Νέα

Τί χρώμα ράφι να διαλέξουν οι σημερινές 30-40άρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 107K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τώρα, να σου απαντήσω έτσι που έγινε το thread; Δε γαμιέται, Θα απαντήσω, γιατί είμαστε εντός θέματος και ας ξέφυγε στην πορεία..Αν της έχεις ξεκαθαρίσει τη θέση σου ρητώς και κατηγορηματικώς, τότε άσ΄την να πάρει εκείνη την απόφαση....και μην αισθάνεσαι απολύτως τίποτα...Εσύ μια φορά, θα έχεις ξηγηθεί. Τώρα, αν αυτή θέλει να χάσει τον χρόνο της, δικό της θέμα, εσένα δε σε αφορά καθόλου. Τουλάχιστον, έτσι νομίζω εγώ...
μη γαματε το θρεντ με μαλακιες...συμβουλες

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
[size=20pt]
Πολύ πάνω από 85 κιλά.
Πολύ όμως.[/size]

Μιλάμε για ξύγκι.
Και πατούσα μέχρι νούμερο 37 ... μπορεί και 36 ή 35.
Οπότε μιλάμε για πολύ κάτω από 1,60 .

:2funny: :2funny: :2funny:

μα καμια σχεση ομωςςς!!

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Σωστός...και στην τελική, τι σημασία έχει πώς είναι και τι είναι; (που έλεγε και ο θεούλης ο Μπάγεβιτς) Αφού δεν είναι "εργαζόμενη" και απλά καυλαντίζει εδώ μέσα, ας είναι και 500 κιλά, με ουλές από ακμή και τρίχες μέχρι και στα...δόντια..χαχα...Το πώς είναι έχει τόση σημασία, όση και το πώς είναι ο καθένας μας...Εκτός και αν ψάχνει κανείς να βγάλει γκομενέτο από το μπου, οπότε, σηκώνω τα χέρια ψηλά!!!

ετσι ρε τυπε, αφου δεν ειμαι εκδιδομενη τι τους νοιαζει! μου φτανει που αρεσω στο γκομενο μου  :2funny:

charline edith

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Like
0
Πόντοι
0
το ιδανικό ειναι αυτό δίπλα στα ουίσκυ!!!για γερά ποτήρια!!  :zombie:

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Νταξει ειπε αυτη ειμαι, δεν ειμαι μοντελο. Αμα ο αλλος ακομα θα την φανταζεται σαν μοντελο, δικο του προβλημα.

Μεταξύ του μοντέλου και του 1,53 και 99 κιλά με 36 νούμερο παπούτσι,
δεν έχει άλλα στάδια ;;;

Είναι σαν να μου λες, ότι μετά το Παγκάνι Ζόντα, το αμέσως χειρότερο αυτοκίνητο
είναι το Lada 2105 που πάει με ένα πιστόνι ...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μεταξύ του μοντέλου και του 1,53 και 99 κιλά με 36 νούμερο παπούτσι,
δεν έχει άλλα στάδια ;;;

Είναι σαν να μου λες, ότι μετά το Παγκάνι Ζόντα, το αμέσως χειρότερο αυτοκίνητο
είναι το Lada 2105 που πάει με ένα πιστόνι ...
τι εχει το 37 νουμερο παπουτσι ρε μαγκα; μια χαρα ποδαράκι ειναι δεν το ξέραμε να εχουμε βαρκες

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τι εχει το 37 νουμερο παπουτσι ρε μαγκα; μια χαρα ποδαράκι ειναι δεν το ξέραμε να εχουμε βαρκες

Πετάχτηκε και η άλλη η πινέζα.

Το 37 , ανήκει σε αναστήματα ΣΥΝΗΘΩΣ κάτω του 1,60 ... άντε 1,62 ...

Η γυναίκα μου είναι 1,72 και φοράει 40.
Μία πρώην μου στην Αυστρία ήταν 1,79 και φορούσε 41.

ΤΕΛΟΣ.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Καλωσήλθα λαέ του bou!!!! Αντρες και - επιβεβαιωμένα πλέον - γυναίκες!!!! Τι μου κάνετε;;;

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Κοίτα, το έχω ξεκαθαρίσει, όμως ξέρεις πως είναι οι γυναίκες, ελπίζουν ότι τον άλλον θα τον αλλάξουν. Έτσι το αναβάλει και με δικαιολογίες του στυλ δεν λέω για τώρα, σε 2-3 χρόνια βλέπουμε κτλ το τρενάρει το πράγμα.
Άλλες μέρες λέω δε γαμιέται , το ρίχνω κι εγώ στην τρελίτσα και συνεχίζω σαν να μην συμβαίνει τπτ, άλλες τρώω φρίκες και θέλω να το λήξω.
όμως ό,τι και να κάνω ό,τι και να πω όπως και να συμπεριφερθώ αυτή δεν το λήγει με τπτ! Κι αν το κάνω εγώ θα φανεί ότι το κάνω χωρίς λόγο κι από το πουθενά, θα βγω δλδ εγώ ο μαλάκας της υπόθεσης.

Άπαξ και το έχεις ξεκαθαρίσει, στα παπάρια σου αδερφέ...Εκείνη χάνει τον χρόνο της μαζί σου και δε θα έχει τίποτα να σου προσάψει όταν σε 3-4 χρόνια που θα έχει σταφιδιάσει εντελώς, δεν θα βρίσκει όχι άντρα να της κάνει παιδί, αλλά ούτε να της τον δώσει στο χέρι. Επομένως, συνεχίζεις αν δεν έχεις άλλο θέμα με την πάρτη της κι ό,τι γίνει. Με προσοχή μόνο μη σου γκαστρωθεί γιατί μετά θα τρέχεις και δε θα φτάνεις... ;)

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

Τι διάολο γκομενοπαγίδα είναι αυτό το θρέντ;;Πως από δώ κυρία;;; Καιρό είχαμε να σας δούμε να ξεπορτίζετε στο Bou!!!

:hi: :hi: :hi: :hi:

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Όσες είναι πάνω απο 35 και ελεύθερες είναι φουλ στα ψυχολογικά παιδιά... Αξίωμα αυτό. Δεν επιδέχεται απόδειξης.

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
μη γαματε το θρεντ με μαλακιες...συμβουλες

Το thread έχει γαμηθεί εδώ και ώρες...ασχολούμαστε σε θέμα για 30-40αρες γεροντοκόρες με τις αναλογίες της πενταγιότισσας και το αν είναι γυναίκα ή άντρας ή πούστης ή τραβέλι...οπότε, φαντάζομαι ότι η άποψή μου, μαλκισμένη ή όχι, χειρότερο δεν πρόκειται να το κάνει....Σωστά;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Όσες είναι πάνω απο 35 και ελεύθερες είναι φουλ στα ψυχολογικά παιδιά... Αξίωμα αυτό. Δεν επιδέχεται απόδειξης.

Κοίτα ... ζάμπλουτες με κύκλο .... και μουνάρες ... που είχαν μεγαλώσει στα πούπουλα
ακόμη και στα 40 το παίζουν δύσκολες.

Υπάρχουν περιπτώσεις που στα 47 τους έχουν παντρευτεί ζάμπλουτο 60ρη
που έσκασε 100.000€ για να κάνουν παιδί.

Βέβαια όχι όλες. Άλλες παίρνουν τα @@ μου.

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26

ΤΕΛΟΣ.

Αγαπήτέ τσέντνικ Λάκη έχεις λάθος...Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια φωτογραφία τόσο αποσπασματική.Μπορεί να έχει χοντρά χέρια η τύπισσα επειδή κερνάει φραπεδιές αβέρτα, μπορεί να έχει κοντόχοντρά χέρια και μόνο μπορεί χίλιαδυο.Το ίδιο και το πόδι.Ένα πόδι που το βλέπεις υπο γωνία με 4 ζευγάρια κάλτσες γιατί προφανώς είναι κρυουλιάρα η πενταγιού τι συμπέρασμα να βγάλεις;;

Και σε τελευταία ανάλυση γιατί να κάνεις το χάρι πότερ;Μπορείς πολύ απλά  να τη ρωτήσεις πόσα κιλά είναι και τι νούμερο παπούτσι φοράει...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.179
Πόντοι
2.356
Κοίτα ... ζάμπλουτες με κύκλο .... και μουνάρες ... που είχαν μεγαλώσει στα πούπουλα
ακόμη και στα 40 το παίζουν δύσκολες.

Υπάρχουν περιπτώσεις που στα 47 τους έχουν παντρευτεί ζάμπλουτο 60ρη
που έσκασε 100.000€ για να κάνουν παιδί.

Βέβαια όχι όλες. Άλλες παίρνουν τα @@ μου.

Οι περισσότερες στις οποίες αναφέρομαι δεν ανήκουν στις πολύ σπάνιες περιπτωσεις που λες.

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346
Αγαπήτέ τσέντνικ Λάκη έχεις λάθος...Δε μπορείς να βγάλεις συμπέρασμα από μια φωτογραφία τόσο αποσπασματική.Μπορεί να έχει χοντρά χέρια η τύπισσα επειδή κερνάει φραπεδιές αβέρτα, μπορεί να έχει κοντόχοντρά χέρια και μόνο μπορεί χίλιαδυο.Το ίδιο και το πόδι.Ένα πόδι που το βλέπεις υπο γωνία με 4 ζευγάρια κάλτσες γιατί προφανώς είναι κρυουλιάρα η πενταγιού τι συμπέρασμα να βγάλεις;;

Και σε τελευταία ανάλυση γιατί να κάνεις το χάρι πότερ;Μπορείς πολύ απλά  να τη ρωτήσεις πόσα κιλά είναι και τι νούμερο παπούτσι φοράει...

τυπε ξεχνας οτι μενω αγγλιααα...κανει κρυοοο εδωωω..αλλα νταξει ειμαι κ λιγο κρυουλιαρααα  :2funny:

εχετε δικιο το ποδι μου στη φωτο φαινεται πολυ κοντο, και η πατουσα κανονικη
τπτ απο αυτα δεν ισχυει  :2funny:
οσο για το ποσο υψος κ κιλα εχω, αφηνω τη φαντασια σας να οργιασει  :rockon:

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
218
Πόντοι
346

ΤΕΛΟΣ.

ρε ηθικολογε τολμας κ μιλας, εισαι παντρεμενος κ παρανονομος εραστης κ μας το παιζεις κ καποιος , βρε ουστ!!! τουλ εμεις δε πουλαμε φουμαρα στους δικους μας...

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
τυπε ξεχνας οτι μενω αγγλιααα...κανει κρυοοο εδωωω..αλλα νταξει ειμαι κ λιγο κρυουλιαρααα  :2funny:

εχετε δικιο το ποδι μου στη φωτο φαινεται πολυ κοντο, και η πατουσα κανονικη
τπτ απο αυτα δεν ισχυει  :2funny:
οσο για το ποσο υψος κ κιλα εχω, αφηνω τη φαντασια σας να οργιασει  :rockon:

Αυτό εννοώ μαντάμ ότι κάνει κρύο εις την Αγγλετέρα!!!  ;) ;) ;) ;)

Αν με ρωτάς πάντως δε μπορώ να κάταλάβω ούτε τι νούμερο παπούτσι φοράς ούτε τα κιλά σου ούτε τίποτα γιατί πολύ απλά βλέπω ένα χέρι κι ένα κάλτσωμένο πόδι!!!! Όση και κοινή λογική να διαθέτω μπορεί να βρώ το νούμερο της ΚΑΛΤΣΑΣ!!! :grin: :grin: :grin: :grin:

Όχι προφανώς ότι με νοιάζει...Λες και θα κάτσεις στο σβέρκο μου...!!!

Υ.Γ.Είσαι μωρ' αδερφούλα μου μια πρήχτρα όμως!!!! Σε πιάσαμε με τη γίδα στην πλάτη και για να βάλεις το χέρι σου καρύδια έσπασες!!!  :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

Παρασύρθηκα κι εγώ από την κουβέντα....γάμησέ τα!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom