Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αυτό εννοώ μαντάμ ότι κάνει κρύο εις την Αγγλετέρα!!!  ;) ;) ;) ;)

Αν με ρωτάς πάντως δε μπορώ να κάταλάβω ούτε τι νούμερο παπούτσι φοράς ούτε τα κιλά σου ούτε τίποτα γιατί πολύ απλά βλέπω ένα χέρι κι ένα κάλτσωμένο πόδι!!!! Όση και κοινή λογική να διαθέτω μπορεί να βρώ το νούμερο της ΚΑΛΤΣΑΣ!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Όχι προφανώς ότι με νοιάζει...Λες και θα κάτσεις στο σβέρκο μου...!!!

Υ.Γ.Είσαι μωρ' αδερφούλα μου μια πρήχτρα όμως!!!! Σε πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και για να βάλεις το χέρι σου καρύδια έσπασες!!!  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Παρασύρθηκα κι εγώ από την κουβέντα....γάμησέ τα!!!

βρε να λες κ ευχαριστω που μπηκα σαυτη τη διαδικασια η οποια για σενα εγινε, καθως εσυ λυσαξες να δεις αποδειξεις...
τουλαχιστον τωρα λατρευω την ηρεμια που επικρατει επιτελους, μιας κ ξεστραβωθηκατε οτι δεν ειμαι τραβελι κοκ

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
βρε να λες κ ευχαριστω που μπηκα σαυτη τη διαδικασια η οποια για σενα εγινε, καθως εσυ λυσαξες να δεις αποδειξεις...
τουλαχιστον τωρα λατρευω την ηρεμια που επικρατει επιτελους, μιας κ ξεστραβωθηκατε οτι δεν ειμαι τραβελι κοκ

Να σου πω...Γουστάρεις σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλά σου;;; Γιατί με τσιγκλάς;;;

Να σου και κάτι για μένα αφού έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο γνωριμίας.Σε άλλες εποχές αφού έχω δει το χέρι σου θα έπρεπε να σε παντρευτώ!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είμαι ταυρος στο ζώδιο.Μου αρέσει το καλό φαγητό, το παθιασμένο και έντονο σεξ και πάνω από όλα η ησυχία μου και το χουζούρι μου.Το καλύτερο σεξ το κάνω μετά από τη γυναικεία πρόκληση όχι μετά από καυγά.

Αν ελπίζεις λάθος προσέγγιση έχεις!!! :-* :-* :-* :-*

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Να σου πω...Γουστάρεις σκαμπιλάκια στα κωλομάγουλά σου;;; Γιατί με τσιγκλάς;;;

Να σου και κάτι για μένα αφού έχουμε περάσει σε άλλο επίπεδο γνωριμίας.Σε άλλες εποχές αφού έχω δει το χέρι σου θα έπρεπε να σε παντρευτώ!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Είμαι ταυρος στο ζώδιο.Μου αρέσει το καλό φαγητό, το παθιασμένο και έντονο σεξ και πάνω από όλα η ησυχία μου και το χουζούρι μου.Το καλύτερο σεξ το κάνω μετά από τη γυναικεία πρόκληση όχι μετά από καυγά.

Αν ελπίζεις λάθος προσέγγιση έχεις!!! :-* :-* :-* :-*

ναι γουσταρω σκαμπιλακιααα που το καταλαβεςς???!!  :2funny:

να σου πω κατι, ειμαι υπερπληρης απο ταυρους, ο πρωην ταυρος κ ο νυν ταυρος λεωω ετσι για αλλαγη να δοκιμασω κ κανα αλλο ζωδιο, μη μεινουν παραπονεμενα!

παντως οτι ειπες οτι σαρεσει, αρεσει κ σε μενα,, και πολλα ακομα φυσικα...

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.939
Πόντοι
2.356
βρε ουστ!!! τουλ εμεις δε πουλαμε φουμαρα στους δικους μας...

Πουλάς φούμαρα σε εμάς τύπισσα,αλλά σε λάθος forum ήρθες να τα πουλήσεις  :orchestra:

Μήπως το χεράκι ήταν πρησμένο από το δωδεκάωρο μαγείρεμα; :2funny:

Πιστεύω ότι είσαι κοντά στο 1.80 και 85-90 κιλά.
Και όταν περιγράφεις τον εαυτό σου στους άλλους χρησιμοποιείς τον όρο "πληθωρική" :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Πουλάς φούμαρα σε εμάς τύπισσα,αλλά σε λάθος forum ήρθες να τα πουλήσεις  :orchestra:

Και όταν περιγράφεις τον εαυτό σου στους άλλους χρησιμοποιείς τον όρο "πληθωρική" :2funny:

καλα αμα δε σαρεσει το χερι μη μου παρεις δαχτυλιδι!  :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Πουλάς φούμαρα σε εμάς τύπισσα,αλλά σε λάθος forum ήρθες να τα πουλήσεις  :orchestra:

Και όταν περιγράφεις τον εαυτό σου στους άλλους χρησιμοποιείς τον όρο πληθωρική. :2funny:

type εχω βγει απο το νετ με μια αθλητρια πολο που στα μνμ ελεγε καστανοξανθη κ μελια ματια κ βγηκα με αυτη περιπου

URL]]

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
ναι γουσταρω σκαμπιλακιααα που το καταλαβεςς???!!  :2funny:

να σου πω κατι, ειμαι υπερπληρης απο ταυρους, ο πρωην ταυρος κ ο νυν ταυρος λεωω ετσι για αλλαγη να δοκιμασω κ κανα αλλο ζωδιο, μη μεινουν παραπονεμενα!

παντως οτι ειπες οτι σαρεσει, αρεσει κ σε μενα,, και πολλα ακομα φυσικα...

Τι γυναίκες ως γνωστόν ασφαλώς και τις χτυπάμε σε δύο όμως περιπτώσεις: Όταν τους αρέσει και το ζητάνε και όταν πρέπει!!!! :bottom: :bottom: :bottom: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κάθε βοιδόπουτσα αγαπητή μου είναι διαφορετική!!!! Και τις αντοχές και τον αισθησιασμό το δικό μας δεν τα έχει όλο το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο μαζί!!!!

Είμαι πρόθυμος να ακούσω τις μαγειρικές σου δημιουργίες...Καλτσούνια φτιάχνεις;;;

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
type εχω βγει απο το νετ με μια αθλητρια πολο που στα μνμ ελεγε καστανοξανθη κ μελια ματια κ βγηκα με αυτη περιπου

http://[URL unfurl="true"]www.popularvirals.com/images/ugly-women/ugly-girls-0981.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

ΡΕ καθίκι την αδεφή μου ρε;;;; Θα σε σφάξω στο γόνατο!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
καλα αμα δε σαρεσει το χερι μη μου παρεις δαχτυλιδι!  :2funny:

Να κάτι το οποίο δε θα έλεγε ποτέ η αλήτισσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εντάξει αγάπη μου θα το πάω να μου το ανοίξουνε, δεν πειράζει θα το φοράω στο μικρό δάχτυλο κλπ κλπ!!! Αλλά μη μου πάρεις κόσμημα;;; ΠΟΤΕ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Τι γυναίκες ως γνωστόν ασφαλώς και τις χτυπάμε σε δύο όμως περιπτώσεις: Όταν τους αρέσει και το ζητάνε και όταν πρέπει!!!! :bottom: :bottom: :bottom: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Κάθε βοιδόπουτσα αγαπητή μου είναι διαφορετική!!!! Και τις αντοχές και τον αισθησιασμό το δικό μας δεν τα έχει όλο το υπόλοιπο ζωικό βασίλειο μαζί!!!!

Είμαι πρόθυμος να ακούσω τις μαγειρικές σου δημιουργίες...Καλτσούνια φτιάχνεις;;;

θα σχολιασω το τριτο κ θα πω οτι με τη μαμα μου εχω φτιαξει πολλες φορες, οταν εμενα μαζι της, καλιτσουνια με γλυκομυζηθρα και δυοσμο μεσα κ φυσικα κανελα αλλα μονη μου δεν εχω επιχειρησει ..

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
καλα αμα δε σαρεσει το χερι μη μου παρεις δαχτυλιδι!  :2funny:

pentagio πόση ώρα κάνει να χύσει ο αράπης ?
ισχύει ότι μαύροι έχουν μεγαλύτερες αντοχές ?
και πόσα χέρια  :zfuck: μπορεί να σου ρίξει καπάκια ?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Να κάτι το οποίο δε θα έλεγε ποτέ η αλήτισσα!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εντάξει αγάπη μου θα το πάω να μου το ανοίξουνε, δεν πειράζει θα το φοράω στο μικρό δάχτυλο κλπ κλπ!!! Αλλά μη μου πάρεις κόσμημα;;; ΠΟΤΕ!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τυπε εγω δεν εχω τετοια κολληματα, ειμαι free spirit!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
θα σχολιασω το τριτο κ θα πω οτι με τη μαμα μου εχω φτιαξει πολλες φορες, οταν εμενα μαζι της, καλιτσουνια με γλυκομυζηθρα και δυοσμο μεσα κ φυσικα κανελα αλλα μονη μου δεν εχω επιχειρησει ..

Δεν πιστεύω να γκούγκλάρες τη συνταγή πονηρο θηλυκό κατερεγάρα γυναίκα;;;;!!! :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

Καλή είσαι!!! ;) ;) ;)

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
pentagio πόση ώρα κάνει να χύσει ο αράπης ?
ισχύει ότι μαύροι έχουν μεγαλύτερες αντοχές ?
και πόσα χέρια  :zfuck: μπορεί να σου ρίξει καπάκια ?

δε κανω κοινωνικο πειραμα τυπε για να πρεπει να δωσω μετα αναφορα!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16

http://[URL unfurl="true"]www.popularvirals.com/images/ugly-women/ugly-girls-0981.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

τυπε κι αυτη καστανοξανθη με μελια ματια ειναι, δε σου ειπε ψεμματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom