SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αυτο το ζιτησανε η περισοτερη πελατες μας λογο δισκολιας {κρισης}και εμις δεν ζουμε σε αλο ΠΛΑΝΙΤΗωχ ωχ ωχ πεσανε πεινες....αντε καλα σμν........
αυτο το ζιτησανε η περισοτερη πελατες μας λογο δισκολιας {κρισης}και εμις δεν ζουμε σε αλο ΠΛΑΝΙΤΗωχ ωχ ωχ πεσανε πεινες....αντε καλα σμν........
ισχυει το 50αρικο?Μπραβο.. καλα κανατε..
Αν δεν γινει κ μειωση στο χρονο...θα μαζεψετε πολυ χρημα...
Αλη8εια...για ποση ωρα ειναι το 50αρικο?
απο αυριο καταργουντε ολα τα προγραματα και θα η παρκη μονο ενα τον 50 ευρο για ολους πιστευουμε οτη ετση θα μποριτε να απολαυσετε πιο εικονομικα στηγμες χαλαροσις σας περιμενουμε φιλακια
το πρωι που π'ερασα απο το καταστημα...ηταν μονο ενα milf,ελληνίδα χοντρούλα και μου ειπε για 30 λεπτά € 60.Εφυγα φυσικά
καλιμερα σε ολους,πλιροφοριες τηλ:6972164085-6972164138 φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλημερα και απο εμενα !!!
Πολλα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* !!!
Εγω πάλι θα ήθελαΚαι εγω σας !!!
ανημέρωτο σε βλέπω....
η ντονα δουλευε στο 81. και σταματησε απο εκει , οπως ειχε πει ο byron που ξερει( την ετρωγε λιγο ο ποπος της ). ειχε ερθει ποτε στο 85 ?