Νέα

Θώμη Παληού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα satov1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 184
  • Εμφανίσεις 32K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.822
Πόντοι
5.956
Παρουσιάστρια Star Κεντρικής Ελλάδας και πολύ ωραία γυναίκα.
ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ 1.jpg

ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ 2.jpg

ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ 3.jpg

ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ 4.jpg

ΘΩΜΗ ΠΑΛΗΟΥ 5.jpg

makis268

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Κριτικές
1
Like
309
Πόντοι
21
Επιτέλους και ένας μπουρδελιαρης με γούστο...θεαρααα η Θωμη.μεγαλος φαν..τον έχω κάνει λάστιχο για πάρτυ της..ειδικά τις ποδαρες της..θεϊκά πόδια..

OP
OP
satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.822
Πόντοι
5.956
Επιτέλους και ένας μπουρδελιαρης με γούστο...θεαρααα η Θωμη.μεγαλος φαν..τον έχω κάνει λάστιχο για πάρτυ της..ειδικά τις ποδαρες της..θεϊκά πόδια..
Πολύ γυναίκα.Και απορώ πως έλειπε η κυρία Θώμη Παληού.

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.055
Πόντοι
216
Aπό τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει ωραίο σώμα αλλά το πρόσωπο της είναι κάτω του μετρίου και το λέω εγώ που μου αρέσουνε οι απλές καθημερινές γυναίκες...

mmaanos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
6.351
Πόντοι
1.056
Aπό τις φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει ωραίο σώμα αλλά το πρόσωπο της είναι κάτω του μετρίου και το λέω εγώ που μου αρέσουνε οι απλές καθημερινές γυναίκες...
Την έχω δει από κοντά. Σώμα πολύ γυμνασμένο, ειδικά τα πόδια της είναι θάνατος! Πρόσωπο σχεδόν όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες (προς τιμήν της δεν χρησιμοποιεί πολλά φίλτρα και δεν έχει κάνει πολλές πλαστικές όπως την έκοψα), δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο το πρόσωπο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μια γυναίκα που πλησιάζει τα 50.
Σε αυτούς που τους αρέσουν γυναίκες ηλικίας 45-50, την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.

OP
OP
satov1

satov1

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Like
20.822
Πόντοι
5.956
Την έχω δει από κοντά. Σώμα πολύ γυμνασμένο, ειδικά τα πόδια της είναι θάνατος! Πρόσωπο σχεδόν όπως το βλέπεις στις φωτογραφίες (προς τιμήν της δεν χρησιμοποιεί πολλά φίλτρα και δεν έχει κάνει πολλές πλαστικές όπως την έκοψα), δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο το πρόσωπο αλλά μην ξεχνάς ότι μιλάμε για μια γυναίκα που πλησιάζει τα 50.
Σε αυτούς που τους αρέσουν γυναίκες ηλικίας 45-50, την θεωρώ πολύ καλή περίπτωση.
Θάνατος τα πόδια της κυρίας Θώμης Παληού.Το επιβεβαιώνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom