alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Με καμια μακαροναδα?κανω cyber
Με καμια μακαροναδα?κανω cyber
Με καμια μακαροναδα?
Μπηκε ο μαυρος στο σκαιπ?με τον θεο!!
Μπηκε ο μαυρος στο σκαιπ?
και μονο που εκατσες να γραψεις ολα αυτα σε συγχαιρω!! μαλλον δεν εχεις με τι αλλο να ασχοληθεις παρα μονο εμενα!
welldone τυπε, θα σε κερασω παγωτο!!
Άει μαρή πουτάν χανούμ που θα μου κάνεις εσύ ψυχολογικό προφίλ!!!! Έχεις να φας πολλά καρβέλια ακόμα!!!
Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις μόνο στο Λονδίνο από τη μοναξιά και σε έχω κρίμα στο λαιμό μου!!! Μπαίνε εδώ να αλλάζεις καμιά κουβέντα με κανέναν άνθρωπο κάτι είναι κι αυτό!!! ;) ;) ;)
Υ.Γ.Τα καρβέλια μεταφορικά τα λέω μην αρχίσεις να μπουκώνεσαι!!!
Πενταγιωτισσα σε κανα αλλο στριπ εχεις παει?
δε προλαβα φιλε, γτ ηρθα εδω αν καθομουν κι αλλο αθηνα θα τα γυρνουσα με τους φιλους μου τους πορνομυστεςςς
Η σωστη πορνομυστισσα με το που παταει το ποδι της Αθηνα ριχνει ενα καλο υπνο το απογευμα και σηκωνεται ντουρασελ για μεταμεσονυχτιες στριποτσαρκες
εβγαλε η μυγα κωλο κ εχεσε το κοσμο ολο!!!
η διπροσωπια πληρωνεται τυπε, αργα η γρηγορα θα το παρεις το μπιλιετακι!!
έλα πενταγιό στο κάνω δώρο να σε χαλβαδιάζουν οι εγγλέζοι σου
στις παραλίες το καλοκαίρι, τώρα που θα αδυνατίσεις
2η αποτυχημένη προσπάθεια απάξίωσής μου.Δε σε παρεξήγω!!! Το αρβανίτικο χοντροκέφαλό της φυλής σου διακρίνεται για την επιμονή του!!!
Στείλε μου το λογαριασμό μπουμπου να σε ξοφλήσω να σου μαζέψω κι εγώ τι χρωστάς σε αυτούς που σε καυλάντιζαν εδώ να λογαριαστούμε τελοσπάντων!!!
Και που 'σαι αν με ξεχάσει η θεία δίκη κάνε καμια προσευχή ή ρίξε μου κατάρες και μάγια!!!!!!!
το παραδέχτηκε αφού την ξεμπροστιασα εγώ....
Εμενα ο πατερας μου αλβανος ειναι ...
και το τανκ το εχει παρκαρει 2 στενα απο κατω ...
δεν θελει να τραβαει τα βλεμματα ο χρυσουλης μου ειναι διακριτικος ...
βιλμα εισαι αλμπανο και απο τα δυο σογια;
σοβαρα τυπε, νομιζεις οτι εκανες κατι εξυπνο οτι καταφερες κατι παριστανωντας το φιλο και στελνοντας μου προσωπικα μνμτα και μετα και καλα μου την εφερες?? ποσο χρονων εισαι? η εισαι 5 χρονων η εισαι εντελως καμμενος!! νομιζεις οτι με εφερες εκει που ηθελες, δε καταλαβες ομως οτι πηγα εκει που ηθελα! ;) γτ τοσο εξυπνος εισαι! εξυπνοπουλι μουυυ ;)
εγω νιωθω μια χαρα με τις τρολιες, ολα γινονται σε κλιμα χαβαλε και ολα τα παιρνω στη πλακα..και μεσα σαυτη τη πλακα εμπεριεχονται τρολαρισματα, βρισιες, αντιπαλοτητες, προκλησεις, γελια κοκ ο καθενας διαλεγει και παιρνει..νομιζεις οτι εχω ενοχληθει με εσενα κ με τους τυπους? την ωρα μου παιρναω, και βαζω κ καμια φωτο για να χουμε να λεμε να γελαμε γτ εγω πρωτη αυτοσαρκαζομαι!! δεν εχω προβλημα που δεν ειμαι αδυνατη δεν εχω προβλημα που δε με πανε πολλοι απο δω μεσα,μαρεσει να με τσιγκλιζουν κ να τσιγκλιζω its a game τυπε..
εσυ το μονο που απεδειξες ειναι το ποσο διπροσωπος εισαι...so get a life hater!!
αυτη ειναι η τελευταια αποκριση μου προς εσενα!! οχι τπτ αλλο αλλα μη σπαταλαω αδικα σαλιο, προτιμω να το χρησιμοποιω στο σπατουλαρισμα του δικου μου ;)
φαε το ακυρο σου τωρααα
bye
φιλουθκιαααα :-*
μπα
δεν μ αρεσει ο πολυς κοσμος
ειμαι μοναχικος ταξιδευτης
Ροζ πουα