Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τι καμια σχεση μωρη. πως εισαι ετσι ρε μπογο. ΠΩΣ εισαι ετσι ρε ΜΠΟΓΟ?
ολες οι σχιζοφρενεις εδω μπαινετε? ετσι και η αλλη εβαλε τα ζυμαρια της και νομιζε οτι ειναι αδυνατουλα. ζωα σχιζοφρενη.

Πενταγιού λυπάμαι που σου το λέω αλλά τώρα θα περάσεις δύσκολα....!!!! :S :S :S :S

Μάλλον πρέπει να ποστάρεις βύζο για να κατευνάσεις τα πνεύματα!!!  :tits: :tits: :tits: :tits:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Άκου τον old devil  έχει εμπειρίες το παλικάρι!!! ;) ;) ;)

[URL unfurl="true"]http://absinthe.msjekyll.com/[/url]

Αλήθεια δεν έχεςι πιει ποτέ;;;

οχι αναλογα τα κεφια, θα πιω cuba libre, cosmopolitan, ουισκι cola, βοτκα πορτοκαλι,
η διαφορα coctails, μαρεσει να βρισκω διαφορετικα και να παιζω, να ζηταω με νοημα απτο σερβιτορο ενα sex on the beach , να γελαω παραγγελνοντας zombie  kok γενικα μαρεσει να παιζω..οχι οτι δε θα πιω τις μπυρες μου, τα τσιπουρα μου, τις ρακες μου, τα prosceco μου κλπ βεβαια last year, τωρα προσπαθω να πινω σπανια γτ δαγκωνει ο περσοναλ

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
οχι αναλογα τα κεφια, θα πιω cuba libre, cosmopolitan, ουισκι cola, βοτκα πορτοκαλι,
η διαφορα coctails, μαρεσει να βρισκω διαφορετικα και να παιζω, να ζηταω με νοημα απτο σερβιτορο ενα sex on the beach , να γελαω παραγγελνοντας zombie  kok γενικα μαρεσει να παιζω..οχι οτι δε θα πιω τις μπυρες μου, τα τσιπουρα μου, τις ρακες μου, τα prosceco μου κλπ βεβαια last year, τωρα προσπαθω να πινω σπανια γτ δαγκωνει ο περσοναλ

ναι καλα στην πουσετα μας

νομιζεις οτι ενδιαφερουν κανενα αυτα που λες?

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
μαλακα θα τρελαθουμε τελειως? ειναι δαχτυλα αυτα τα κοντα λουκανικα? ειναι καρπος αυτος απο κανονοκων κιλων γυναικα? βαζει τη φωτο και λεει δεν ειμαι χοντρη???????

πράγματι φαίνεται να ανοίκουν σε παχουλή 50αρα γυναίκα  :)
αλλά δεν είπε η γυναίκα ποτέ ότι είναι μοντέλο  :dunno:

αν δεν δω τον κώλο της επιφυλάσσομαι στο να έχω άποψη  :coffee:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
οι εγγλεζες πίνουν βότκα κόκα κόλα  :rolleyes:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Πενταγιού λυπάμαι που σου το λέω αλλά τώρα θα περάσεις δύσκολα....!!!! :S :S :S :S

Μάλλον πρέπει να ποστάρεις βύζο για να κατευνάσεις τα πνεύματα!!!  :tits: :tits: :tits: :tits:

χααχαχχ με αυτο το πλευρο να κοιμαστε!
βρε φοβουντε οι ανδρειωμενοι?? χαχαχα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Αυτό το γκουγκλάρησες όμως!!!!Έλεος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δοκίμασε μια φορά όταν θα βγεις είναι πολύ της μόδας Δυτική Ευρώπη.Συνήθως και για να το απολαύσεις πίνεται σε ποτήρι σφηνακίου αλλά σιγά σιγά.Αν πάλι θες πιο αραιωμένη γεύση γιατί βαράει παρήγγειλέ το με 2 παγάκια σε μικρό χαμηλό ποτήρι.Αξίζει...!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

τυπε, τουλαχιστον απο το διαδικτυο μπορειτε να δειχνετε λιγο γουστο. τσαμπα ειναι δεν ειναι η γκομενα σας να βρισκετε δικαιολογιες.
να παρε βυζια
URL]]

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αυτό το γκουγκλάρησες όμως!!!!Έλεος!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως δοκίμασε μια φορά όταν θα βγεις είναι πολύ της μόδας Δυτική Ευρώπη.Συνήθως και για να το απολαύσεις πίνεται σε ποτήρι σφηνακίου αλλά σιγά σιγά.Αν πάλι θες πιο αραιωμένη γεύση γιατί βαράει παρήγγειλέ το με 2 παγάκια σε μικρό χαμηλό ποτήρι.Αξίζει...!!!

μα γτ εχετε μια ταση να μη με πιστευετε! απορω!
δε γκουγκλαρα τπτ, αυτα πινω!

οσο για το σφηνακι, προτιμω να μου δειξεις εσυ στην επομενη μου αφιξη εις τας πατριδας! τα παω καλυτερα με καθοδηγηση!  :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
μα γτ εχετε μια ταση να μη με πιστευετε! απορω!
δε γκουγκλαρα τπτ, αυτα πινω!

οσο για το σφηνακι, προτιμω να μου δειξεις εσυ στην επομενη μου αφιξη εις τας πατριδας! τα παω καλυτερα με καθοδηγηση!  :2funny:

Άρχισαν και οι γαλιφιές!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μαντμουαζέλ εγώ δε βγαίνω με όποια κι όποια.Πρέπει να περάσεις τα προσωπικά μου τέστ για να σε  συνοδεύσω!!! :hmm: :hmm:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom