SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλημερα σε ολες σας !!!
Καλημερα σε ολες σας !!!
Kαλιμερα σε ολους,η απολαυση συνεκιζη μεχρη 12:00 μεσανιχτα με καταπλικτικες μασεζ φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Καλιμερα η παρκουνε και προγραματα με 60 ευρο και 50 ευρο εμις πεσαμε εσις.........!!!!!!!!!!!!φιλακια :-* :-* :-* :-*Νάνση άντε σε κανα σουπερ μαρκετ και κοιτα τι βαζεις με 80 ευρω σε ενα καλαθι και θα καταλαβεις γιατι αραιώσαμε. ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. αυτο ισχυει για ολες.
Εμεις 8α πεσουμε.. οταν 8α πεσεις κ εσυ Νανσυ....Καλιμερα η παρκουνε και προγραματα με 60 ευρο και 50 ευρο εμις πεσαμε εσις.........!!!!!!!!!!!!φιλακια :-* :-* :-* :-*
Καλιμερα η παρκουνε και προγραματα με 60 ευρο και 50 ευρο εμις πεσαμε εσις.........!!!!!!!!!!!!φιλακια :-* :-* :-* :-*
Το ίδρυμα υπολειτουργεί, πέρασε φίλος το πρωί και με ενημέρωσε οτι τα τεμάχια ήταν διαλογής, ( χοντρές , άσχημες , γύφτισσες) κοινώς μπάζα... με τιμές 60 και 80 €.
Καθε μερα ειναι ανικτα μωρακη με διαφορετικες κοπελες κοντρες ψιλες και γυφτισσεςΣήμερα είναι ανοικτά? Γιατί θα μου πεις τις άλλε μέρες ήταν αλλά έτσι ρωτάω.
η κοπελες μασ δεν ειναι ντοματες κ:agiana συγνομη εχις μπερδεψη λακη???????????????Αφού δεν τις τιμολογούν με το κιλό.....πάλι καλά!
Ελληνιδεs-αλλοδαπεs σημειωσατε 2-5 Τουs πηρατε τα στρινγκακια
40 ευρο μασαζ,60 ευρο 30 λεπτα πλιρες προγραμα,και 80 ευρο 45-1 ωρα πλιρες προγραμαΘελω να σας επισκεπτω σημερα.Μπορω να εχω πμ με προγραμμα και υπηρεσιες?
εχις πολη δικιο αλα εδω δεν ειναι σουπερμαρκετ μωρακη μου ?????????????????????????????????????????????????????????? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Νάνση άντε σε κανα σουπερ μαρκετ και κοιτα τι βαζεις με 80 ευρω σε ενα καλαθι και θα καταλαβεις γιατι αραιώσαμε. ΠΕΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΣΟΥΜΕ. αυτο ισχυει για ολες.