You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
τα δυο πρωτα προγραμματα τα καταλαβαινω αλλα το διπλο με ποιες κοπελες αφου σχεδον παντα ειναι μια αντε δυο ????????????????
φερνουμε καμια πωλητρια απο τα μαγαζια της Καλιθεας που εχουμε χιλιοπερπατησει τοσες μερες. ολο και καποιο καμακι θα επεσε
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
TestedΑνοίγετε; ή μπα;
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εχειs ........ βολικη γειτονια ρε μπαγασα
Ολα ειναι στη σειρα...Ε85 Θ35 Θ40 Θ81
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Μαντζα 56Εχειs ........ βολικη γειτονια ρε μπαγασα
Ολα ειναι στη σειρα...Ε85 Θ35 Θ40 Θ81
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 90
- Πόντοι
- 2.357
Εκει πινω καφε ρε......ΙεροσυλεΜαντζα 56
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Λες να μην το ξέρω.Εκει πινω καφε ρε......Ιεροσυλε
Εκει πινω καφε ρε......Ιεροσυλε
Όχι όμως της παρηγοριάς μπήχτη μου...... ;)
γενικα οι κριτικες μου ειναι λιγες εως ελαχιστες στα 7 + χρονια παρουσιας μου εδω ομως δεν μπορω να στελνω πμ και να με γραφει στην μουναρα της η καθε αλβανιδα και η καθε τσατσα μαζατζιδικου!!!
λοιπον για να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζακι ειναι απλα τελειωμενο γυναικες δεν εχει ολα οσα γραφει περι εκπληξεων ειναι φουμαρα παρεχει υπηρεσιες στουντιο σε τιμες μασαζ με ανυπαρκτες κοπελες απορω γιατι προμοταρει τοσο ασχημα το μαγαζι αφου στους 9 στους 10 που θα πανε δεν τους ανοιγει και ο ο λογος ειναι οτι φοβατε για μπατσους και οτι και να ανοιξει τι να δειξει ντουβαρια αφου δεν εχει κοπελες!!!
αυτα τα ολιγα για να τελειωνουμε !!!!
λοιπον για να τελειωνουμε με το συγκεκριμενο μαγαζακι ειναι απλα τελειωμενο γυναικες δεν εχει ολα οσα γραφει περι εκπληξεων ειναι φουμαρα παρεχει υπηρεσιες στουντιο σε τιμες μασαζ με ανυπαρκτες κοπελες απορω γιατι προμοταρει τοσο ασχημα το μαγαζι αφου στους 9 στους 10 που θα πανε δεν τους ανοιγει και ο ο λογος ειναι οτι φοβατε για μπατσους και οτι και να ανοιξει τι να δειξει ντουβαρια αφου δεν εχει κοπελες!!!
γενικα οι κριτικες μου ειναι λιγες εως ελαχιστες στα 7 + χρονια παρουσιας μου εδω ομως δεν μπορω να στελνω πμ και να με γραφει στην μουναρα της η καθε αλβανιδα και η καθε τσατσα μαζατζιδικου!!!
Άκου Νάνση είναι απλό, άντε μάζεψε κάτι καλά χαρτιά που δούλευαν στην περιοχή (ΝΤΟΝΑ - ΟΛΓΑ ΚΛΠ) και ανοιχτε το. Αφού διαβάζεις που διαβάζεις εδώ μέσα μαλακο είσαι δεν βλέπεις ποιες τραβάνε. Η Ολγα παίρνει σε Πακιστανούς για 20 ευρώ στο ΔΙΔΥΜΟΥ 16Α και η ΝΤΟΝΑ το έχει ρίξει στον τουρισμό. Βρες και κάνα δυο ακόμα και θα μαζέψεις όλο το χρήμα. Κάθεσαι όλη μέρα εδώ και μας γράφεις μαλακίες και ψέματα. Ντύσου και έβγα στην πιάτσα να βρεις κοπέλες. Μαζί με σένα θα χρυσαφισει το μαγαζί. Και αν έχεις πρόβλημα με την αστυνομία έλα στον Πειραιά που δεν κυνηγάνε. Πάντως το φόβο για την αστυνομία το είχες από χρόνια. Αλήθεια τι γίνεται και σε κυνηγάνε τόσο !!!! Θυμάμαι όταν σε πρωτογαμισα Φ4 παραλίγο να σου δείξω και ταυτότητα για να ηρεμήσεις !! Το μετά όμως ήταν θάνατος . Τον κολο τον δίνεις τώρα γιατί τότε μου το είχες αρνηθεί.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.841
- Πόντοι
- 46.232
δεν κυνηγάνε αυτήν...άλλον κυνηγάνε ,Άκου Νάνση είναι απλό, άντε μάζεψε κάτι καλά χαρτιά που δούλευαν στην περιοχή (ΝΤΟΝΑ - ΟΛΓΑ ΚΛΠ) και ανοιχτε το. Αφού διαβάζεις που διαβάζεις εδώ μέσα μαλακο είσαι δεν βλέπεις ποιες τραβάνε. Η Ολγα παίρνει σε Πακιστανούς για 20 ευρώ στο ΔΙΔΥΜΟΥ 16Α και η ΝΤΟΝΑ το έχει ρίξει στον τουρισμό. Βρες και κάνα δυο ακόμα και θα μαζέψεις όλο το χρήμα. Κάθεσαι όλη μέρα εδώ και μας γράφεις μαλακίες και ψέματα. Ντύσου και έβγα στην πιάτσα να βρεις κοπέλες. Μαζί με σένα θα χρυσαφισει το μαγαζί. Και αν έχεις πρόβλημα με την αστυνομία έλα στον Πειραιά που δεν κυνηγάνε. Πάντως το φόβο για την αστυνομία το είχες από χρόνια. Αλήθεια τι γίνεται και σε κυνηγάνε τόσο !!!! Θυμάμαι όταν σε πρωτογαμισα Φ4 παραλίγο να σου δείξω και ταυτότητα για να ηρεμήσεις !! Το μετά όμως ήταν θάνατος . Τον κολο τον δίνεις τώρα γιατί τότε μου το είχες αρνηθεί.
τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά , δεν έχει να κάνει με Πειραιά Καλλιθέα κλπ... , αν τα ακουμπάνε εκει που πρέπει όλα καλά και το πολύ να τους την πέσουν μια φορά το χρόνο για το θεαθήναι...
αν σταματήσεις σε κυνηγάνε , βέβαια μερικοί "τσιγκλάνε" και με άλλες δραστηριότητες τους άρα έχουν περισσότερο κυνήγι.
δεν κυνηγάνε αυτήν...άλλον κυνηγάνε ,
τα πράγματα είναι λίγο πιο απλά , δεν έχει να κάνει με Πειραιά Καλλιθέα κλπ... , αν τα ακουμπάνε εκει που πρέπει όλα καλά και το πολύ να τους την πέσουν μια φορά το χρόνο για το θεαθήναι...
αν σταματήσεις σε κυνηγάνε , βέβαια μερικοί "τσιγκλάνε" και με άλλες δραστηριότητες τους άρα έχουν περισσότερο κυνήγι.
μπα φίλε στο Φ4 που την είχα πάρει μόνο αυτή ήταν καχύποπτη. οι άλλες δυο που είχα πάει τότε εκεί δεν έτρεχε τίποτα ΧΑΛΑΡΕΣ. Μάλλον έχει λήξει η κάρτα της και τρέμει την απέλαση.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
καμια ενημερωση για το ποιες δουλευουν και αν αξιζει καποια ???σκεφτομαι να περασω!!!υπαρχει κανα ξανθο κοντοπουτανο λεπτο με πληρες υπηρεσιες???
Στην σελ 22 εχει τηλεφωνα
SYGRU29
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλιμερα σε ολους,αφτο που μου ζιτισατε για να εχουμε την ΝΤΟΝΑ πλεον ειναι μαζη μασ απο σειμερα θα ειμαστε ανικτα μεχρι 20:00 βαδι σασ περιμενουμε για ενα απολαφστικο μασαζ φιλακια σε ολους :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 55
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 44
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 29
- Εμφανίσεις