτου παω για υπνο μη το ξημερωσουμεθα με βαλει να ψαχνω ρε πουστη βραδιατικο
και ξαναρχισε και το εργο
ξεραδια ξερειςΝα ψαξεισ και να μου το δειξεις αντε πρωτου παω για υπνο μη το ξημερωσουμε
Γτ εγω δε τ ειπα ποτε αα και να λεγα απο νησι.
Εσυ καταλαβες απο πιο...ξερωωω λεμε αστο
και εγώ πως ξέρω οτι είσαι απο νησί και απο ποιο?Ρε εισαι χαζο παιδι μ?ποτε δν ειπα δημοσια οτι ειμαι απο νησι.
Αλλα νταλοννν φιλε
μπηκες ως τραλαλα και σε πηρα μυρωδια στο 2ο ποστΝαι τα ξερεις ολα...δεν θα παραξενευτω αμα μου πεις οτι μ εχεις δει κιολας!!
Εγραφες οτι μια ελλη ειμαι εγω κ ειπα απλα οχι κ καρφωθηκαμπηκες ως τραλαλα και σε πηρα μυρωδια στο 2ο ποστ
σε εχω ακτινογραφησει απο τροπο γραφης απο μαλακυνση εγκεφαλου απο φρασεις απο τα παντα
εαν θελεις για να μην εχεις απορια μπορω να σου στειλω με PM ακριβως πως καταλαβα απο που εισαιΕγραφες οτι μια ελλη ειμαι εγω κ ειπα απλα οχι κ καρφωθηκα
Ναι πεσ μ πως το κτλβς για να δω ποσο εξυπνος εισαι δλδ:-()εαν θελεις για να μην εχεις απορια μπορω να σου στειλω με PM ακριβως πως καταλαβα απο που εισαι
οχι τιποτα αλλο αλλα για να ξερεις να φυλας τον κωλο σου
αρκει να το ζητησεις δημοσια
γιατι ως γνωστον το πουλι ΔΕ ΣΤΕΛΝΕΙ PM σε γκομενες
δηλωνεις ενωπιον ΟΛΩΝ οτι θες να σου αποστειλω PMΝαι πεσ μ πως το κτλβς για να δω ποσο εξυπνος εισαι δλδ:-()
Μωρεεε δε πα να σαι οτι θελεις κ συ?^_~δηλωνεις ενωπιον ΟΛΩΝ οτι θες να σου αποστειλω PM
γιατι επαναλαμβανω το πουλι εχει 2 αρχες
1) δε στελνει PM σε γκομενες εδω μεσα
2) δεν ειναι πιρφοροαγαπουλης αλλα σκληροπηρυνικος πορνομυστης
λοιπον το θεμα της μυστικιας θεωρειται ληξαν
παμε παρακατω
που ειναι η πενταγιωτισσα να τρολαρουμε λιγο;
Μάλλον τρώει,σε καμιά ώρα που θα έχει τελειώσει θα ξαναμπεί.