P_a_u_l_i_n_a{24}.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 4
- Like
- 218
- Πόντοι
- 346
τι θελει να πει ο ποιητηςς?
οι φιλες σου οι ελληνιδες στο λονδινο με ποσους γαμιουνται καθε μηνα?
δεν εχω φιλες ελληνιδες!!
δεν εχω φιλες ελληνιδες!!
Me 47.5!!! Έχουν ρίξει οι κάριες τους μέσους όρους γιατί οι αγγλίδες γαμιούνται με 93.2!!!!
δεν με ενδιαφέρει σαν πείραμα..
ποιο πολύ ανταγωνιστηκά το βλέπω
σορρυ οι αλβανιδες
τι θελει να πει ο ποιητηςς?
Κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω ρε γαμώτο!!!! Μόλις πάω να κάνω μια φιλία με γυναίκα κοιτάω τον κώλο της και τα χαλάω όλα!!! Καμια συμβουλή;;;;
Free spirit σε κάνει και αυτό!!! Βλέπεις την πράσινη νεράιδα του πίτερ παν!!!!
χωρις πλακα ποιο πιστευεις ειναι το νουμερο σε γκομενους για ελληνιδες στο λονδινο σε μια χρονια?
Free spirit σε κάνει και αυτό!!! Βλέπεις την πράσινη νεράιδα του πίτερ παν!!!!
Εξαρτάται τη χρονιά...Μην ξεχνάς ότι φέτοςήταν δίσεκτο το έτος και δεν έκανε και χειμώνα για να έχουμε νερά το καλοκαίρι!!!
Είναι άκυρη η ερώτηση αδερφέ.... φιλικά σου το λέω!!! Όποτε γουστάρει η κάθε μια γαμιέται...Έχουν ρολόι αυτά;;;
type εχω βγει απο το νετ με μια αθλητρια πολο που στα μνμ ελεγε καστανοξανθη κ μελια ματια κ βγηκα με αυτη περιπου
http://[URL unfurl="true"]www.popularvirals.com/images/ugly-women/ugly-girls-0981.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Τύπε,ανοίγεις πληγές τώρα... :-
Κάποτε μου έστελνε φωτό(άλλης και μόνο το κεφάλι) μία που περιέγραφε τον εαυτό της ως "πληθωρικη" με ύψος 1.80
Αλλάξαμε και τηλ,απίστευτα καυλιάρικη φωνή,κατευθείαν κουβέντα τι θα της κάνω από κοντά κι τέτοια..
Και δίνεται το ραντεβού θανάτου στον ηλεκτρικό στο Μοναστηράκι και μόλις κατάλαβα ποια είναι,κρύφτηκα πίσω από μια παρέα μέχρι να βγω μαζί τους από το σταθμό.
Ακόμη θα περιμένει εκείνη..
Ήταν κάπως έτσι :helpplea:
[img]http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/uploads/image/561236/rx_100_9979_6.jpg[/img[/URL]]
μα καμια σχεση ομωςςς!!
τι καμια σχεση μωρη. πως εισαι ετσι ρε μπογο. ΠΩΣ εισαι ετσι ρε ΜΠΟΓΟ?
ολες οι σχιζοφρενεις εδω μπαινετε? ετσι και η αλλη εβαλε τα ζυμαρια της και νομιζε οτι ειναι αδυνατουλα. ζωα σχιζοφρενη.
για πες ενα νουμερο
εγω λεω 8
ωχ ήρθε ο έκτορας..
λίγα τα ψωμιά της